Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Riemersma HFC Haarlem
Normal Tactiek ATTTTTTTTTT!!!
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 45.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Obeadă speelt de bal door. Tok is nu in balbezit. Tok passt de bal met de wreef. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bakkati passt de bal met de wreef. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosmaer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vosmaer krijgt een gele kaart. Tok raakt geblesseerd tijdens het duel. Tok zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pahlplatz is nu in balbezit. Marsman onderschept slim de pass. Marsman met een sublieme pass. Tok rent richting de bal. Tok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Daar is Bakkati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimaud met een sublieme pass. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkati draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obeadă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsman geeft de bal voor. Bakkati maakt een snoekduik en kopt de bal. af Klinteberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Metstak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metstak geeft de bal voor. Cosma kopt de bal weg. Tok is nu in balbezit. Tok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:2

19e minuut.
Papetti verovert de bal door een tackle van achteren. Papetti speelt de bal door. Slijngard heeft problemen om de bal te vangen. Marsman is nu in balbezit. Marsman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grimaud is nu in balbezit. Bakkati onderschept slim de pass. Bakkati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tok de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Berg de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:3

23e minuut.
Papetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Metstak speelt de bal door. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:4

25e minuut.
Pahlplatz rent richting de bal. Tok onderschept slim de pass. Tok met een sublieme pass. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obeadă met een snelle inworp. Metstak heeft problemen om de bal te vangen. Metstak geeft de bal voor. Vosmaer kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:5

32e minuut.
Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede geeft de bal voor. Tok kopt de bal weg. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. af Klinteberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Marsman passt de bal in één keer door. Berg verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkati rent richting de bal. Bakkati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:6

43e minuut.
Papetti met een sublieme pass. Bakkati rent richting de bal. Tok rent richting de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:7

45e minuut.
Metstak geeft een hoge lob. Bakkati kopt de bal weg. Tok is nu in balbezit. Tok draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Riemersma 86%, HFC Haarlem 14%.
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:7

47e minuut.
Obeadă kopt de bal weg. Vosmaer is nu in balbezit. Marsman onderschept slim de pass. Daar is Tok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Obeadă passt de bal zonder na te denken. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakkati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metstak wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Papetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsman geeft een hoge lob. Tok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:8

55e minuut.
Berg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obeadă met de inworp. Metstak geeft een hoge lob. Bakkati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
van de Korput met een sublieme pass. Metstak speelt de bal door. Bakkati is nu in balbezit. Daar is Bakkati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkati haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vosmaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkati rent richting de bal. Bakkati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Obeadă kopt de bal weg. Metstak heeft problemen om de bal te vangen. Metstak passt de bal in één keer door. Cosma rent richting de bal. Cosma schiet op doel. af Klinteberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Metstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Metstak geeft de bal voor. Bakkati kopt de bal weg. Tok probeert de bal met de borst te controleren. Tok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
van de Korput bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Korput geeft een lange en hoge pass. Bakkati rent richting de bal. Bakkati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:9

62e minuut.
van de Korput rent richting de bal. van de Korput geeft een hoge lob. Tok rent richting de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Tok rent richting de bal. Tok probeert naar een medespeler te passen. Berg onderschept slim de pass. Cosma rent richting de bal. Cosma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Metstak rent richting de bal. Metstak geeft een lange en hoge pass. Tok rent richting de bal. Tok schiet op doel. af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:10

72e minuut.
Marsman geeft een hoge lob. Cosma rent richting de bal. Grimaud rent richting de bal. Bakkati verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkati geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Metstak met een sublieme pass. Bakkati is nu in balbezit. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Metstak geeft een hoge lob. Daar is Tok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosmaer rent richting de bal. Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:11

78e minuut.
Cosma verovert de bal door een tackle van achteren. Cosma passt de bal zonder na te denken. Tok rent richting de bal. Bakkati rent richting de bal. Bakkati haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Slijngard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tok is nu in balbezit. Tok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vosmaer verovert de bal door een tackle van achteren. Vosmaer geeft een lange en hoge pass. Sporkslede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marsman is nu in balbezit. Marsman geeft een hoge lob. Paal!

87e minuut.
Klungelig pakt Tok de bal. Tok geeft de bal voor. Daar is Grimaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tok is nu in balbezit. Tok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Riemersma 77%, HFC Haarlem 23%.
SC Riemersma - HFC Haarlem 0:12