Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC CASSOVIA chelsea 7
Normal Tactiek ok
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tuhovčák rent richting de bal. Mai Trần onderschept slim de pass. Vinček speelt de bal door. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Briga onderschept slim de pass. Briga passt de bal zonder na te denken. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Sadík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:1

4e minuut.
Saksa speelt de bal door. Antolík heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Sadík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Briga rent richting de bal. Briga speelt de bal door. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Sadík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:2

11e minuut.
Tanjga rent richting de bal. Tanjga passt de bal met de wreef. Uram probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Briga rent richting de bal. Briga geeft de bal voor. Hrabošák is nu in balbezit. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:3

13e minuut.
Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần geeft een hoge lob. Vladimirović kopt de bal weg. Daar is Aharonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:4

15e minuut.
Paul kopt de bal weg. Uram is nu in balbezit. Uram passt de bal zonder na te denken. Mai Trần heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sadík trapt de bal weg van het doel. Briga kopt de bal weg. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:5

18e minuut.
Inworp. Vladimirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan schiet op doel. Sadík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:6

18e minuut.
Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Fignár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga is nu in balbezit. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:7

20e minuut.
Vladimirović verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirović geeft een lange en hoge pass. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Sadík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:8

20e minuut.
Vladimirović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chodoń komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Briga passt de bal met de wreef. Mai Trần rent richting de bal. Vinček bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Sadík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Doeltrap. Sadík trapt de bal weg. Uram kopt de bal weg. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Sadík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Fignár is nu in balbezit. Briga verovert de bal door een tackle van achteren. Briga probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tanjga passt de bal in één keer door. Uram is nu in balbezit. Uram passt de bal zonder na te denken. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Sadík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan schiet op doel. Sadík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:9

28e minuut.
Fignár bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan passt de bal zonder na te denken. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:10

29e minuut.
Mai Trần verovert de bal door een tackle van achteren. Briga met een sublieme pass. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:11

36e minuut.
Paul speelt de bal door. Chodoń is nu in balbezit. Chodoń geeft een hoge lob. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Uram speelt de bal door. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:12

41e minuut.
Inworp. Chodoń met de inworp. Briga speelt de bal door. Daar is Aharonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aharonyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fignár rent richting de bal. Chodoń onderschept slim de pass. Chodoń probeert naar een medespeler te passen. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Sadík trapt de bal weg. Tanjga geeft een lange en hoge pass. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. Sadík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 86%, chelsea 7 14%.
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:12

47e minuut.
Vinček geeft een hoge lob. Inworp. Uram met een snelle inworp. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Sadík met een harde bal richting middenveld. Briga met een sublieme pass. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Sadík bokst de bal weg.

50e minuut.
Tanjga kopt de bal weg. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga passt de bal zonder na te denken. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:13

55e minuut.
Briga onderschept slim de pass. Briga probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Sadík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:14

58e minuut.
Paul geeft een hoge lob. Aharonyan probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần haalt uit met een fantastische trap. Sadík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:15

59e minuut.
Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanov begaat een overtreding. Uram is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uram zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hrabošák de bal. Mai Trần is nu in balbezit. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hrabošák bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga speelt de bal door. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan draait met de bal, schiet en ... Sadík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:16

66e minuut.
Chodoń onderschept slim de pass. Chodoń met een sublieme pass. Uram probeert naar een medespeler te passen. Aharonyan heeft problemen om de bal te vangen. Aharonyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần is nu in balbezit. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chodoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briga geeft een hoge lob. Aharonyan rent richting de bal. Aharonyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:17

73e minuut.
Uram is nu in balbezit. Uram speelt de bal door. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:18

74e minuut.
Chodoń passt de bal met de wreef. Uram probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Sadík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal in één keer door. Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:19

79e minuut.
Aharonyan is nu in balbezit. Briga probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần draait met de bal, schiet en ... Sadík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:20

81e minuut.
Kmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodoń onderschept slim de pass. Chodoń geeft de bal voor. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần schiet op doel. Sadík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Kmetz kopt de bal weg. Paul rent richting de bal. Paul speelt de bal door. Klungelig pakt Chodoń de bal. Chodoń geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần is nu in balbezit. Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharonyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CASSOVIA 79%, chelsea 7 21%.
AFC CASSOVIA - chelsea 7 0:20