Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zeeuwland Weasels
Normal Tactiek Proberen
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Montanha is nu in balbezit. Montanha probeert naar een medespeler te passen. van Heemst rent richting de bal. van Heemst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:1

5e minuut.
Daar is Eijkenbroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eijkenbroek geeft de bal voor. van Male heeft problemen om de bal te vangen. Eijkenbroek rent richting de bal. Eijkenbroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:2

6e minuut.
Klungelig pakt van Wonderen de bal. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek passt de bal zonder na te denken. van Heemst rent richting de bal. van Heemst draait met de bal, schiet en ... Rijkaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
van Male bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst onderschept slim de pass. van Heemst passt de bal in één keer door. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst rent richting de bal. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Rijkaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:3

16e minuut.
Ihattaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha onderschept slim de pass. Montanha geeft een hoge lob. Eijkenbroek krijgt zijn hoofd ertegen. Rijkaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:4

17e minuut.
Eijkenbroek met een sublieme pass. van Heemst is nu in balbezit. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst onderschept slim de pass. van Heemst geeft de bal voor. Rijkaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geels geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eijkenbroek springt en kopt de bal. Rijkaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:5

19e minuut.
Daar is Boomsma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montanha verovert de bal door een tackle van achteren. Montanha passt de bal zonder na te denken. Eijkenbroek heeft problemen om de bal te vangen. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ... Rijkaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eijkenbroek rent richting de bal. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Rijkaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:6

20e minuut.
Daar is Boomsma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havenaar rent richting de bal. Eijkenbroek rent richting de bal. Montanha is nu in balbezit. Montanha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Duin geeft een lange en hoge pass. Montanha kopt de bal weg. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Rijkaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:7

25e minuut.
Duin kopt de bal weg. Daar is van Wonderen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Heemst met een sublieme pass. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eijkenbroek rent richting de bal. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ... Rijkaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:8

28e minuut.
Sucukçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucukçuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Soares is nu in balbezit. Soares geeft een hoge lob. Eijkenbroek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
van Heemst passt de bal met de wreef. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha verovert de bal door een tackle van achteren. Montanha haalt uit met een fantastische trap. Rijkaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:9

34e minuut.
Geels verovert de bal door een tackle van achteren. Geels geeft een hoge lob. Eijkenbroek kopt de bal weg. Montanha is nu in balbezit. Montanha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:10

37e minuut.
van Male zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geels bereikt de bal nog maar net als eerste. Geels probeert naar een medespeler te passen. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:11

39e minuut.
Vokurka geeft een lange en hoge pass. Eijkenbroek kopt de bal weg. van Heemst bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst haalt uit met een fantastische trap. Rijkaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:12

41e minuut.
Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha onderschept slim de pass. Montanha geeft een hoge lob. Eijkenbroek controleert de bal met de borst. Eijkenbroek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:13

43e minuut.
Havenaar rent richting de bal. Havenaar passt de bal met de wreef. van Wonderen rent richting de bal. Geels onderschept slim de pass. Geels geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Soares geeft een lange en hoge pass. van Heemst kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert van Hofwegen de bal onder controle te krijgen. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:14

45e minuut.
Boomsma heeft problemen om de bal te vangen. Eijkenbroek onderschept slim de pass. Eijkenbroek passt de bal in één keer door. Montanha rent richting de bal. Montanha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeeuwland 82%, Weasels 18%.
FC Zeeuwland - Weasels 0:14

49e minuut.
Duin geeft een lange en hoge pass. Montanha springt en kopt de bal. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:15

50e minuut.
Sucukçuoğlu kopt de bal weg. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wonderen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek onderschept slim de pass. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:16

52e minuut.
van Male probeert naar een medespeler te passen. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha passt de bal zonder na te denken. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:17

55e minuut.
Sucukçuoğlu geeft een hoge lob. Daar is Hofkens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek schiet op doel. Rijkaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:18

59e minuut.
Venczel probeert de bal met de borst te controleren. Soares geeft de bal voor. Ihattaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha onderschept slim de pass. Montanha met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sucukçuoğlu geeft de bal voor. Eijkenbroek rent richting de bal. van Heemst is nu in balbezit. van Heemst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:19

62e minuut.
Sucukçuoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Geels bereikt de bal nog maar net als eerste. Geels probeert naar een medespeler te passen. van Heemst is nu in balbezit. van Heemst geeft een lange en hoge pass. Rijkaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eijkenbroek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:20

66e minuut.
van Male rent richting de bal. van Male speelt de bal door. Geels geeft de bal voor. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sucukçuoğlu onderschept slim de pass. Sucukçuoğlu geeft de bal voor. Eijkenbroek rent richting de bal. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:21

79e minuut.
Havenaar heeft problemen om de bal te vangen. Ihattaren rent richting de bal. Montanha verovert de bal door een tackle van achteren. Montanha geeft een lange en hoge pass. Eijkenbroek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:22

80e minuut.
Montanha passt de bal in één keer door. van Heemst rent richting de bal. van Wonderen rent richting de bal. van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. van Heemst geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Geels verovert de bal door een tackle van achteren. Geels probeert naar een medespeler te passen. Montanha speelt de bal door. Daar is van Heemst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Heemst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:23

83e minuut.
Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Rijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sucukçuoğlu geeft de bal voor. Montanha geeft een lange en hoge pass. Eijkenbroek geeft een hoge lob. Daar is van Wonderen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Heemst is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:24

89e minuut.
van Hofwegen rent richting de bal. van Heemst is nu in balbezit. Daar is Eijkenbroek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Hofkens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Weasels 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeeuwland 77%, Weasels 23%.
FC Zeeuwland - Weasels 0:25