Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vavro FC OFK Veľké Kostoľany
352 Tactiek 4-3-3 (DIAMANT)
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 55.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Peixeiro onderschept slim de pass. Peixeiro speelt de bal door. Bottan is nu in balbezit. Bottan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - OFK Veľké Kostoľany 0:1

16e minuut.
Brandmeier geeft de bal voor. Daar is Koukal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Koukal verovert de bal door een tackle van achteren. Koukal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Douglas trapt de bal weg. Šlambora kopt de bal weg. Peixeiro is nu in balbezit. Daar is Handrlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Handrlica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mărgăritescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koukal de bal. Koukal met een sublieme pass. Bajo is nu in balbezit. Bajo schiet op doel. Douglas bokst de bal weg.

37e minuut.
Peixeiro passt de bal in één keer door. Šlambora met een sublieme pass. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottan schiet op doel. Gwiazdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - OFK Veľké Kostoľany 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 52%, OFK Veľké Kostoľany 48%.
Vavro FC - OFK Veľké Kostoľany 0:2

62e minuut.
Brandmeier passt de bal met de wreef. Bajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajo geeft de bal voor. Koukal is nu in balbezit. Koukal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Matsion kopt de bal weg. Bajo heeft problemen om de bal te vangen. Bajo speelt de bal door. Koukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Peixeiro speelt de bal door. Daar is Apolinario, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottan onderschept slim de pass. Bottan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bottan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vavro FC - OFK Veľké Kostoľany 0:3

83e minuut.
Klungelig pakt Apolinario de bal. Apolinario probeert naar een medespeler te passen. Brandmeier is nu in balbezit. Brandmeier geeft een hoge lob. Koukal springt en kopt de bal. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Profire probeert naar een medespeler te passen. Koukal is nu in balbezit. Koukal passt de bal met de wreef. Profire rent richting de bal. Profire geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vavro FC 46%, OFK Veľké Kostoľany 54%.
Vavro FC - OFK Veľké Kostoľany 0:3