Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChocoTeam MišKar Partia
mozno Tactiek ža
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Polonec rent richting de bal. Polonec passt de bal zonder na te denken. Rep rent richting de bal. Rep schiet op doel. Cordovez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ćwielong rent richting de bal. Ćwielong geeft de bal voor. Rišavý bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapač is nu in balbezit. Strapač haalt uit met een fantastische trap. Diabol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rep is nu in balbezit. Polonec rent richting de bal. Polonec speelt de bal door. Bischeri onderschept slim de pass. Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hermida is nu in balbezit. Hermida geeft de bal voor. Ćwielong probeert de bal aan de voet te houden. Rep rent richting de bal. Rep schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hermida verovert de bal door een tackle van achteren. Hermida geeft de bal voor. Daar is Bischeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zantedeschi is nu in balbezit. Zantedeschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rišavý verovert de bal door een tackle van achteren. Strapač rent richting de bal. Strapač passt de bal in één keer door. Rišavý rent richting de bal. Rišavý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zantedeschi probeert naar een medespeler te passen. Jolly is nu in balbezit. Rep verovert de bal door een tackle van achteren. Rep draait met de bal, schiet en ... Cordovez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - MišKar Partia 0:1

41e minuut.
Mamutov met een sublieme pass. Rep is nu in balbezit. Böjte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rep is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Diabol neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - MišKar Partia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 59%, MišKar Partia 41%.
ChocoTeam - MišKar Partia 0:2

51e minuut.
Mamutov rent richting de bal. Daar is Mamutov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamutov speelt de bal door. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel. Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bischeri rent richting de bal. Bischeri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekel met de inworp. Polonec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Polonec passt de bal in één keer door. Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel probeert naar een medespeler te passen. Zantedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zantedeschi schiet op doel. Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - MišKar Partia 0:3

56e minuut.
Polonec controleert de bal met de borst. Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekel probeert naar een medespeler te passen. Rep is nu in balbezit. Rep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sekel is nu in balbezit. Sekel geeft een lange en hoge pass. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rep schiet op doel. Cordovez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - MišKar Partia 0:4

61e minuut.
Rep geeft een hoge lob. Somersalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermida rent richting de bal. Mamutov geeft de bal voor. Rep springt en kopt de bal. Cordovez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rep probeert de bal aan de voet te houden. Cordovez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Polonec passt de bal met de wreef. Mamutov probeert naar een medespeler te passen. Rep bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ChocoTeam - MišKar Partia 0:5

89e minuut.
Ćwielong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mamutov rent richting de bal. Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov geeft de bal voor. Rišavý maakt een snoekduik en kopt de bal. Diabol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChocoTeam 56%, MišKar Partia 44%.
ChocoTeam - MišKar Partia 0:5