Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ČEREŇANY FC Red Bull Zilina
Normal Tactiek Chimera
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Hučík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala onderschept slim de pass. Sandala probeert naar een medespeler te passen. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Golub is nu in balbezit. Golub geeft de bal voor. Ďuriš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urbaník rent richting de bal. Urbaník haalt uit met een fantastische trap. Krížovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mračka rent richting de bal. Mračka geeft een lange en hoge pass. Daar is Hučík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drábek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:1

21e minuut.
Golub geeft een hoge lob. Drábek kopt de bal weg. Daar is Lenárt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič draait met de bal, schiet en ... Krížovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Šefčík geeft een lange en hoge pass. Barej heeft problemen om de bal te vangen. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič haalt uit met een fantastische trap. Krížovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:2

38e minuut.
Inworp. Sandala met een snelle inworp. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič schiet op doel. Krížovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:3

40e minuut.
Daar is Sandala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandala speelt de bal door. Ďurkovič is nu in balbezit. Ďurkovič schiet op doel. Krížovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:4

43e minuut.
Mračka verovert de bal door een tackle van achteren. Mračka speelt de bal door. Lenárt is nu in balbezit. Ďurkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Ďurkovič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČEREŇANY 50%, FC Red Bull Zilina 50%.
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:4

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ďurkovič kopt de bal weg. Drábek rent richting de bal. Drábek schiet op doel. Krížovský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:5

55e minuut.
Víravec geeft de bal voor. Ďuriš heeft problemen om de bal te vangen. Drábek rent richting de bal. Drábek haalt uit met een fantastische trap. Ďurkovič probeert de bal aan de voet te houden. Krížovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Heťka is nu in balbezit. Pramúka onderschept slim de pass. Pramúka geeft een hoge lob. Ďurkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurkovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:6

65e minuut.
Sandala passt de bal in één keer door. Ďurkovič rent richting de bal. Ďuriš rent richting de bal. Ďurkovič verovert de bal door een tackle van achteren. Drábek speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Heťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mračka onderschept slim de pass. Mračka speelt de bal door. Urbaník rent richting de bal. Urbaník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Drábek verovert de bal door een tackle van achteren. Drábek passt de bal met de wreef. Ďurkovič rent richting de bal. Ďurkovič schiet op doel. Krížovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pramúka geeft een hoge lob. Urbaník is nu in balbezit. Urbaník draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lenárt de bal. Krížovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ČEREŇANY 67%, FC Red Bull Zilina 33%.
ČEREŇANY - FC Red Bull Zilina 0:7