Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.A.F.A. United DTH
442 Tactiek 442 Nieuw
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 62.3
weak Schieten incredible
weak Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Rodermond bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko verovert de bal door een tackle van achteren. Chańko met een sublieme pass. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Koppers speelt de bal door. Peltzer rent richting de bal. Peltzer geeft een lange en hoge pass. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel. Boerebach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:1

3e minuut.
Stier geeft de bal voor. Inworp. van Hasselt met de inworp. Landaal rent richting de bal. Landaal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ekkelenkamp passt de bal in één keer door. van Hasselt is nu in balbezit. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers geeft een hoge lob. Chańko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chańko heeft problemen om de bal te vangen. Chańko passt de bal zonder na te denken. Todd heeft problemen om de bal te vangen. Todd schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:2

11e minuut.
Nielssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeman onderschept slim de pass. Nagiel speelt de bal door. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:3

13e minuut.
Peltzer passt de bal met de wreef. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier probeert naar een medespeler te passen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nagiel is nu in balbezit. Nagiel geeft de bal voor. Todd is nu in balbezit. Todd draait met de bal, schiet en ... Boerebach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:4

18e minuut.
Landaal kopt de bal weg. Nielssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Rodermond verovert de bal door een tackle van achteren. Rodermond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Reeman geeft een hoge lob. Chańko kopt de bal weg. Nagiel rent richting de bal. Nagiel geeft een lange en hoge pass. Todd maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Reeman is nu in balbezit. Reeman geeft een lange en hoge pass. Chańko rent richting de bal. Chańko schiet op doel. Paal! Todd bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:5

25e minuut.
Chańko onderschept slim de pass. Chańko probeert naar een medespeler te passen. Koppers is nu in balbezit. Koppers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:6

26e minuut.
Peltzer is nu in balbezit. Peltzer passt de bal in één keer door. Todd is nu in balbezit. Todd draait met de bal, schiet en ... Boerebach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:7

28e minuut.
Ekkelenkamp geeft de bal voor. Klungelig pakt Koppers de bal. Koppers geeft de bal voor. Klungelig pakt Nagiel de bal. Nagiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Reeman geeft de bal voor. Boerebach probeert naar een medespeler te passen. Koppers kopt de bal weg. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:8

30e minuut.
Rodermond met een sublieme pass. Landaal heeft problemen om de bal te vangen. Nielssen is nu in balbezit. Todd onderschept slim de pass. Todd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:9

34e minuut.
Peltzer onderschept slim de pass. Peltzer probeert naar een medespeler te passen. Todd heeft problemen om de bal te vangen. Todd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:10

35e minuut.
Rodermond passt de bal zonder na te denken. Wijler rent richting de bal. Chańko onderschept slim de pass. Chańko geeft de bal voor. Todd springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:11

36e minuut.
Nielssen is nu in balbezit. Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer probeert naar een medespeler te passen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Reeman de bal. Landaal rent richting de bal. Peltzer onderschept slim de pass. Peltzer geeft een hoge lob. Chańko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zoet rent richting de bal. Todd onderschept slim de pass. Todd draait met de bal, schiet en ... Boerebach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:12

42e minuut.
Seedorf probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koppers met een snelle inworp. Peltzer geeft de bal voor. Chańko krijgt zijn hoofd ertegen. Boerebach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A.F.A. United 73%, DTH 27%.
S.A.F.A. United - DTH 0:12

46e minuut.
Daar is Koppers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppers passt de bal in één keer door. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ... Badloe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:13

48e minuut.
Todd speelt de bal door. Chańko is nu in balbezit. Chańko passt de bal met de wreef. Daar is Nagiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nagiel zal de hoekschop nemen. Todd krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Peltzer kopt de bal weg. Daar is Reeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeman geeft een hoge lob. Chańko kopt de bal weg. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koppers neemt de hoekschop. Chańko is nu in balbezit. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:14

55e minuut.
Rodermond haalt uit met een fantastische trap. van den Pol speelt de bal door. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chańko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stier passt de bal in één keer door. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko heeft problemen om de bal te vangen. Chańko draait met de bal, schiet en ... Boerebach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Koppers geeft een lange en hoge pass. Badloe heeft problemen om de bal te vangen. Todd is nu in balbezit. Todd haalt uit met een fantastische trap. Boerebach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:15

59e minuut.
Nielssen is nu in balbezit. Nielssen probeert naar een medespeler te passen. Ekkelenkamp rent richting de bal. Koppers onderschept slim de pass. Koppers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:16

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Chańko de bal onder controle te krijgen. Zoet is nu in balbezit. Koppers verovert de bal door een tackle van achteren. Koppers draait met de bal, schiet en ... Boerebach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zoet trapt de bal weg. Wijler kan de bal niet met de borst controleren. Reeman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Todd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nagiel is nu in balbezit. Nagiel geeft een hoge lob. Chańko rent richting de bal. Chańko draait met de bal, schiet en ... Boerebach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:17

68e minuut.
Wijler geeft een lange en hoge pass. Stier kopt de bal weg. Peltzer geeft een lange en hoge pass. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel. Boerebach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Reeman met een sublieme pass. Nagiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagiel met een sublieme pass. Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chańko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Todd rent richting de bal. Boerebach met een sublieme pass. Reeman kopt de bal weg. Chańko rent richting de bal. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Boerebach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boerebach niet meer kan verder spelen. van Bladeren komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koppers zal de hoekschop nemen. van Bladeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Koppers verovert de bal door een tackle van achteren. Koppers heeft problemen om de bal te vangen. Koppers probeert naar een medespeler te passen. Todd rent richting de bal. Todd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:18

79e minuut.
Reeman passt de bal in één keer door. Koppers is nu in balbezit. Koppers speelt de bal door. Todd is nu in balbezit. Todd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Seedorf probeert naar een medespeler te passen. Reeman rent richting de bal. Reeman passt de bal met de wreef. Todd is nu in balbezit. Todd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wijler kopt de bal weg. Nagiel geeft een hoge lob. Todd rent richting de bal. Todd haalt uit met een fantastische trap. van Bladeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd haalt uit met een fantastische trap. van Bladeren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zoet met een harde bal richting middenveld. Peltzer rent richting de bal. Peltzer met een sublieme pass. Daar is Todd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todd schiet op doel. van Bladeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Badloe geeft de bal voor. Nagiel geeft een lange en hoge pass. Chańko heeft problemen om de bal te vangen. Chańko draait met de bal, schiet en ... van Bladeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:19

89e minuut.
Koppers onderschept slim de pass. Koppers geeft een lange en hoge pass. Chańko kopt de bal weg. Todd rent richting de bal. Todd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - DTH 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A.F.A. United 82%, DTH 18%.
S.A.F.A. United - DTH 0:20