Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Rosengard MFK K0ŠICE
Normal Tactiek Attack
36% Balbezit 64%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 52.9
slecht Schieten formidabel
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ďura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gazdík de bal. Smolinský is nu in balbezit. Gazdík onderschept slim de pass. Gazdík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:1

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Žiač de bal onder controle te krijgen. Ďura is nu in balbezit. Ďura passt de bal zonder na te denken. Daar is Dowgwiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Žiač met een harde bal richting middenveld. Spaić kopt de bal weg. Gazdík kan de bal niet met de borst controleren. Gazdík passt de bal in één keer door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:2

7e minuut.
Bacha probeert naar een medespeler te passen. Hunter rent richting de bal. Hunter geeft een hoge lob. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Spaić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:3

9e minuut.
Koncový passt de bal in één keer door. Spaić is nu in balbezit. Klamár rent richting de bal. Spaić onderschept slim de pass. Spaić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bacha met een harde bal richting middenveld. Hunter kopt de bal weg. Gazdík rent richting de bal. Gazdík draait met de bal, schiet en ... Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:4

14e minuut.
Koncový bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncový probeert naar een medespeler te passen. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:5

18e minuut.
Hunter rent richting de bal. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:6

20e minuut.
Klungelig pakt Ďura de bal. Ďura probeert naar een medespeler te passen. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík schiet op doel. Kvačka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bacha speelt de bal door. Hunter rent richting de bal. Hunter geeft een lange en hoge pass. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hunter kopt de bal weg. Vanek geeft een hoge lob. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:7

24e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło speelt de bal door. Smolinský onderschept slim de pass. Koncový bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncový geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nedbal rent richting de bal. Nedbal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spaić de bal. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Silánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Silánek passt de bal in één keer door. Inworp. Vanek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ďura geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hunter passt de bal met de wreef. Daar is Koncový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koncový passt de bal met de wreef. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ďura met een sublieme pass. Gazdík is nu in balbezit. Gazdík passt de bal in één keer door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Žiač rent richting de bal. Žiač geeft een hoge lob. Ďura is nu in balbezit. Ďura geeft een lange en hoge pass. Gazdík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spaić is nu in balbezit. Spaić haalt uit met een fantastische trap. Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:8

45e minuut.
Spaić verovert de bal door een tackle van achteren. Spaić passt de bal met de wreef. Dowgwiłło rent richting de bal. Daar is Dowgwiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rosengard 88%, MFK K0ŠICE 12%.
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:8

47e minuut.
Ďura is nu in balbezit. Ďura geeft een hoge lob. Gazdík rent richting de bal. Hunter onderschept slim de pass. Hunter geeft een hoge lob. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:9

51e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło speelt de bal door. Gazdík is nu in balbezit. Gazdík schiet op doel. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:10

52e minuut.
Smolinský is nu in balbezit. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić speelt de bal door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:11

53e minuut.
Spaić is nu in balbezit. Spaić passt de bal in één keer door. Ďura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďura geeft de bal voor. Gazdík maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bacha trapt de bal weg. Vanek controleert de bal met de borst. Vanek speelt de bal door. Gazdík rent richting de bal. Gazdík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ďura geeft een hoge lob. Koncový bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncový passt de bal in één keer door. Gazdík is nu in balbezit. Gazdík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Gazdík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spaić speelt de bal door. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:12

60e minuut.
Dowgwiłło is nu in balbezit. Gazdík heeft problemen om de bal te vangen. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło schiet op doel. Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:13

62e minuut.
Hunter passt de bal met de wreef. Spaić is nu in balbezit. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:14

64e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter passt de bal in één keer door. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić probeert naar een medespeler te passen. Vanek geeft een lange en hoge pass. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nedbal kopt de bal weg. Daar is Rusnáčik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďura geeft een lange en hoge pass. Dowgwiłło springt en kopt de bal. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:15

69e minuut.
Koncový onderschept slim de pass. Koncový met een sublieme pass. Gazdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík haalt uit met een fantastische trap. Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:16

70e minuut.
Šidlo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nedbal de bal. Spaić rent richting de bal. Dowgwiłło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgwiłło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Smolinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić onderschept slim de pass. Spaić probeert naar een medespeler te passen. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Spaić kopt de bal weg. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Žiač is nu in balbezit. Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:17

83e minuut.
Hunter rent richting de bal. Spaić verovert de bal door een tackle van achteren. Spaić met een sublieme pass. Gazdík is nu in balbezit. Gazdík draait met de bal, schiet en ... Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:18

85e minuut.
Inworp. Koncový zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft een hoge lob. Dowgwiłło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:19

87e minuut.
Spaić verovert de bal door een tackle van achteren. Spaić speelt de bal door. Gazdík rent richting de bal. Gazdík draait met de bal, schiet en ... Bacha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:20

88e minuut.
Gazdík is nu in balbezit. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdík rent richting de bal. Spaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vanek geeft een lange en hoge pass. Gazdík met een sublieme pass. Ďura speelt de bal door. Dowgwiłło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgwiłło schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Rosengard 90%, MFK K0ŠICE 10%.
AC Rosengard - MFK K0ŠICE 0:20