Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baggini biely vlci
Normal Tactiek inovation
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 52.9
poor Schieten incredible
poor Passen excellent
poor Verdedigen good


5e minuut.
Gontkovský met de inworp. Kočisko speelt de bal door. Vassell rent richting de bal. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Murnák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:1

6e minuut.
Gontkovský met een sublieme pass. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko passt de bal in één keer door. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:2

7e minuut.
Frišo rent richting de bal. Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz passt de bal in één keer door. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:3

10e minuut.
Hanšárik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gontkovský met een snelle inworp. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Molitorys probeert naar een medespeler te passen. Kočisko rent richting de bal. Kočisko passt de bal met de wreef. Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Murnák met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko geeft een hoge lob. Vassell springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský speelt de bal door. Vassell rent richting de bal. Vassell draait met de bal, schiet en ... Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:4

15e minuut.
Kočisko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin is nu in balbezit. Kočisko speelt de bal door. Daar is Vassell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell draait met de bal, schiet en ... Murnák bokst de bal weg. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel. Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:5

17e minuut.
Molitorys rent richting de bal. Molitorys met een sublieme pass. Gontkovský probeert naar een medespeler te passen. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Dunin is nu in balbezit. Dunin passt de bal in één keer door. Vassell is nu in balbezit. Vassell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:6

18e minuut.
Korín rent richting de bal. Korín met een sublieme pass. Hanšárik heeft problemen om de bal te vangen. Vassell verovert de bal door een tackle van achteren. Vassell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dunin is nu in balbezit. Vassell rent richting de bal. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell schiet op doel. Murnák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dunin heeft problemen om de bal te vangen. Dunin haalt uit met een fantastische trap. Murnák bokst de bal weg. Vassell rent richting de bal. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:7

21e minuut.
Murnák probeert naar een medespeler te passen. Molitorys speelt de bal door. Daar is Vassell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:8

22e minuut.
Klungelig pakt Hriniak de bal. Hriniak passt de bal met de wreef. Bernačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell onderschept slim de pass. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Figini geeft de bal voor. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin geeft de bal voor. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:9

27e minuut.
Kočisko passt de bal met de wreef. Vassell is nu in balbezit. Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:10

28e minuut.
Kočisko probeert naar een medespeler te passen. Gontkovský met een sublieme pass. Vassell is nu in balbezit. Dunin rent richting de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Murnák trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met de inworp. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Frišo is nu in balbezit. Frišo geeft een hoge lob. Molitorys geeft de bal voor. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:11

32e minuut.
Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Kočisko is nu in balbezit. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel. Murnák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:12

34e minuut.
Kočisko geeft een hoge lob. Výrost kopt de bal weg. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:13

36e minuut.
Molitorys geeft een hoge lob. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz geeft de bal voor. Dunin maakt een snoekduik en kopt de bal. Murnák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:14

39e minuut.
Frišo geeft de bal voor. Gontkovský kopt de bal weg. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell rent richting de bal. Vassell draait met de bal, schiet en ... Murnák bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gontkovský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frišo heeft problemen om de bal te vangen. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:15

43e minuut.
Kazík bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz passt de bal met de wreef. Vassell heeft problemen om de bal te vangen. Vassell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Murnák met een harde bal richting middenveld. Misiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Misiewicz passt de bal met de wreef. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Misiewicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vassell de bal onder controle te krijgen. Dunin rent richting de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baggini 86%, biely vlci 14%.
FC Baggini - biely vlci 0:16

48e minuut.
Korín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočisko rent richting de bal. Kočisko passt de bal zonder na te denken. Vassell heeft problemen om de bal te vangen. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vassell rent richting de bal. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko passt de bal zonder na te denken. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Misiewicz rent richting de bal. Misiewicz geeft de bal voor. Daar is Kočisko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Murnák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jonták passt de bal zonder na te denken. Kočisko is nu in balbezit. Kočisko passt de bal in één keer door. Dunin heeft problemen om de bal te vangen. Dunin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:17

55e minuut.
Frišo geeft de bal voor. Inworp. Misiewicz met een snelle inworp. Kočisko geeft een lange en hoge pass. Dunin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:18

57e minuut.
Bernačík rent richting de bal. Gontkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Gontkovský passt de bal zonder na te denken. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap. Murnák bokst de bal weg.

59e minuut.
Vassell kopt de bal weg. Klungelig pakt Výrost de bal. Dunin rent richting de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ... Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:19

59e minuut.
Jonták probeert naar een medespeler te passen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin passt de bal met de wreef. Vassell is nu in balbezit. Vassell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel. Murnák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Frišo de bal. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:20

61e minuut.
Frišo speelt de bal door. Gontkovský is nu in balbezit. Gontkovský passt de bal in één keer door. Vassell is nu in balbezit. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Murnák met een harde bal richting middenveld. Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz geeft de bal voor. Dunin rent richting de bal. Dunin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Frišo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:21

66e minuut.
Dunin is nu in balbezit. Dunin schiet op doel. Výrost heeft problemen om de bal te vangen. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jonták rent richting de bal. Misiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misiewicz met een sublieme pass. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Dunin de bal. Výrost geeft een hoge lob. Kočisko met een sublieme pass. Dunin is nu in balbezit. Dunin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kočisko passt de bal met de wreef. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dunin rent richting de bal. Dunin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:22

72e minuut.
Gontkovský geeft een lange en hoge pass. Dunin kopt de bal weg. Klungelig pakt Misiewicz de bal. Misiewicz geeft de bal voor. Vassell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:23

76e minuut.
Kočisko kopt de bal weg. Vassell is nu in balbezit. Vassell schiet op doel. Výrost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:24

78e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Dunin kopt de bal weg. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:25

79e minuut.
Inworp. Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko rent richting de bal. Kočisko geeft een hoge lob. Dunin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:26

82e minuut.
Misiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočisko geeft een hoge lob. Vassell maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunin rent richting de bal. Dunin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:27

83e minuut.
Misiewicz is nu in balbezit. Misiewicz passt de bal zonder na te denken. Frišo verovert de bal door een tackle van achteren. Gontkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kočisko passt de bal in één keer door. Vassell rent richting de bal. Klungelig pakt Vassell de bal. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:28

85e minuut.
Korín speelt de bal door. Hriniak probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiewicz met een snelle inworp. Kočisko geeft een hoge lob. Murnák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vassell rent richting de bal. Vassell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:29

87e minuut.
Gontkovský onderschept slim de pass. Gontkovský met een sublieme pass. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell draait met de bal, schiet en ... Murnák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baggini - biely vlci 0:30

90e minuut.
Výrost kopt de bal weg. Gontkovský rent richting de bal. Gontkovský passt de bal met de wreef. Vassell heeft problemen om de bal te vangen. Vassell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baggini 81%, biely vlci 19%.
FC Baggini - biely vlci 0:30