Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Trnava FC Spartak Sliač
kotva Tactiek rainbow
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 46.1
hopeloos Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
van Vleuten speelt de bal door. Náhora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balážik. Balážik krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Náhora verovert de bal door een tackle van achteren. Náhora passt de bal met de wreef. Slovenčiak rent richting de bal. Satarák is nu in balbezit. Satarák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Cseh de bal. Satarák rent richting de bal. Satarák passt de bal met de wreef. Molčan is nu in balbezit. Molčan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Falco trapt de bal weg van het doel. Slovenčiak kopt de bal weg. Molčan is nu in balbezit. Molčan haalt uit met een fantastische trap. Falco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:2

14e minuut.
Dančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dančo passt de bal in één keer door. Daar is Micskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Molčan is nu in balbezit. Molčan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:3

18e minuut.
Slovenčiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Náhora heeft problemen om de bal te vangen. Náhora geeft een lange en hoge pass. Satarák rent richting de bal. Satarák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Falco trapt de bal weg van het doel. Satarák kopt de bal weg. Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem schiet op doel. Falco bokst de bal weg.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Náhora met een snelle inworp. Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem draait met de bal, schiet en ... Satarák krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Slovenčiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Korzym de bal. Molčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Molčan de bal. Molčan haalt uit met een fantastische trap. Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:4

23e minuut.
Satarák kopt de bal weg. Korzym is nu in balbezit. Molčan onderschept slim de pass. Molčan draait met de bal, schiet en ... Falco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:5

24e minuut.
Cseh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molčan met de inworp. Slovenčiak rent richting de bal. Slovenčiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Slovenčiak onderschept slim de pass. Slovenčiak geeft een hoge lob. Letkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Molčan onderschept slim de pass. Molčan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:6

29e minuut.
Klungelig pakt Felcon de bal. Sant Manduca speelt de bal door. Satarák met een sublieme pass. Molčan is nu in balbezit. Molčan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Slovenčiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenčiak geeft een lange en hoge pass. Van Laethem is nu in balbezit. Satarák rent richting de bal. Satarák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Llubani passt de bal in één keer door. Slovenčiak is nu in balbezit. Slovenčiak speelt de bal door. Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Llubani bereikt de bal nog maar net als eerste. Náhora rent richting de bal. Náhora geeft een hoge lob. Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 77%, FC Spartak Sliač 23%.
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:6

49e minuut.
Peres verovert de bal door een tackle van achteren. Peres geeft een lange en hoge pass. Daar is Brunjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Laethem rent richting de bal. Van Laethem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Náhora met een sublieme pass. Satarák rent richting de bal. Satarák speelt de bal door. Molčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Molčan schiet op doel. Falco bokst de bal weg. Klungelig pakt Korzym de bal. Molčan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:7

68e minuut.
Van Laethem rent richting de bal. Van Laethem geeft de bal voor. Daar is Micskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satarák bereikt de bal nog maar net als eerste. Satarák draait met de bal, schiet en ... Falco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Molčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Falco probeert naar een medespeler te passen. Náhora kopt de bal weg. Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doeltrap. Korzym trapt de bal weg. Náhora kopt de bal weg. Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Slovenčiak passt de bal in één keer door. Daar is Micskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzym onderschept slim de pass. Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Slovenčiak kopt de bal weg. Vaško heeft problemen om de bal te vangen. Molčan rent richting de bal. Satarák is nu in balbezit. Satarák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:8

81e minuut.
Slovenčiak rent richting de bal. Slovenčiak geeft een lange en hoge pass. Daar is Letkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Van Laethem geeft de bal voor. Cseh heeft problemen om de bal te vangen. Satarák bereikt de bal nog maar net als eerste. Satarák draait met de bal, schiet en ... Falco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:9

87e minuut.
Molčan onderschept slim de pass. Vaško onderschept slim de pass. Vaško probeert naar een medespeler te passen. Slovenčiak rent richting de bal. Slovenčiak haalt uit met een fantastische trap. Falco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Trnava 86%, FC Spartak Sliač 14%.
FC Spartak Trnava - FC Spartak Sliač 0:10