Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OŠK Horné Otrokovce gisbernau
Normal Tactiek popic
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 55
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas passt de bal zonder na te denken. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zápotočný heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolodžej zal de hoekschop nemen. Tzimas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gala geeft een hoge lob. Inworp. Kolodžej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kohatra kopt de bal weg. Moczybród speelt de bal door. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel. Kuriatník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:1

9e minuut.
Moczybród met een sublieme pass. Daar is Pedrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrosa speelt de bal door. Tzimas rent richting de bal. Tzimas haalt uit met een fantastische trap. Kuriatník bokst de bal weg.

10e minuut.
Kolodžej met de inworp. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Tzimas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:2

13e minuut.
Klinger geeft een lange en hoge pass. Pedrosa kopt de bal weg. Daar is Grunvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa passt de bal met de wreef. Cristinel is nu in balbezit. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas schiet op doel. Kuriatník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Grunvald passt de bal in één keer door. Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej passt de bal met de wreef. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród geeft een lange en hoge pass. Kuriatník bokst de bal weg. Grunvald krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:3

20e minuut.
Wostal geeft een hoge lob. Inworp. Hanušovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sral is nu in balbezit. Sral schiet op doel. Jennis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kolodžej speelt de bal door. Moczybród met een sublieme pass. Klungelig pakt Grunvald de bal. Grunvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:4

25e minuut.
Kuriatník met een sublieme pass. Cardozo kopt de bal weg. Grunvald rent richting de bal. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Kuriatník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:5

27e minuut.
Grunvald verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tzimas de bal. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Kuriatník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:6

29e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Cristinel speelt de bal door. Moczybród is nu in balbezit. Moczybród speelt de bal door. Kolodžej geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Grunvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:7

31e minuut.
Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohatra rent richting de bal. Grunvald verovert de bal door een tackle van achteren. Grunvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:8

33e minuut.
Pedrosa met de inworp. Moczybród geeft een hoge lob. Grunvald rent richting de bal. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. Kuriatník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:9

33e minuut.
Šaštinský is nu in balbezit. Grunvald verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Moczybród bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczybród passt de bal met de wreef. Cristinel met een sublieme pass. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:10

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrosa met een snelle inworp. Moczybród speelt de bal door. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Moczybród geeft een lange en hoge pass. Kohatra kan de bal niet met de borst controleren. Grunvald rent richting de bal. Grunvald draait met de bal, schiet en ... Kuriatník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:11

45e minuut.
Moczybród met een sublieme pass. Cristinel met een sublieme pass. Tzimas heeft problemen om de bal te vangen. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OŠK Horné Otrokovce 81%, gisbernau 19%.
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:12

47e minuut.
Kolodžej passt de bal zonder na te denken. Cristinel met een sublieme pass. Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. Tzimas rent richting de bal. Tzimas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:13

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrosa met de inworp. Moczybród geeft de bal voor. Grunvald springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:14

49e minuut.
Pedrosa met de inworp. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald passt de bal in één keer door. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Tzimas rent richting de bal. Tzimas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cristinel kopt de bal weg. Daar is Gala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruchala rent richting de bal. Grunvald onderschept slim de pass. Grunvald schiet op doel. Kuriatník bokst de bal weg.

57e minuut.
Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák onderschept slim de pass. Judiščák geeft een lange en hoge pass. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Wostal geeft een hoge lob. Kohatra rent richting de bal. Grunvald onderschept slim de pass. Grunvald schiet op doel. Kuriatník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Klinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cristinel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedrosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kohatra de bal. Grunvald rent richting de bal. Grunvald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tzimas rent richting de bal. Tzimas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:15

64e minuut.
Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grunvald de bal. Grunvald haalt uit met een fantastische trap. Kuriatník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:16

68e minuut.
Kolodžej passt de bal in één keer door. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa geeft de bal voor. Tzimas rent richting de bal. Tzimas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Grunvald krijgt zijn hoofd ertegen. Tzimas kopt de bal weg. Daar is Klinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grunvald is nu in balbezit. Grunvald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:17

71e minuut.
Sral kopt de bal weg. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa met een sublieme pass. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pedrosa passt de bal met de wreef. Tzimas rent richting de bal. Grunvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Grunvald schiet op doel. Kuriatník probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzimas is nu in balbezit. Tzimas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luder komt het veld opgelopen. Kropík komt het veld opgelopen. van de Haar komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Potráš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luder geeft een lange en hoge pass. van de Haar springt en kopt de bal. Tzimas rent richting de bal. Tzimas draait met de bal, schiet en ... Kuriatník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kropík neemt de hoekschop. Tzimas springt en kopt de bal. Kuriatník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:18

83e minuut.
Klinger rent richting de bal. Kropík onderschept slim de pass. Kropík passt de bal zonder na te denken. Daar is van de Haar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van de Haar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:19

84e minuut.
Sral speelt de bal door. Šaštinský heeft problemen om de bal te vangen. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. van de Haar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Moczybród passt de bal in één keer door. Kohatra rent richting de bal. van de Haar onderschept slim de pass. van de Haar schiet op doel. Kuriatník maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

86e minuut.
Cristinel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moczybród rent richting de bal. Moczybród met een sublieme pass. van de Haar rent richting de bal. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Kuriatník bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OŠK Horné Otrokovce 89%, gisbernau 11%.
OŠK Horné Otrokovce - gisbernau 0:20