Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompres FK TIRO Košice
343 Tactiek skuska
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 55.7
weak Schieten brilliant
poor Passen excellent
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Galo probeert naar een medespeler te passen. Szalay geeft een lange en hoge pass. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Gama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:1

3e minuut.
Śperniak probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:2

5e minuut.
Yurban is nu in balbezit. Yurban geeft een lange en hoge pass. Szalay probeert naar een medespeler te passen. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Makuch kopt de bal weg. Galo speelt de bal door. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:3

9e minuut.
Bavrinčák rent richting de bal. Bavrinčák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bohunický de bal. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal met de wreef. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:4

15e minuut.
Makuch passt de bal zonder na te denken. Vávrač rent richting de bal. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:5

18e minuut.
Galo speelt de bal door. Ondráš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondráš met een sublieme pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:6

20e minuut.
Şoneriu met een sublieme pass. Rosales is nu in balbezit. Dudas is nu in balbezit. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Galo rent richting de bal. Galo geeft een hoge lob. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:7

21e minuut.
Valočík met een sublieme pass. Bavrinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:8

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opálek met een snelle inworp. Szalay speelt de bal door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Szalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay met een sublieme pass. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

28e minuut.
Ondráš met een sublieme pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:9

29e minuut.
Szalay onderschept slim de pass. Szalay geeft de bal voor. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Gama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:10

32e minuut.
Sorokač probeert de bal aan de voet te houden. Vávrač onderschept slim de pass. Szalay speelt de bal door. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel. Gama bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Gama speelt de bal door. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo passt de bal zonder na te denken. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vávrač is nu in balbezit. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen. Sorokač probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:11

35e minuut.
Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:12

36e minuut.
Şoneriu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Los de bal. Galo geeft een hoge lob. Los probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosales maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ondráš geeft een lange en hoge pass. Rosales kopt de bal weg. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. Gama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:13

39e minuut.
Szalay passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales passt de bal zonder na te denken. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Galo rent richting de bal. Yurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurban geeft een lange en hoge pass. Galo geeft een lange en hoge pass. Şoneriu springt en kopt de bal. Gama bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:14

45e minuut.
Dudas rent richting de bal. Rosales onderschept slim de pass. Rosales speelt de bal door. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:15

45e minuut.
Bavrinčák heeft problemen om de bal te vangen. Los bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavrinčák rent richting de bal. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 86%, FK TIRO Košice 14%.
Kompres - FK TIRO Košice 0:15

50e minuut.
Galo passt de bal met de wreef. Ondráš met een sublieme pass. Şoneriu rent richting de bal. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Galo passt de bal zonder na te denken. Ondráš speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Rosales rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:16

53e minuut.
Galo met een sublieme pass. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu passt de bal met de wreef. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Galo speelt de bal door. Szalay is nu in balbezit. Szalay speelt de bal door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:17

55e minuut.
Rosales passt de bal in één keer door. Daar is Ondráš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondráš geeft een lange en hoge pass. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:18

56e minuut.
Bavrinčák is nu in balbezit. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rosales de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... Gama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:19

61e minuut.
Vávrač bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay onderschept slim de pass. Szalay met een sublieme pass. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:20

62e minuut.
Valočík probeert naar een medespeler te passen. Bavrinčák heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu schiet op doel. Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:21

64e minuut.
Ondráš is nu in balbezit. Ondráš passt de bal zonder na te denken. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:22

66e minuut.
Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo passt de bal zonder na te denken. Ondráš rent richting de bal. Ondráš geeft een lange en hoge pass. Şoneriu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:23

68e minuut.
Szalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalay probeert naar een medespeler te passen. Rosales is nu in balbezit. Rosales draait met de bal, schiet en ... Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:24

69e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales speelt de bal door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:25

71e minuut.
Makuch probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal in één keer door. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:26

72e minuut.
Nalepa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Los de bal. Bohunický speelt de bal door. Szalay rent richting de bal. Szalay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gama trapt de bal weg. Galo kopt de bal weg. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:27

74e minuut.
Bavrinčák met een sublieme pass. Rosales rent richting de bal. Rosales passt de bal met de wreef. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:28

77e minuut.
Galo met een sublieme pass. Ondráš geeft de bal voor. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szalay probeert de bal met de borst te controleren. Szalay geeft de bal voor. Klungelig pakt Sorokač de bal. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Galo speelt de bal door. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Sorokač probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gama probeert naar een medespeler te passen. Doesburg geeft een hoge lob. Şoneriu kopt de bal weg. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompres - FK TIRO Košice 0:29

86e minuut.
Los is nu in balbezit. Opálek onderschept slim de pass. Opálek geeft een hoge lob. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... Gama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Makuch is nu in balbezit. Ondráš speelt de bal door. Rosales is nu in balbezit. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompres 86%, FK TIRO Košice 14%.
Kompres - FK TIRO Košice 0:29