Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tu Končím FK Lynx
334 Tactiek blau
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten formidable
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Kołodziński rent richting de bal. Hajdák verovert de bal door een tackle van achteren. Ejsmont maakt een afschuwelijke overtreding. Ejsmont krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Simík rent richting de bal. Simík geeft een lange en hoge pass. Sandala rent richting de bal. Sandala draait met de bal, schiet en ... Ibrulj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:1

9e minuut.
Sochan probeert naar een medespeler te passen. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal in één keer door. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Libák verovert de bal door een tackle van achteren. Libák probeert naar een medespeler te passen. Sandala geeft een lange en hoge pass. Daar is Herda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:2

14e minuut.
Sandala rent richting de bal. Kucharski begaat een overtreding. Sandala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Simík kopt de bal weg. Libák rent richting de bal. Libák geeft een hoge lob. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Koksov de bal. Sandala is nu in balbezit. Sandala passt de bal in één keer door. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Libák is nu in balbezit. Libák probeert naar een medespeler te passen. Sandala is nu in balbezit. Sandala geeft een lange en hoge pass. Herda krijgt zijn hoofd ertegen. Ibrulj bokst de bal weg.

20e minuut.
Simík kopt de bal weg. Inworp. Palík met een snelle inworp. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ... Ibrulj bokst de bal weg. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel. Ibrulj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:3

28e minuut.
Ibrulj trapt de bal weg van het doel. Libák is nu in balbezit. Libák geeft een lange en hoge pass. Herda probeert de bal met de borst te controleren. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:4

30e minuut.
Koksov geeft een lange en hoge pass. Sandala is nu in balbezit. Sandala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Herda de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:5

34e minuut.
Herda is nu in balbezit. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala passt de bal met de wreef. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:6

38e minuut.
Libák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koksov de bal. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:7

42e minuut.
Koksov kopt de bal weg. Bondin probeert de bal aan de voet te houden. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:8

43e minuut.
Herda passt de bal met de wreef. Daar is Sandala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala passt de bal met de wreef. Libák is nu in balbezit. Libák geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hajdák met een snelle inworp. Sochan is nu in balbezit. Sochan geeft een lange en hoge pass. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Končím 78%, FK Lynx 22%.
Tu Končím - FK Lynx 0:8

46e minuut.
Simík geeft een lange en hoge pass. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda geeft de bal voor. Sandala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:9

47e minuut.
Ejsmont rent richting de bal. Ejsmont met een sublieme pass. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ... Ibrulj werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Libák bereikt de bal nog maar net als eerste. Libák geeft een hoge lob. Sandala kopt de bal weg. Herda rent richting de bal. Herda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chiper geeft een lange en hoge pass. Kołodziński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuchár. Kuchár krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Koksov is nu in balbezit. Koksov geeft een hoge lob. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ... Ibrulj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:10

54e minuut.
Libák geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hernandes de bal onder controle te krijgen. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:11

56e minuut.
Kucharski geeft de bal voor. Adam geeft de bal voor. Herda kopt de bal weg. Sandala rent richting de bal. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koksov is nu in balbezit. Koksov passt de bal in één keer door. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel. Ibrulj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:12

66e minuut.
Koksov probeert naar een medespeler te passen. Sochan is nu in balbezit. Sochan geeft een lange en hoge pass. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:13

74e minuut.
Kucharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala verovert de bal door een tackle van achteren. Crepaldi rent richting de bal. Sandala onderschept slim de pass. Sandala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandala rent richting de bal. Sandala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sochan de bal. Herda is nu in balbezit. Herda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:14

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Hajdák de bal onder controle te krijgen. Inworp. Łuczka met de inworp. Herda is nu in balbezit. Herda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herda geeft een hoge lob. Sandala geeft een hoge lob. Crepaldi kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Libák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Łuczka de bal. Koksov is nu in balbezit. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Palík met de inworp. Libák is nu in balbezit. Libák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sandala de bal. Sandala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sandala is nu in balbezit. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:15

89e minuut.
Daar is Hernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejsmont is nu in balbezit. Sandala onderschept slim de pass. Sandala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tu Končím - FK Lynx 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tu Končím 73%, FK Lynx 27%.
Tu Končím - FK Lynx 0:16