Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Patrónka Bratislava 2. Fc Ganek
Normal Tactiek tree
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.4 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten solid
weak Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Harvanka met een sublieme pass. Daar is Grlický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grlický passt de bal met de wreef. Baraník is nu in balbezit. Baraník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Inworp. Machináč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zbúr bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbúr geeft een hoge lob. Baraník maakt een snoekduik en kopt de bal. Ondra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Lednický met de inworp. Rybovič geeft een hoge lob. Grlický is nu in balbezit. Grlický draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valentenovič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:1

6e minuut.
Lednický onderschept slim de pass. Lednický geeft de bal voor. Klungelig pakt Grlický de bal. Baraník is nu in balbezit. Baraník haalt uit met een fantastische trap. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Makuch verovert de bal door een tackle van achteren. Harvanka onderschept slim de pass. Harvanka met een sublieme pass. Klungelig pakt Baraník de bal. Baraník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lednický kopt de bal weg. Harvanka rent richting de bal. Harvanka passt de bal in één keer door. Daar is Grlický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grlický schiet op doel. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Škvor rent richting de bal. Harvanka verovert de bal door een tackle van achteren. Harvanka passt de bal zonder na te denken. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Lednický de bal. Harvanka met een sublieme pass. Grlický is nu in balbezit. Grlický haalt uit met een fantastische trap. Ondra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:3

31e minuut.
Rybovič onderschept slim de pass. Rybovič met een sublieme pass. Andreják heeft problemen om de bal te vangen. Baraník is nu in balbezit. Baraník haalt uit met een fantastische trap. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Machináč speelt de bal door. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník passt de bal met de wreef. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický haalt uit met een fantastische trap. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valentenovič heeft problemen om de bal te vangen. Grlický rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rybovič neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grlický is nu in balbezit. Grlický haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Fedák met een snelle inworp. Škvor rent richting de bal. Rybovič onderschept slim de pass. Rybovič speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baraník kopt de bal weg. Harvanka rent richting de bal. Harvanka passt de bal in één keer door. Grlický rent richting de bal. Grlický draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Harvanka rent richting de bal. Harvanka passt de bal met de wreef. Rybovič speelt de bal door. Grlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlický schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klein geeft een lange en hoge pass. Harvanka is nu in balbezit. Harvanka passt de bal zonder na te denken. Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 84%, 2. Fc Ganek 16%.
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:4

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valentenovič trapt de bal weg. Harvanka met een sublieme pass. Zbúr is nu in balbezit. Zbúr geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zbúr rent richting de bal. Zbúr geeft een lange en hoge pass. Baraník rent richting de bal. Baraník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:5

49e minuut.
Dunajčík probeert naar een medespeler te passen. Verba rent richting de bal. Baraník verovert de bal door een tackle van achteren. Baraník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:6

50e minuut.
Verba speelt de bal door. Klungelig pakt Dunajčík de bal. Baraník verovert de bal door een tackle van achteren. Baraník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Machináč rent richting de bal. Machináč passt de bal met de wreef. Baraník rent richting de bal. Baraník schiet op doel. Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:7

55e minuut.
Daar is Andreják, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škvor is nu in balbezit. Škvor passt de bal zonder na te denken. Grlický rent richting de bal. Grlický draait met de bal, schiet en ... Ondra bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:8

60e minuut.
Rybovič is nu in balbezit. Rybovič speelt de bal door. Klungelig pakt Grlický de bal. Grlický haalt uit met een fantastische trap. Ondra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:9

63e minuut.
Machináč geeft een lange en hoge pass. Rybovič is nu in balbezit. Rybovič speelt de bal door. Grlický rent richting de bal. Grlický draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Baraník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraník passt de bal in één keer door. Rybovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybovič geeft een hoge lob. Grlický maakt een snoekduik en kopt de bal. Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Baraník rent richting de bal. Škvor rent richting de bal. Baraník onderschept slim de pass. Baraník draait met de bal, schiet en ... Ondra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:10

74e minuut.
Zbúr rent richting de bal. Zbúr passt de bal zonder na te denken. Klein is nu in balbezit. Lednický met een sublieme pass. Rybovič geeft een hoge lob. Ondra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grlický is nu in balbezit. Grlický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:11

78e minuut.
Andreják geeft de bal voor. Inworp. Rybovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baraník is nu in balbezit. Baraník geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rybovič is nu in balbezit. Rybovič passt de bal zonder na te denken. Grlický rent richting de bal. Grlický schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Zbúr geeft een hoge lob. Valentenovič heeft problemen om de bal te vangen. Grlický rent richting de bal. Grlický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:12

85e minuut.
Machináč verovert de bal door een tackle van achteren. Machináč geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baraník de bal. Grlický is nu in balbezit. Grlický draait met de bal, schiet en ... Ondra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Patrónka Bratislava 78%, 2. Fc Ganek 22%.
FC Patrónka Bratislava - 2. Fc Ganek 0:12