Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gelnica FK INTER BA
Normal Tactiek Vitara
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Krupač speelt de bal door. Hanák is nu in balbezit. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski schiet op doel. Vagaský bokst de bal weg.

5e minuut.
Hunka is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce met een sublieme pass. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:1

8e minuut.
Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski speelt de bal door. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:2

10e minuut.
Ergüneş is nu in balbezit. Hospodár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ergüneş raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:3

15e minuut.
Ipnar passt de bal zonder na te denken. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal in één keer door. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vagaský met een harde bal richting middenveld. Laska kopt de bal weg. Klungelig pakt Ergüneş de bal. Ergüneş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski schiet op doel. Vagaský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:4

19e minuut.
Laska speelt de bal door. Daar is Grabkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabkowski passt de bal in één keer door. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Vagaský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Haba de bal. Haba geeft een hoge lob. Laska geeft een lange en hoge pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Haba is nu in balbezit. Haba passt de bal met de wreef. Laska speelt de bal door. Grabkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grabkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce met een sublieme pass. Grabkowski is nu in balbezit. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. Vagaský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:5

24e minuut.
Krupač is nu in balbezit. Krupač passt de bal met de wreef. Huroš heeft problemen om de bal te vangen. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:6

34e minuut.
Grabkowski met een sublieme pass. Ergüneş rent richting de bal. Daar is Ergüneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:7

37e minuut.
Vagaský trapt de bal weg van het doel. Krupač kopt de bal weg. Daar is Kontić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanák is nu in balbezit. Hanák schiet op doel. Dobrzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Libák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kontić met een harde bal richting middenveld. Ergüneş kopt de bal weg. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski schiet op doel. Vagaský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:8

40e minuut.
Krupač bereikt de bal nog maar net als eerste. Venuti onderschept slim de pass. Venuti geeft een lange en hoge pass. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Vagaský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski speelt de bal door. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:9

43e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce passt de bal met de wreef. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 75%, FK INTER BA 25%.
FC Gelnica - FK INTER BA 0:10

48e minuut.
Krupač draait met de bal, schiet en ... Dobrzyński speelt de bal door. Daar is Hunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laska geeft een hoge lob. Grabkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:11

52e minuut.
Collauto geeft de bal voor. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ergüneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş schiet op doel. Vagaský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:12

53e minuut.
Daar is Grabkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergüneş is nu in balbezit. Grabkowski rent richting de bal. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel. Vagaský bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is Krupač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce met een sublieme pass. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap. Vagaský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Collauto is nu in balbezit. Collauto geeft de bal voor. Laska kopt de bal weg. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Krupač is nu in balbezit. Papuc verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ergüneş de bal. Ergüneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Laska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hospodár de bal. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Vagaský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Laska met een sublieme pass. Klungelig pakt Grabkowski de bal. Grabkowski passt de bal met de wreef. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Huroš kan de bal niet met de borst controleren. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş passt de bal zonder na te denken. Grabkowski is nu in balbezit. Grabkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:13

80e minuut.
Collauto bereikt de bal nog maar net als eerste. Collauto geeft een hoge lob. Ergüneş controleert de bal met de borst. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski draait met de bal, schiet en ... Vagaský bokst de bal weg. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:14

82e minuut.
Klungelig pakt Grena de bal. Collauto speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski rent richting de bal. Grabkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:15

86e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haba de bal. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:16

87e minuut.
Lašák is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lašák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krupač bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupač haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dobrzyński met een harde bal richting middenveld. Ponce met een sublieme pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel. Vagaský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gelnica - FK INTER BA 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gelnica 72%, FK INTER BA 28%.
FC Gelnica - FK INTER BA 0:17