Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Betôn AC Morovno
Normal Tactiek 352 x
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 51.6
weak Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Lening de bal onder controle te krijgen. Gajarský rent richting de bal. Gajarský speelt de bal door. Lening rent richting de bal. Lening haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chodoba rent richting de bal. Lening verovert de bal door een tackle van achteren. Lening passt de bal met de wreef. Cabañas rent richting de bal. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
López Ruano met een sublieme pass. Frena is nu in balbezit. Frena probeert naar een medespeler te passen. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gajarský rent richting de bal. Gajarský geeft de bal voor. Klungelig pakt Hrach de bal. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Gajarský met de inworp. Lening geeft een lange en hoge pass. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Muzár verovert de bal door een tackle van achteren. Muzár geeft een hoge lob. Daar is Štefanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Schneider probeert naar een medespeler te passen. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano passt de bal met de wreef. Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabañas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:1

27e minuut.
Chodoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening onderschept slim de pass. Lening passt de bal zonder na te denken. Cabañas rent richting de bal. Cabañas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Blanár passt de bal zonder na te denken. Lening bereikt de bal nog maar net als eerste. Lening schiet op doel. Harchárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cabañas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Balatov probeert naar een medespeler te passen. Gajarský rent richting de bal. Gajarský geeft de bal voor. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:2

42e minuut.
Klungelig pakt Bistrický de bal. Bistrický passt de bal met de wreef. Schneider met een sublieme pass. Lening rent richting de bal. Lening schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 82%, AC Morovno 18%.
FK Betôn - AC Morovno 0:3

50e minuut.
Harchárik trapt de bal weg. Gajarský kopt de bal weg. Chodoba rent richting de bal. Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gontkovský is nu in balbezit. Gontkovský geeft de bal voor. Frena is nu in balbezit. Cabañas is nu in balbezit. Cabañas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
López Ruano rent richting de bal. Cabañas rent richting de bal. Cabañas passt de bal zonder na te denken. Lening rent richting de bal. Lening draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:4

61e minuut.
Blanár probeert de bal met de borst te controleren. Hollý is nu in balbezit. Blanár probeert naar een medespeler te passen. Gontkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontkovský geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cabañas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt López Ruano de bal. Schneider begaat een overtreding. López Ruano raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajarský met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Molfetas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molfetas kopt de bal weg. Hollý rent richting de bal. Blanár is nu in balbezit. Blanár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:5

78e minuut.
Chodoba geeft de bal voor. López Ruano speelt de bal door. Klungelig pakt Cabañas de bal. Cabañas schiet op doel. Lening maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gajarský rent richting de bal. Gajarský passt de bal met de wreef. Lening rent richting de bal. Lening draait met de bal, schiet en ... Štefanko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Cabañas rent richting de bal. Cabañas haalt uit met een fantastische trap. Harchárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. López Ruano neemt de hoekschop. Lening springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:6

82e minuut.
Gajarský is nu in balbezit. Gajarský passt de bal met de wreef. Cabañas rent richting de bal. Lening rent richting de bal. Lening draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cabañas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabañas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
López Ruano rent richting de bal. López Ruano geeft de bal voor. Gajarský speelt de bal door. Lening controleert de bal met de borst. Lening schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:7

88e minuut.
Daar is Lening, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lening met een sublieme pass. Cabañas rent richting de bal. Cabañas schiet op doel. Harchárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Betôn - AC Morovno 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Betôn 85%, AC Morovno 15%.
FK Betôn - AC Morovno 0:8