Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Detva SPARTAK TAZ TRNAVA
Normal Tactiek Karneval
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 37.3
average Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Tomčo onderschept slim de pass. Stanke is nu in balbezit. Tomčo onderschept slim de pass. Tomčo haalt uit met een fantastische trap. Skura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:0

5e minuut.
Gajdušek geeft de bal voor. Daar is Chachalyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Detva - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:1

13e minuut.
Judiščák geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gajdušek met de inworp. Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gajdušek met de inworp. Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanke geeft de bal voor. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Chachalyak trapt de bal weg. Gajdušek kopt de bal weg. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Gates draait met de bal, schiet en ... Remeta bokst de bal weg.

25e minuut.
Sabol probeert naar een medespeler te passen. Gajdušek rent richting de bal. Kocenák begaat een overtreding. Kocenák krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Kocenák kopt de bal weg. Golgol bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tomčo zijn tegenspeler op de grond. Tomčo krijgt een gele kaart. Golgol wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Golgol kan niet meer verder spelen. Edozie komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Inworp. Tupí met een snelle inworp. Stanke geeft de bal voor. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Remeta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Chachalyak geeft een hoge lob. Daar is Tupí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupí geeft een lange en hoge pass. Gates krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 46%, SPARTAK TAZ TRNAVA 54%.
FK Detva - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:2

50e minuut.
Bedryj heeft problemen om de bal te vangen. Gates rent richting de bal. Lopatovský begaat een overtreding. Lopatovský krijgt een gele kaart. Gates is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tupí komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Judiščák geeft een hoge lob. Inworp. Tupí met de inworp. Stanke rent richting de bal. Stanke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bedryj rent richting de bal. Tupí is nu in balbezit. Tupí passt de bal met de wreef. Contis bereikt de bal nog maar net als eerste. Contis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sotero probeert naar een medespeler te passen. Tupí rent richting de bal. Tupí passt de bal met de wreef. Gates is nu in balbezit. Gates draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:3

68e minuut.
Ladomerský probeert naar een medespeler te passen. Sotero is nu in balbezit. Sotero geeft een hoge lob. Bedryj rent richting de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Remeta trapt de bal weg van het doel. Tupí kopt de bal weg. Daar is Bedryj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Gates draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tupí heeft problemen om de bal te vangen. Bedryj is nu in balbezit. Bedryj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chachalyak de bal onder controle te krijgen. Remeta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Detva - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:4

83e minuut.
Judiščák rent richting de bal. Tupí onderschept slim de pass. Bedryj rent richting de bal. Gates bereikt de bal nog maar net als eerste. Gates draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Detva 81%, SPARTAK TAZ TRNAVA 19%.
FK Detva - SPARTAK TAZ TRNAVA 1:4