Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zeleziari TJ Skaličan Praznov (ASS)
novinka Tactiek katastrofa
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 36
solid Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Tirpák onderschept slim de pass. Tirpák passt de bal met de wreef. Bokaj is nu in balbezit. Bokaj haalt uit met een fantastische trap. Hajducký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - TJ Skaličan Praznov (ASS) 1:0

5e minuut.
Smochowicki heeft problemen om de bal te vangen. Krišica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertiš is nu in balbezit. Kertiš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bodnár rent richting de bal. Bodnár passt de bal zonder na te denken. Kučera is nu in balbezit. Kučera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Kučera de bal. Zedníček rent richting de bal. Kučera onderschept slim de pass. Kučera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:0

14e minuut.
Baliak neemt vlug de vrije trap. Soják heeft problemen om de bal te vangen. Fajko is nu in balbezit. Fajko schiet op doel. Masztajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kotlár met een sublieme pass. Tirpák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirpák met een sublieme pass. Bokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokaj haalt uit met een fantastische trap. Hajducký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tirpák zal de hoekschop nemen. Daar is Kučera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perina is nu in balbezit. Kotlár is nu in balbezit. Kotlár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bodnár passt de bal zonder na te denken. Bolognani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolognani probeert naar een medespeler te passen. Bokaj rent richting de bal. Bokaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bodnár passt de bal zonder na te denken. Bolognani is nu in balbezit. Bolognani speelt de bal door. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fajko rent richting de bal. Fajko speelt de bal door. Krišica probeert naar een medespeler te passen. Kertiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertiš haalt uit met een fantastische trap. Masztajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Bolognani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kertiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kertiš passt de bal zonder na te denken. Fajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pohančeník met een snelle inworp. Cicvok is nu in balbezit. Perina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajko verovert de bal door een tackle van achteren. Fajko schiet op doel. Masztajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 56%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 44%.
Zeleziari - TJ Skaličan Praznov (ASS) 2:0

57e minuut.
Kotlár is nu in balbezit. Zedníček onderschept slim de pass. Kučera rent richting de bal. Kučera schiet op doel. Hajducký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - TJ Skaličan Praznov (ASS) 3:0

65e minuut.
Kotlár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlár speelt de bal door. Kučera rent richting de bal. Kučera draait met de bal, schiet en ... Hajducký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - TJ Skaličan Praznov (ASS) 4:0

70e minuut.
Perina passt de bal in één keer door. Bokaj heeft problemen om de bal te vangen. Perina is nu in balbezit. Bokaj rent richting de bal. Bokaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bodnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnár passt de bal zonder na te denken. Kučera is nu in balbezit. Kučera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeleziari - TJ Skaličan Praznov (ASS) 5:0

80e minuut.
Smochowicki geeft een hoge lob. Bodnár kopt de bal weg. Kalena is nu in balbezit. Kučera onderschept slim de pass. Kučera draait met de bal, schiet en ... Hajducký bokst de bal weg.

85e minuut.
Kotlár bereikt de bal nog maar net als eerste. Zedníček is nu in balbezit. Kotlár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotlár krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeleziari 57%, TJ Skaličan Praznov (ASS) 43%.
Zeleziari - TJ Skaličan Praznov (ASS) 5:0