Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DET Divosi SK Vrakuna BA
Normal Tactiek nova3
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 47.2
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Marušiak rent richting de bal. Marušiak passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marušiak passt de bal in één keer door. Lineker rent richting de bal. Lineker speelt de bal door. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:1

7e minuut.
Letko met een sublieme pass. Marušiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prosec bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:2

9e minuut.
Prosec rent richting de bal. Prosec speelt de bal door. Benzak rent richting de bal. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
van Zaanen kopt de bal weg. Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel. Letko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:3

11e minuut.
Chuvaev met een sublieme pass. Benzak is nu in balbezit. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:4

12e minuut.
Smolga probeert naar een medespeler te passen. Benzak rent richting de bal. Benzak geeft een lange en hoge pass. Oliveros rent richting de bal. Oliveros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Marušiak geeft een lange en hoge pass. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lineker neemt de hoekschop. Câmpeanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Letko met een sublieme pass. Câmpeanu kopt de bal weg. Petrovický bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valovič geeft een lange en hoge pass. Goldberg geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Letko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:5

28e minuut.
Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros is nu in balbezit. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Letko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:6

30e minuut.
Benzak kopt de bal weg. Klungelig pakt Moret de bal. Moret probeert naar een medespeler te passen. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Marušiak met een sublieme pass. van Zaanen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zaanen speelt de bal door. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu schiet op doel. Letko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:7

33e minuut.
Smolga onderschept slim de pass. Smolga speelt de bal door. Valovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:8

38e minuut.
Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:9

40e minuut.
Marušiak verovert de bal door een tackle van achteren. Marušiak geeft een hoge lob. Câmpeanu rent richting de bal. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:10

41e minuut.
Daar is Smolga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baran met een sublieme pass. Karpiščák met een sublieme pass. Oliveros rent richting de bal. Oliveros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Prosec rent richting de bal. Câmpeanu onderschept slim de pass. Marušiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. Letko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oliveros heeft problemen om de bal te vangen. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. Letko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DET Divosi 89%, SK Vrakuna BA 11%.
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:10

53e minuut.
Lineker met een sublieme pass. Petrovický bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu schiet op doel. Letko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:11

55e minuut.
Klungelig pakt Marušiak de bal. Marušiak passt de bal in één keer door. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petrovický de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:12

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Zaanen met de inworp. Benzak rent richting de bal. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marušiak rent richting de bal. Marušiak geeft een lange en hoge pass. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:13

60e minuut.
Smolga met een sublieme pass. Daar is Baran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosec rent richting de bal. Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hanušovský komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Marušiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušiak probeert naar een medespeler te passen. Letko met een sublieme pass. Moret rent richting de bal. Moret geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kiszel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zaanen is nu in balbezit. van Zaanen met een sublieme pass. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. van Zaanen rent richting de bal. van Zaanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:14

78e minuut.
Petrovický is nu in balbezit. van Zaanen verovert de bal door een tackle van achteren. van Zaanen probeert naar een medespeler te passen. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:15

80e minuut.
Petrovický rent richting de bal. Petrovický geeft een hoge lob. Hanušovský is nu in balbezit. Hanušovský geeft de bal voor. Câmpeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petrovický trapt de bal weg. Câmpeanu kopt de bal weg. van Zaanen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zaanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:16

86e minuut.
van Zaanen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sharpe komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Oliveros probeert de bal met de borst te controleren. Oliveros speelt de bal door. Klungelig pakt Câmpeanu de bal. Câmpeanu draait met de bal, schiet en ... Petrovický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Letko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sharpe rent richting de bal. Sharpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DET Divosi 85%, SK Vrakuna BA 15%.
DET Divosi - SK Vrakuna BA 0:17