Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maturita AC Buldogs
Attack Tactiek 433
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 59.1
weak Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Žuvanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žuvanić met een sublieme pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Žuvanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuvanić probeert naar een medespeler te passen. Záhorský rent richting de bal. Záhorský draait met de bal, schiet en ... Škvor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:1

6e minuut.
Alexander rent richting de bal. Alexander geeft de bal voor. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský schiet op doel. Škvor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:2

13e minuut.
Swarovski passt de bal met de wreef. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský passt de bal zonder na te denken. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:3

15e minuut.
Žuvanić verovert de bal door een tackle van achteren. Žuvanić geeft een lange en hoge pass. Záhorský rent richting de bal. Záhorský schiet op doel. Škvor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:4

18e minuut.
Alexander geeft een hoge lob. Záhorský springt en kopt de bal. Klungelig pakt Kanya de bal. Suryadi rent richting de bal. Suryadi schiet op doel. Škvor bokst de bal weg. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:5

19e minuut.
Suryadi verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Taylor schiet op doel. Kanya probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:6

28e minuut.
Barat verovert de bal door een tackle van achteren. Barat geeft een lange en hoge pass. Žuvanić met een sublieme pass. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žuvanić zal de hoekschop nemen. Suryadi is nu in balbezit. Záhorský is nu in balbezit. Suryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Suryadi verovert de bal door een tackle van achteren. Suryadi probeert naar een medespeler te passen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. Škvor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander geeft een hoge lob. Záhorský kopt de bal weg. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Žuvanić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vlček de bal onder controle te krijgen. Suryadi rent richting de bal. Suryadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:7

41e minuut.
Daar is Ferančík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferančík. Taylor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonazolli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Žuvanić met een sublieme pass. Suryadi rent richting de bal. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský draait met de bal, schiet en ... Škvor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:8

44e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Záhorský is nu in balbezit. Golian onderschept slim de pass. Taylor onderschept slim de pass. Taylor draait met de bal, schiet en ... Škvor bokst de bal weg.

45e minuut.
Suryadi geeft een hoge lob. Kanya kan de bal niet met de borst controleren. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský haalt uit met een fantastische trap. Škvor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maturita 80%, AC Buldogs 20%.
Maturita - AC Buldogs 0:8

47e minuut.
Béreš rent richting de bal. Béreš passt de bal zonder na te denken. Golian rent richting de bal. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 0:9

49e minuut.
Bačkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Grenčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferančík haalt uit met een fantastische trap. Ogbodudu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 1:9

56e minuut.
Suryadi onderschept slim de pass. Suryadi probeert naar een medespeler te passen. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 1:10

59e minuut.
Záhorský is nu in balbezit. Škvor met een sublieme pass. Swarovski kopt de bal weg. Záhorský rent richting de bal. Záhorský draait met de bal, schiet en ... Škvor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Suryadi verovert de bal door een tackle van achteren. Suryadi met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 1:11

65e minuut.
Truban geeft de bal voor. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander probeert naar een medespeler te passen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Škvor trapt de bal weg van het doel. Bonazolli kopt de bal weg. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Záhorský heeft problemen om de bal te vangen. Golian is nu in balbezit. Swarovski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Záhorský de bal. Záhorský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ... Škvor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 1:12

76e minuut.
Vlček met een snelle inworp. Golian speelt de bal door. Žuvanić probeert naar een medespeler te passen. Záhorský is nu in balbezit. Záhorský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Nyczko met de inworp. Alexander speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. Škvor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 1:13

80e minuut.
Bačkov heeft problemen om de bal te vangen. Alexander rent richting de bal. Alexander geeft een hoge lob. Záhorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhorský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Záhorský rent richting de bal. Suryadi speelt de bal door. Swarovski speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Škvor met een harde bal richting middenveld. Swarovski kopt de bal weg. Záhorský heeft problemen om de bal te vangen. Záhorský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maturita - AC Buldogs 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maturita 69%, AC Buldogs 31%.
Maturita - AC Buldogs 1:14