Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Humenné FK Šibeničky
442 Tactiek Tac433a
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 54
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Gross rent richting de bal. Rosiak is nu in balbezit. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Hanšárik speelt de bal door. Boor kopt de bal weg. Zahurský heeft problemen om de bal te vangen. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gross passt de bal zonder na te denken. Rosiak is nu in balbezit. Rosiak passt de bal met de wreef. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hreha verovert de bal door een tackle van achteren. Hreha passt de bal zonder na te denken. Gross is nu in balbezit. Rosiak rent richting de bal. Rosiak haalt uit met een fantastische trap. Hanšárik bokst de bal weg. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak schiet op doel. Hanšárik bokst de bal weg.

15e minuut.
Gecelovský met een sublieme pass. Hanuljak heeft problemen om de bal te vangen. Kyszel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyszel geeft een hoge lob. Gross maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:1

16e minuut.
Boor met de inworp. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak geeft de bal voor. Gross krijgt zijn hoofd ertegen. Hanšárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:2

19e minuut.
Boor rent richting de bal. Boor geeft een lange en hoge pass. Męczywór kan de bal niet met de borst controleren. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ... Hanšárik bokst de bal weg.

20e minuut.
Rosiak geeft de bal voor. Boor met een sublieme pass. Klungelig pakt Gross de bal. Gross draait met de bal, schiet en ... Hanšárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:3

21e minuut.
Gross rent richting de bal. Rosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross rent richting de bal. Gross schiet op doel. Tulek probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:4

24e minuut.
Hreha rent richting de bal. Hreha probeert naar een medespeler te passen. Boor speelt de bal door. Rosiak heeft problemen om de bal te vangen. Rosiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Hanuljak onderschept slim de pass. Hanuljak passt de bal met de wreef. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap. Hanšárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Peridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak geeft een hoge lob. Gross maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:5

30e minuut.
Hanuljak met een sublieme pass. Daar is Kyszel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanuljak met een sublieme pass. Gross heeft problemen om de bal te vangen. Gross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rosiak is nu in balbezit. Rosiak probeert naar een medespeler te passen. Tulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross onderschept slim de pass. Gross haalt uit met een fantastische trap. Hanšárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Boor onderschept slim de pass. Boor probeert naar een medespeler te passen. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap. Hanšárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:6

37e minuut.
Rosiak rent richting de bal. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak onderschept slim de pass. Hanuljak geeft een hoge lob. Gross maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rosiak rent richting de bal. Boor rent richting de bal. Robertson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robertson krijgt een gele kaart. Boor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosiak neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

41e minuut.
Męczywór geeft een lange en hoge pass. Gecelovský kopt de bal weg. Boor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rosiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiak geeft een lange en hoge pass. Hanšárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:7

44e minuut.
Gecelovský geeft een hoge lob. Hreha probeert de bal aan de voet te houden. Cortez geeft een lange en hoge pass. Gross is nu in balbezit. Gross draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 83%, FK Šibeničky 17%.
FK Humenné - FK Šibeničky 0:7

47e minuut.
Robertson geeft een lange en hoge pass. Peridis probeert de bal met de borst te controleren. Kyszel met een sublieme pass. Gross is nu in balbezit. Gross schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Hanuljak rent richting de bal. Hanuljak passt de bal in één keer door. Męczywór onderschept slim de pass. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Humenné - FK Šibeničky 0:8

54e minuut.
Gross controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hanšárik neemt vlug de vrije trap. Hreha kopt de bal weg. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Boor rent richting de bal. Boor geeft de bal voor. Klungelig pakt Tulek de bal. Boor rent richting de bal. Boor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Boor de bal. Milea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hreha. Hreha krijgt een gele kaart. Milea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hreha geeft een lange en hoge pass. Robertson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomáškovič maakt een snoekduik en kopt de bal. Bódi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bódi trapt de bal weg. Rosiak kopt de bal weg. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hreha speelt de bal door. Kyszel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gross de bal. Hanuljak is nu in balbezit. Hanuljak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rosiak rent richting de bal. Gross rent richting de bal. Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross schiet op doel. Hanšárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hanuljak passt de bal in één keer door. Hreha bereikt de bal nog maar net als eerste. Peridis onderschept slim de pass. Hanuljak onderschept slim de pass. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dobrescu rent richting de bal. Hanuljak onderschept slim de pass. Hanuljak met een sublieme pass. Gross rent richting de bal. Gross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Humenné 74%, FK Šibeničky 26%.
FK Humenné - FK Šibeničky 0:8