Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŠK Slovan- BA FK-JANKA
Normal Tactiek SILVER
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 48.2
matig Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Marincea de bal. Mazur rent richting de bal. Mazur geeft de bal voor. Kripolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:1

8e minuut.
Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum geeft de bal voor. Alfino is nu in balbezit. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Kripolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Klungelig pakt Alfino de bal. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden passt de bal in één keer door. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel. Kripolský bokst de bal weg. Klungelig pakt Wajerczyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:2

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Núñez de bal onder controle te krijgen. Furacão speelt de bal door. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Kripolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:3

13e minuut.
Furacão rent richting de bal. Furacão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacPhadden de bal. MacPhadden schiet op doel. Kripolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:4

16e minuut.
Jakubiak onderschept slim de pass. Jakubiak geeft een lange en hoge pass. Boguš heeft problemen om de bal te vangen. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wajerczyk speelt de bal door. Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur geeft een lange en hoge pass. MacPhadden probeert de bal met de borst te controleren. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Kripolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kripolský speelt de bal door. Furacão rent richting de bal. Furacão passt de bal met de wreef. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gollum verovert de bal door een tackle van achteren. Kawa rent richting de bal. Kawa passt de bal met de wreef. MacPhadden rent richting de bal. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Kripolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Daar is Wilim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ausanio kopt de bal weg. Furacão is nu in balbezit. Furacão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alfino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kawa de bal onder controle te krijgen. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:5

27e minuut.
MacPhadden is nu in balbezit. Kawa rent richting de bal. Kawa passt de bal zonder na te denken. Alfino is nu in balbezit. Alfino geeft de bal voor. Kripolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mazur passt de bal met de wreef. Furacão is nu in balbezit. Furacão passt de bal zonder na te denken. Gollum rent richting de bal. Gollum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mazur rent richting de bal. Mazur speelt de bal door. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:6

43e minuut.
Kawa speelt de bal door. Mazur rent richting de bal. Mazur geeft een lange en hoge pass. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Kripolský bokst de bal weg. Gollum is nu in balbezit. Gollum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazur zal de hoekschop nemen. MacPhadden kopt de bal weg. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum haalt uit met een fantastische trap. Kripolský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Slovan- BA 85%, FK-JANKA 15%.
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:6

46e minuut.
Gaviria komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Furacão onderschept slim de pass. Alfino geeft een lange en hoge pass. Furacão probeert de bal aan de voet te houden. Gollum is nu in balbezit. Gollum schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Semko heeft problemen om de bal te vangen. Gollum rent richting de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:7

47e minuut.
Mikaelyan geeft een hoge lob. Mazur heeft problemen om de bal te vangen. Mazur geeft de bal voor. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:8

49e minuut.
Alfino rent richting de bal. Alfino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wajerczyk de bal. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kripolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kripolský met een sublieme pass. Mazur kopt de bal weg. Klungelig pakt Gollum de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Furacão passt de bal zonder na te denken. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria rent richting de bal. MacPhadden onderschept slim de pass. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kripolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollum draait met de bal, schiet en ... Kripolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:9

55e minuut.
Gollum is nu in balbezit. Furacão is nu in balbezit. Furacão met een sublieme pass. MacPhadden is nu in balbezit. MacPhadden haalt uit met een fantastische trap. Kripolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden draait met de bal, schiet en ... Kripolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:10

58e minuut.
MacPhadden met een sublieme pass. Alfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfino geeft de bal voor. Gollum rent richting de bal. Gollum draait met de bal, schiet en ... Kripolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:11

58e minuut.
Gollum bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gollum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Furacão met een snel genomen vrije trap. Gollum kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mazur verovert de bal door een tackle van achteren. Mazur speelt de bal door. Alfino speelt de bal door. Gollum is nu in balbezit. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biro-Biro komt het veld opgelopen. Mefikowicz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hompel verovert de bal door een tackle van achteren. Hompel geeft de bal voor. Furacão speelt de bal door. MacPhadden bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhadden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
MacPhadden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paumann komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gollum geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alfino de bal. Paumann is nu in balbezit. Paumann schiet op doel. Kripolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:12

67e minuut.
Mazur rent richting de bal. Mazur passt de bal zonder na te denken. Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann draait met de bal, schiet en ... Kripolský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:13

69e minuut.
Gollum is nu in balbezit. Gollum passt de bal in één keer door. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann verovert de bal door een tackle van achteren. Paumann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gollum rent richting de bal. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mefikowicz onderschept slim de pass. Mefikowicz geeft de bal voor. Labancz speelt de bal door. Paumann rent richting de bal. Paumann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kripolský met een harde bal richting middenveld. Alfino speelt de bal door. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Gollum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Semko passt de bal zonder na te denken. Mazur rent richting de bal. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kripolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Furacão speelt de bal door. Paumann is nu in balbezit. Santos begaat een overtreding. Santos krijgt een gele kaart. Paumann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paumann kan niet meer verder spelen. Tuấn Thành komt het veld opgelopen. Furacão wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jakubiak met een snelle inworp. Mazur rent richting de bal. Mazur speelt de bal door. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Gollum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alfino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Thành is nu in balbezit. Tuấn Thành geeft een hoge lob. Mazur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Furacão speelt de bal door. Mazur rent richting de bal. Mazur geeft de bal voor. Tuấn Thành heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Thành draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Santos heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alfino zal de hoekschop nemen. Gollum heeft problemen om de bal te vangen. Gollum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mazur geeft een lange en hoge pass. Tuấn Thành kopt de bal weg. Gollum rent richting de bal. Gollum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŠK Slovan- BA 87%, FK-JANKA 13%.
ŠK Slovan- BA - FK-JANKA 0:13