Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemiačiky Snipers Vištuk
Normal Tactiek Defenzivna
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Dudra geeft een hoge lob. Pitonák heeft problemen om de bal te vangen. Uhas met een sublieme pass. Frajkor heeft problemen om de bal te vangen. Frajkor schiet op doel. Remach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Frajkor is nu in balbezit. Riban is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Závadník. Závadník krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lančák verovert de bal door een tackle van achteren. Lančák passt de bal zonder na te denken. Uhas is nu in balbezit. Uhas haalt uit met een fantastische trap. Remach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Snipers Vištuk 0:1

23e minuut.
Pitonák kopt de bal weg. Remach probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Helenek de bal. Uhas is nu in balbezit. Uhas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Snipers Vištuk 0:2

34e minuut.
Riban passt de bal zonder na te denken. Helenek is nu in balbezit. Uhas is nu in balbezit. Uhas schiet op doel. Remach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Snipers Vištuk 0:3

37e minuut.
Remko probeert naar een medespeler te passen. Dudra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudra speelt de bal door. Uhas rent richting de bal. Uhas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemiačiky 74%, Snipers Vištuk 26%.
Zemiačiky - Snipers Vištuk 0:3

54e minuut.
Rinčo speelt de bal door. Lančák rent richting de bal. Lančák passt de bal zonder na te denken. Uhas is nu in balbezit. Uhas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Závadník geeft de bal voor. Daar is Pitonák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajkor rent richting de bal. Frajkor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemiačiky - Snipers Vištuk 0:4

75e minuut.
Dudra speelt de bal door. Gaštik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaštik passt de bal met de wreef. Pinko is nu in balbezit. Pinko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Helenek geeft de bal voor. Lančák bereikt de bal nog maar net als eerste. Lančák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uhas de bal. Uhas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemiačiky 69%, Snipers Vištuk 31%.
Zemiačiky - Snipers Vištuk 0:4