Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondo FC RIJNDIJK II
Normal Tactiek FCR343
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 54.7
average Schieten formidable
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Rępalski met een sublieme pass. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Brobbey bokst de bal weg.

3e minuut.
Klungelig pakt Virgola de bal. Brobbey rent richting de bal. Virgola verovert de bal door een tackle van achteren. Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
de Vrij passt de bal zonder na te denken. Brobbey rent richting de bal. Virgola begaat een overtreding. Virgola krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dobor probeert naar een medespeler te passen. Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baziak rent richting de bal. Baziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:1

7e minuut.
Ağadan onderschept slim de pass. Ağadan passt de bal zonder na te denken. Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak draait met de bal, schiet en ... Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:2

8e minuut.
de Ruijter is nu in balbezit. Manhoef verovert de bal door een tackle van achteren. Manhoef passt de bal in één keer door. Ağadan rent richting de bal. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Brobbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane met een sublieme pass. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola speelt de bal door. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Brobbey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:3

16e minuut.
de Ruijter rent richting de bal. Manhoef verovert de bal door een tackle van achteren. Manhoef passt de bal zonder na te denken. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel. Brobbey bokst de bal weg. de Winter probeert naar een medespeler te passen. Baziak is nu in balbezit. Baziak schiet op doel. Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:4

18e minuut.
Daar is Rępalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rępalski probeert naar een medespeler te passen. Virgola is nu in balbezit. Virgola geeft een lange en hoge pass. Ağadan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ağadan schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Winter de bal onder controle te krijgen. Manhoef rent richting de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Brobbey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rodermond de bal. Manhoef onderschept slim de pass. Manhoef draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. de Ruijter heeft problemen om de bal te vangen. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane haalt uit met een fantastische trap. Brobbey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Dobor kopt de bal weg. Manhoef is nu in balbezit. Menzo rent richting de bal. Manhoef onderschept slim de pass. Manhoef geeft een hoge lob. Brobbey bokst de bal weg. Daar is de Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:5

22e minuut.
de Vrij rent richting de bal. Baziak onderschept slim de pass. Baziak passt de bal in één keer door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel. Brobbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rebane heeft problemen om de bal te vangen. Rebane speelt de bal door. Dobor heeft problemen om de bal te vangen. Dobor geeft een hoge lob. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:6

25e minuut.
Ağadan probeert naar een medespeler te passen. Virgola heeft problemen om de bal te vangen. Virgola geeft de bal voor. Ağadan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:7

28e minuut.
Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ağadan de bal. Manhoef probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:8

30e minuut.
Rępalski speelt de bal door. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manhoef de bal. Manhoef draait met de bal, schiet en ... Brobbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobor neemt de hoekschop. Baziak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:9

32e minuut.
Dobor onderschept slim de pass. Dobor geeft de bal voor. de Winter rent richting de bal. Baziak onderschept slim de pass. Baziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:10

36e minuut.
Markowski geeft de bal voor. Daar is Manhoef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef verovert de bal door een tackle van achteren. Manhoef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. de Winter trapt de bal weg van het doel. Rebane kopt de bal weg. Manhoef rent richting de bal. Manhoef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Brobbey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:11

41e minuut.
Rebane met een sublieme pass. Rępalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępalski geeft een lange en hoge pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Brobbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is de Winter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:12

42e minuut.
Boymans kopt de bal weg. Rępalski is nu in balbezit. de Vrij begaat een overtreding. Rępalski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rępalski kan niet meer verder spelen. Tyczka komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Rodermond kopt de bal weg. Daar is Rebane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:13

45e minuut.
Schuman passt de bal zonder na te denken. Wissink is nu in balbezit. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Brobbey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 82%, FC RIJNDIJK II 18%.
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:14

46e minuut.
Wissink heeft problemen om de bal te vangen. Baziak onderschept slim de pass. Baziak speelt de bal door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vrsaljko is nu in balbezit. Vrsaljko passt de bal zonder na te denken. Virgola probeert naar een medespeler te passen. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Virgola geeft een hoge lob. Ağadan kopt de bal weg. Manhoef rent richting de bal. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Brobbey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:15

55e minuut.
Ağadan rent richting de bal. Ağadan passt de bal in één keer door. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef schiet op doel. Brobbey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:16

58e minuut.
Rebane is nu in balbezit. Rebane passt de bal zonder na te denken. Manhoef is nu in balbezit. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:17

61e minuut.
Tyczka passt de bal zonder na te denken. Virgola rent richting de bal. Virgola probeert naar een medespeler te passen. Baziak is nu in balbezit. Baziak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Ağadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Brobbey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Winter bereikt de bal nog maar net als eerste. Brobbey is nu in balbezit. de Winter rent richting de bal. Ağadan onderschept slim de pass. Brobbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:18

68e minuut.
Dobor onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menzo. Dobor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyczka met een snel genomen vrije trap. Manhoef kopt de bal weg. Manhoef rent richting de bal. Manhoef haalt uit met een fantastische trap. Brobbey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:19

70e minuut.
de Vrij rent richting de bal. Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka speelt de bal door. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:20

72e minuut.
de Winter kopt de bal weg. Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola passt de bal in één keer door. Daar is Ağadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:21

74e minuut.
Rodermond geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:22

75e minuut.
Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor met een sublieme pass. Rodermond geeft een hoge lob. Daar is Pluijmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virgola geeft de bal voor. Brobbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brobbey speelt de bal door. Dobor kopt de bal weg. Rodermond is nu in balbezit. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rodermond speelt de bal door. Manhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Manhoef geeft een hoge lob. Baziak is nu in balbezit. Baziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dobor met een sublieme pass. Klungelig pakt Manhoef de bal. Rebane probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Daar is Ağadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manhoef rent richting de bal. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:23

82e minuut.
Tyczka met een sublieme pass. Virgola bereikt de bal nog maar net als eerste. Virgola passt de bal in één keer door. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Brobbey trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobor met de inworp. Rebane speelt de bal door. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:24

84e minuut.
Manhoef passt de bal zonder na te denken. Rebane is nu in balbezit. Rebane speelt de bal door. Klungelig pakt Ağadan de bal. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:25

84e minuut.
Schuman speelt de bal door. Daar is de Vrij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağadan rent richting de bal. Rebane is nu in balbezit. Rebane draait met de bal, schiet en ... Brobbey bokst de bal weg. Klungelig pakt Ağadan de bal. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:26

85e minuut.
Manhoef rent richting de bal. Manhoef geeft een hoge lob. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Winter de bal onder controle te krijgen. Brobbey bokst de bal weg.

87e minuut.
Manhoef geeft een lange en hoge pass. Rebane geeft de bal voor. Daar is Baziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baziak schiet op doel. Brobbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:27

89e minuut.
Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. de Winter is nu in balbezit. Baziak onderschept slim de pass. Baziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 87%, FC RIJNDIJK II 13%.
Rondo - FC RIJNDIJK II 0:28