Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lapaji FC-KVP
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 39.6
matig Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Peltola is nu in balbezit. Met opzet legt Ruman zijn tegenspeler op de grond. Peltola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valencik met een snel genomen vrije trap. Chalupa is nu in balbezit. Chalupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:1

3e minuut.
Chválik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peltola. Chválik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chválik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sosák rent richting de bal. Sosák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chválik rent richting de bal. Vaverčák verovert de bal door een tackle van achteren. Vaverčák probeert naar een medespeler te passen. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa geeft een lange en hoge pass. Krhla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:2

13e minuut.
Chválik geeft een lange en hoge pass. Campomar rent richting de bal. Campomar geeft een hoge lob. Larrosa rent richting de bal. Larrosa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magdziarz trapt de bal weg van het doel. Vaverčák kopt de bal weg. Peltola bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola haalt uit met een fantastische trap. Krhla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:3

22e minuut.
Ruman onderschept slim de pass. Ruman geeft een hoge lob. Santisteban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larrosa geeft een lange en hoge pass. Chalupa springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa passt de bal met de wreef. Peltola bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola haalt uit met een fantastische trap. Krhla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:4

28e minuut.
Daar is Hirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamkovský rent richting de bal. Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Krhla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peltola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:5

35e minuut.
Taub passt de bal met de wreef. Larrosa rent richting de bal. Larrosa passt de bal in één keer door. Peltola bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:6

44e minuut.
Daar is Peltola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltola passt de bal in één keer door. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa haalt uit met een fantastische trap. Krhla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lapaji 81%, FC-KVP 19%.
FC Lapaji - FC-KVP 0:6

51e minuut.
Larrosa geeft een lange en hoge pass. Chalupa heeft problemen om de bal te vangen. Vaverčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mutuška met een sublieme pass. Vaverčák is nu in balbezit. Drozdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaverčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaverčák schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krhla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peltola maakt een snoekduik en kopt de bal. Chalupa rent richting de bal. Chalupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:7

57e minuut.
Sosák met een sublieme pass. Daar is Hirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalupa rent richting de bal. Chalupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Peltola is nu in balbezit. Grečnár is nu in balbezit. Peltola onderschept slim de pass. Peltola haalt uit met een fantastische trap. Krhla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:8

63e minuut.
Chalupa passt de bal in één keer door. Vaverčák rent richting de bal. Vaverčák met een sublieme pass. Peltola bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:9

68e minuut.
Joński speelt de bal door. Mutuška is nu in balbezit. Mutuška geeft de bal voor. Peltola bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:10

72e minuut.
Klungelig pakt Chalupa de bal. Drozdík is nu in balbezit. Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa heeft problemen om de bal te vangen. Chalupa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mutuška met een snelle inworp. Vaverčák rent richting de bal. Vaverčák passt de bal met de wreef. Peltola rent richting de bal. Peltola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:11

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krhla met een harde bal richting middenveld. Daar is Vaverčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalupa schiet op doel. Krhla bokst de bal weg. Krhla met een sublieme pass. Santisteban kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamkovský de bal. Chalupa rent richting de bal. Chalupa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Larrosa passt de bal zonder na te denken. Daar is Peltola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chválik is nu in balbezit. Peltola verovert de bal door een tackle van achteren. Peltola draait met de bal, schiet en ... Krhla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lapaji - FC-KVP 0:12

86e minuut.
Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński geeft een hoge lob. Chalupa kopt de bal weg. Klungelig pakt Peltola de bal. Peltola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hrčka trapt de bal weg. Vaverčák kopt de bal weg. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa geeft de bal voor. Chalupa maakt een snoekduik en kopt de bal. Krhla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Joński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chalupa de bal. Chválik rent richting de bal. Chalupa onderschept slim de pass. Chalupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lapaji 80%, FC-KVP 20%.
FC Lapaji - FC-KVP 0:12