Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Brratislava Santrio Láza
Normal Tactiek Fetak Riško
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Tusk heeft problemen om de bal te vangen. Soják speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ... Conko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:1

4e minuut.
Gerek rent richting de bal. Tusk verovert de bal door een tackle van achteren. Tusk probeert naar een medespeler te passen. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zahatňanský geeft een lange en hoge pass. Tusk kopt de bal weg. Fejér is nu in balbezit. Fejér schiet op doel. Kerpecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zahatňanský verovert de bal door een tackle van achteren. Zahatňanský speelt de bal door. Klungelig pakt Fejér de bal. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Conko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:2

17e minuut.
Inworp. Tusk met een snelle inworp. Fejér met een sublieme pass. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Conko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:3

18e minuut.
Puťka rent richting de bal. Zahatňanský onderschept slim de pass. Zahatňanský probeert naar een medespeler te passen. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Gerek passt de bal met de wreef. Tusk is nu in balbezit. Tusk met een sublieme pass. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:4

23e minuut.
Tusk is nu in balbezit. Fofinák is nu in balbezit. Fejér onderschept slim de pass. Fejér schiet op doel. Kerpecký probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zahatňanský onderschept slim de pass. Zahatňanský geeft de bal voor. Milčák heeft problemen om de bal te vangen. Fejér is nu in balbezit. Fejér draait met de bal, schiet en ... Conko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fejér rent richting de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ... Conko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap. Kerpecký probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:5

36e minuut.
Gerek rent richting de bal. Tusk is nu in balbezit. Tusk passt de bal met de wreef. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Zahatňanský met een sublieme pass. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér met een sublieme pass. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Celko de bal. Secăreanu rent richting de bal. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel. Conko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 76%, Santrio Láza 24%.
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:6

49e minuut.
Soják probeert naar een medespeler te passen. Gerek rent richting de bal. Fejér is nu in balbezit. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:7

53e minuut.
Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu passt de bal zonder na te denken. Fejér is nu in balbezit. Fejér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kubizňák geeft een hoge lob. Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusk passt de bal met de wreef. Fejér rent richting de bal. Fejér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tusk is nu in balbezit. Tusk passt de bal zonder na te denken. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:8

65e minuut.
Kalvín rent richting de bal. Kalvín passt de bal met de wreef. Secăreanu rent richting de bal. Fejér rent richting de bal. Fejér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kubizňák onderschept slim de pass. Kubizňák geeft de bal voor. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. Conko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:9

75e minuut.
Hamborský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Secăreanu de bal. Fejér is nu in balbezit. Fejér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:10

79e minuut.
Yazıcıoğlu passt de bal in één keer door. Kubizňák geeft de bal voor. Fejér probeert de bal met de borst te controleren. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:11

82e minuut.
Fejér heeft problemen om de bal te vangen. Kerpecký rent richting de bal. Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Fejér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:12

84e minuut.
Kubalák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secăreanu met een snelle inworp. Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejér schiet op doel. Conko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Conko trapt de bal weg. Daar is Soják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusk is nu in balbezit. Tusk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Fejér speelt de bal door. Secăreanu rent richting de bal. Milčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 65%, Santrio Láza 35%.
FC Slovan Brratislava - Santrio Láza 0:13