Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vranov nad Topľou Harpia
Normal Tactiek kuk
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 54
hopeless Schieten formidable
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Šoltis de bal. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell geeft een hoge lob. Daar is Cveklić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Keller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Jeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeník passt de bal zonder na te denken. Madureira geeft een hoge lob. Cveklić heeft problemen om de bal te vangen. Cveklić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:1

6e minuut.
Kopačka met een sublieme pass. Daar is Koprušák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell onderschept slim de pass. Kewell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tverdjak speelt de bal door. Di Rocco met een sublieme pass. Ohman is nu in balbezit. Ohman geeft de bal voor. Di Rocco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grković is nu in balbezit. Grković passt de bal zonder na te denken. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:2

16e minuut.
Lulkovič geeft een hoge lob. Grković met een sublieme pass. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell schiet op doel. Keller probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Jeník rent richting de bal. Grković onderschept slim de pass. Grković probeert naar een medespeler te passen. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Keller trapt de bal weg van het doel. Ohman kopt de bal weg. Grković met een sublieme pass. Kewell rent richting de bal. Kewell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Ohman met de inworp. Grković probeert naar een medespeler te passen. Cveklić heeft problemen om de bal te vangen. Cveklić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bajorski geeft een lange en hoge pass. Kewell kopt de bal weg. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić draait met de bal, schiet en ... Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Klungelig pakt Ohman de bal. Ohman met een sublieme pass. Cveklić rent richting de bal. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Grković passt de bal in één keer door. Di Rocco probeert naar een medespeler te passen. Cveklić is nu in balbezit. Cveklić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:3

32e minuut.
Di Rocco met de inworp. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kewell de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:4

34e minuut.
Ohman geeft een lange en hoge pass. Di Rocco kopt de bal weg. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:5

37e minuut.
Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Kewell speelt de bal door. Cveklić rent richting de bal. Cveklić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:6

38e minuut.
Daar is Lulkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell passt de bal in één keer door. Daar is Cveklić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cveklić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:7

40e minuut.
Keller met een sublieme pass. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković geeft een hoge lob. Cveklić rent richting de bal. Cveklić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:8

42e minuut.
Liška bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kewell de bal. Kewell schiet op doel. Keller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:9

45e minuut.
Jeník geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman met een snelle inworp. Grković rent richting de bal. Grković geeft de bal voor. Paal!

45e minuut.
Šoltis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ohman met een snelle inworp. Grković rent richting de bal. Grković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vranov nad Topľou 77%, Harpia 23%.
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:9

51e minuut.
Kewell is nu in balbezit. Kewell geeft de bal voor. Cveklić rent richting de bal. Cveklić schiet op doel. Lulkovič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keller bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:10

55e minuut.
Grković geeft een hoge lob. Kewell is nu in balbezit. Kewell passt de bal met de wreef. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Liška de bal. Ohman probeert naar een medespeler te passen. Kewell is nu in balbezit. Kewell haalt uit met een fantastische trap. Keller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:11

65e minuut.
Klungelig pakt Ohman de bal. Ohman met een sublieme pass. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... Keller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:12

65e minuut.
Kewell passt de bal in één keer door. Tverdjak rent richting de bal. Tverdjak geeft een lange en hoge pass. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ... Keller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kewell probeert naar een medespeler te passen. Cveklić heeft problemen om de bal te vangen. Grković is nu in balbezit. Grković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:13

68e minuut.
Lulkovič is nu in balbezit. Lulkovič geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Rocco met een snelle inworp. Grković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Grković geeft een hoge lob. Cveklić heeft problemen om de bal te vangen. Kewell rent richting de bal. Kewell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:14

74e minuut.
Koprušák heeft problemen om de bal te vangen. Koprušák probeert naar een medespeler te passen. Liška probeert de bal met de borst te controleren. Kewell rent richting de bal. Kewell schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Šoltis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cveklić is nu in balbezit. Kewell rent richting de bal. Kewell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:15

77e minuut.
Ohman speelt de bal door. Di Rocco rent richting de bal. Grković probeert naar een medespeler te passen. Kewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kewell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Korman rent richting de bal. Cveklić onderschept slim de pass. Cveklić speelt de bal door. Kewell is nu in balbezit. Kewell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Grković speelt de bal door. Kewell heeft problemen om de bal te vangen. Kewell passt de bal zonder na te denken. Cveklić rent richting de bal. Cveklić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lulkovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cveklić rent richting de bal. Cveklić schiet op doel. De bal raakt de paal. Lulkovič heeft problemen om de bal te vangen. Cveklić is nu in balbezit. Cveklić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lulkovič met een harde bal richting middenveld. Grković kopt de bal weg. Ohman met een sublieme pass. Daar is Cveklić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cveklić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Di Rocco rent richting de bal. Korman rent richting de bal. Di Rocco onderschept slim de pass. Di Rocco geeft een lange en hoge pass. Kewell maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Grković kopt de bal weg. Korman bereikt de bal nog maar net als eerste. Korman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kewell de bal. Kewell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vranov nad Topľou 84%, Harpia 16%.
FC Vranov nad Topľou - Harpia 0:16