Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrokysla Polefka Trnava12
astakuta Tactiek 532+
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ricaurte passt de bal in één keer door. Štefanović rent richting de bal. Štefanović geeft een hoge lob. Moyá Rumbo maakt een snoekduik en kopt de bal. Oravecz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Trnava12 0:1

8e minuut.
Buczacki onderschept slim de pass. Śpiewok onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricaurte. Ricaurte krijgt een gele kaart. Śpiewok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Cidoncha rent richting de bal. Cidoncha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shili met de inworp. Ricaurte geeft een lange en hoge pass. Oravecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yozgatlı maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Winek met een harde bal richting middenveld. Ricaurte kopt de bal weg. Yozgatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Shili geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nash de bal onder controle te krijgen. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Trnava12 0:2

37e minuut.
Nash is nu in balbezit. Nash geeft een lange en hoge pass. Štefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefanović geeft de bal voor. Moyá Rumbo springt en kopt de bal. Oravecz bokst de bal weg. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Trnava12 0:3

40e minuut.
Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok passt de bal in één keer door. Shili speelt de bal door. Klungelig pakt Bačinský de bal. Bačinský haalt uit met een fantastische trap. Winek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 59%, Trnava12 41%.
Ostrokysla Polefka - Trnava12 0:3

50e minuut.
Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell passt de bal met de wreef. Cherepko speelt de bal door. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. Nash geeft een hoge lob. Pias heeft problemen om de bal te vangen. Bačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačinský draait met de bal, schiet en ... Winek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Śpiewok rent richting de bal. Śpiewok passt de bal met de wreef. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Trnava12 1:3

72e minuut.
Śpiewok onderschept slim de pass. Śpiewok met een sublieme pass. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz schiet op doel. Buczacki probeert de bal aan de voet te houden. Winek bokst de bal weg.

76e minuut.
Levyan passt de bal in één keer door. Štefanović met een sublieme pass. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı schiet op doel. Oravecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Trnava12 1:4

79e minuut.
Shili geeft een hoge lob. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı passt de bal zonder na te denken. Moyá Rumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá Rumbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - Trnava12 1:5

87e minuut.
Ricaurte passt de bal met de wreef. Shili geeft een hoge lob. Moyá Rumbo is nu in balbezit. Moyá Rumbo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 45%, Trnava12 55%.
Ostrokysla Polefka - Trnava12 1:5