Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degeneratskypes Splašené Ovečky
Normal Tactiek sheep
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 66
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 60.5
poor Schieten outstanding
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Galetz passt de bal zonder na te denken. Majerský speelt de bal door. Piñas rent richting de bal. Piñas geeft een lange en hoge pass. Štoklasa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:1

3e minuut.
Musil geeft de bal voor. Maso speelt de bal door. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa schiet op doel. Handak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:2

5e minuut.
Danič geeft de bal voor. Inworp. Piñas met een snelle inworp. Maso geeft een lange en hoge pass. Štoklasa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teuns met de inworp. Daar is Maso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maso geeft een hoge lob. Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe passt de bal zonder na te denken. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:3

9e minuut.
Maso met een sublieme pass. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Daar is Štoklasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Sidorjak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:4

11e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso geeft een lange en hoge pass. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Handak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danič heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Piñas de bal. Musil is nu in balbezit. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:5

14e minuut.
Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Danič probeert naar een medespeler te passen. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Handak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sidorjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:6

16e minuut.
Jakuš is nu in balbezit. Teuns geeft de bal voor. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:7

17e minuut.
Maso kan de bal niet met de borst controleren. Maso passt de bal met de wreef. Piñas met een sublieme pass. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:8

19e minuut.
Rusinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinák passt de bal met de wreef. Maso met een sublieme pass. Volpe rent richting de bal. Volpe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza geeft de bal voor. Štoklasa kopt de bal weg. Volpe is nu in balbezit. Volpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:9

23e minuut.
Volpe maakt een snoekduik en kopt de bal. Danič rent richting de bal. Štoklasa onderschept slim de pass. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Handak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:10

25e minuut.
Maso met een snelle inworp. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Maso geeft de bal voor. Štoklasa springt en kopt de bal. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:11

26e minuut.
Kosztolányi met een snelle inworp. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns met een sublieme pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Piñas speelt de bal door. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Danič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:12

30e minuut.
De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne geeft de bal voor. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:13

31e minuut.
Štoklasa verovert de bal door een tackle van achteren. Štoklasa passt de bal met de wreef. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:14

34e minuut.
De Bruyne met een sublieme pass. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi geeft een lange en hoge pass. Volpe controleert de bal met de borst. Volpe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Teuns is nu in balbezit. Teuns geeft een lange en hoge pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:15

39e minuut.
Teuns rent richting de bal. Teuns geeft een lange en hoge pass. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Danič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:16

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Sidorjak de bal onder controle te krijgen. Maso met een sublieme pass. Klungelig pakt Volpe de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sidorjak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Maso de bal. Maso probeert naar een medespeler te passen. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Štoklasa is nu in balbezit. Štoklasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:17

43e minuut.
Piñas met een snelle inworp. Maso is nu in balbezit. Maso geeft de bal voor. Štoklasa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:18

44e minuut.
Teuns rent richting de bal. Teuns geeft een lange en hoge pass. Danič controleert de bal met de borst. Štoklasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Danič met een harde bal richting middenveld. Teuns kopt de bal weg. Štoklasa heeft problemen om de bal te vangen. Štoklasa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Teuns kopt de bal weg. Volpe rent richting de bal. Volpe passt de bal in één keer door. Štoklasa rent richting de bal. Štoklasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 85%, Splašené Ovečky 15%.
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:19

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyba komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chyba haalt uit met een fantastische trap. Danič probeert de bal aan de voet te houden. Maso met een sublieme pass. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Chyba de bal. Chyba passt de bal met de wreef. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Teuns is nu in balbezit. Teuns geeft een lange en hoge pass. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:20

53e minuut.
Teuns met een sublieme pass. Chyba probeert de bal met de borst te controleren. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Sidorjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Teuns geeft een hoge lob. Urbánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:21

56e minuut.
Volpe passt de bal in één keer door. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Danič de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:22

57e minuut.
Musil is nu in balbezit. Musil passt de bal met de wreef. Volpe rent richting de bal. Klungelig pakt Volpe de bal. Volpe schiet op doel. Handak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:23

59e minuut.
Majerský geeft een lange en hoge pass. Volpe kopt de bal weg. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Danič de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:24

61e minuut.
Piñas passt de bal met de wreef. Maso rent richting de bal. Maso passt de bal met de wreef. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Piñas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Majerský de bal onder controle te krijgen. Chyba rent richting de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ... Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:25

64e minuut.
Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso passt de bal met de wreef. Piñas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chyba de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Sidorjak met een harde bal richting middenveld. Majerský kopt de bal weg. Klungelig pakt Chyba de bal. Chyba draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teuns met een snelle inworp. Maso geeft een lange en hoge pass. Chyba is nu in balbezit. Chyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:26

71e minuut.
Volpe geeft de bal voor. Piñas kopt de bal weg. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:27

72e minuut.
Kosztolányi met de inworp. Teuns geeft een hoge lob. Chyba kopt de bal weg. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:28

73e minuut.
Piñas rent richting de bal. Piñas speelt de bal door. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:29

74e minuut.
Galetz speelt de bal door. Jakuš rent richting de bal. Chyba verovert de bal door een tackle van achteren. Chyba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Inworp. Teuns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso geeft een hoge lob. Volpe springt en kopt de bal. Handak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Piñas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sidorjak de bal. Volpe is nu in balbezit. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piñas geeft de bal voor. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. Handak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:30

80e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft de bal voor. Chyba kopt de bal weg. Volpe heeft problemen om de bal te vangen. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Handak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Volpe kopt de bal weg. Teuns geeft een hoge lob. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba draait met de bal, schiet en ... Handak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:31

83e minuut.
Daar is Rabich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpe is nu in balbezit. Volpe passt de bal in één keer door. Chyba rent richting de bal. Chyba schiet op doel. Paal! Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal met de wreef. Chyba rent richting de bal. Chyba haalt uit met een fantastische trap. Handak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Inworp. Teuns met de inworp. Maso geeft de bal voor. Volpe springt en kopt de bal. Handak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:32

89e minuut.
Handak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Briatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Volpe de bal. Volpe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degeneratskypes 91%, Splašené Ovečky 9%.
Degeneratskypes - Splašené Ovečky 0:33