Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baník Sebedražie FK Mladosť Myjava
come on Tactiek Votrubek
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 55.9
redelijk Schieten formidabel
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Inworp. Peregudovas met een snelle inworp. Nokhrin met een sublieme pass. Linowski is nu in balbezit. Linowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:1

5e minuut.
Linowski passt de bal zonder na te denken. Peregudovas is nu in balbezit. Peregudovas geeft de bal voor. Leśniowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal in één keer door. Poepon rent richting de bal. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Štefík trapt de bal weg. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski passt de bal zonder na te denken. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szeląg neemt de hoekschop. Leśniowski springt en kopt de bal. Štefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:2

14e minuut.
Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtkulu probeert naar een medespeler te passen. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski onderschept slim de pass. Linowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zdun probeert naar een medespeler te passen. Spiller controleert de bal met de borst. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:3

19e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Peregudovas verovert de bal door een tackle van achteren. Peregudovas passt de bal zonder na te denken. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel. Štefík bokst de bal weg.

20e minuut.
Flis probeert naar een medespeler te passen. Szeląg met een sublieme pass. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Štefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:4

22e minuut.
Nokhrin verovert de bal door een tackle van achteren. Nokhrin passt de bal met de wreef. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski onderschept slim de pass. Leśniowski draait met de bal, schiet en ... Štefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:5

26e minuut.
Stefaniszyn met een sublieme pass. Yurtkulu is nu in balbezit. Yurtkulu passt de bal in één keer door. TUlej is nu in balbezit. TUlej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Nokhrin passt de bal zonder na te denken. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski passt de bal met de wreef. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Beszczyński geeft een hoge lob. Walter kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendy de bal. Linowski rent richting de bal. Linowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Flis passt de bal met de wreef. Opolski rent richting de bal. Opolski passt de bal zonder na te denken. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Štefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Stefaniszyn is nu in balbezit. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin passt de bal in één keer door. Linowski is nu in balbezit. Linowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baník Sebedražie 63%, FK Mladosť Myjava 37%.
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:5

46e minuut.
Mezei komt het veld opgelopen. Kusienicki komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Peregudovas rent richting de bal. Peregudovas geeft een hoge lob. Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Leśniowski rent richting de bal. Leśniowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Bollaín geeft een hoge lob. Leśniowski kopt de bal weg. Beszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Mezei is nu in balbezit. Mezei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szeląg geeft een hoge lob. Peregudovas geeft een hoge lob. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:6

58e minuut.
Mendy rent richting de bal. Spiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiller passt de bal zonder na te denken. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Štefík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:7

66e minuut.
Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Spiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niiniviita komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Niiniviita kopt de bal weg. Daar is Spiller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:8

72e minuut.
Mendy verovert de bal door een tackle van achteren. Niiniviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy onderschept slim de pass. Mezei onderschept slim de pass. Mezei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Flis geeft de bal voor. Szeląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeląg geeft een lange en hoge pass. Mezei rent richting de bal. Mezei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:9

77e minuut.
Niiniviita onderschept slim de pass. Niiniviita passt de bal in één keer door. Mezei rent richting de bal. Niiniviita is nu in balbezit. Niiniviita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štefík trapt de bal weg. Niiniviita speelt de bal door. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski schiet op doel. Štefík bokst de bal weg.

80e minuut.
Mezei passt de bal zonder na te denken. Szeląg rent richting de bal. Szeląg speelt de bal door. Leśniowski is nu in balbezit. Leśniowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Poepon is nu in balbezit. Poepon passt de bal zonder na te denken. Kusienicki speelt de bal door. Niiniviita rent richting de bal. Niiniviita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kusienicki probeert naar een medespeler te passen. Leśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei rent richting de bal. Niiniviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniviita haalt uit met een fantastische trap. Štefík bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baník Sebedražie 75%, FK Mladosť Myjava 25%.
Baník Sebedražie - FK Mladosť Myjava 0:10