Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Mnichov Tryskač
Attack Tactiek 2
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 49.1
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Märten is nu in balbezit. Märten probeert naar een medespeler te passen. Baláž speelt de bal door. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Duch bokst de bal weg. Märten is nu in balbezit. Märten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:1

4e minuut.
Märten passt de bal met de wreef. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ritzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:2

8e minuut.
Gogor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura rent richting de bal. Gura passt de bal zonder na te denken. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Baláž, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märten rent richting de bal. Märten draait met de bal, schiet en ... Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:3

10e minuut.
Märten passt de bal in één keer door. Krajč probeert de bal aan de voet te houden. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Märten heeft problemen om de bal te vangen. Märten passt de bal met de wreef. Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo Suárez geeft een hoge lob. Ritzinger springt en kopt de bal. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Ritzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajka is nu in balbezit. Ritzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duch met een harde bal richting middenveld. Baláž probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Märten rent richting de bal. Märten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gogor geeft een lange en hoge pass. Zengei kopt de bal weg. Klungelig pakt Krajč de bal. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely draait met de bal, schiet en ... Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:4

21e minuut.
Szekely is nu in balbezit. Gura is nu in balbezit. Gura met een sublieme pass. Klungelig pakt Ritzinger de bal. Ritzinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Duch trapt de bal weg. Bravo Suárez speelt de bal door. Klungelig pakt Märten de bal. Szekely geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ritzinger speelt de bal door. Gura met een sublieme pass. Märten rent richting de bal. Märten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:5

26e minuut.
Doeltrap. Duch met een harde bal richting middenveld. Zengei kopt de bal weg. Klungelig pakt Märten de bal. Märten schiet op doel. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Duch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:6

30e minuut.
Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely rent richting de bal. Ritzinger rent richting de bal. Szekely is nu in balbezit. Szekely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:7

30e minuut.
Tobiáž heeft problemen om de bal te vangen. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura met een sublieme pass. Szekely rent richting de bal. Szekely schiet op doel. Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rife met een harde bal richting middenveld. Krajč kopt de bal weg. Bravo Suárez met een sublieme pass. Daar is Märten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gogor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura verovert de bal door een tackle van achteren. Gura speelt de bal door. Szekely bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 71%, Tryskač 29%.
Bayern Mnichov - Tryskač 0:8

47e minuut.
Zengei is nu in balbezit. Zengei passt de bal met de wreef. Bravo Suárez speelt de bal door. Märten is nu in balbezit. Märten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:9

48e minuut.
Ritzinger kopt de bal weg. Märten rent richting de bal. Märten passt de bal zonder na te denken. Szekely is nu in balbezit. Szekely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:10

50e minuut.
Märten met een sublieme pass. Bravo Suárez is nu in balbezit. Bravo Suárez passt de bal met de wreef. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duch probeert naar een medespeler te passen. Ivacsák kopt de bal weg. Szekely probeert de bal met de borst te controleren. Szekely haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szekely rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krajč. Szekely is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Märten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Duch bokst de bal weg.

53e minuut.
Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Baláž rent richting de bal. Märten onderschept slim de pass. Märten haalt uit met een fantastische trap. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:11

57e minuut.
Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap. Duch speelt de bal door. Klungelig pakt Märten de bal. Märten schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:12

58e minuut.
Boyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten onderschept slim de pass. Märten passt de bal zonder na te denken. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gogor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szekely rent richting de bal. Szekely passt de bal in één keer door. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zengei rent richting de bal. Zengei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bravo Suárez de bal. Bravo Suárez geeft de bal voor. Ritzinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Dančišin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gura verovert de bal door een tackle van achteren. Gura speelt de bal door. Bravo Suárez speelt de bal door. Märten rent richting de bal. Märten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:13

66e minuut.
Frenčák met een sublieme pass. Ivacsák is nu in balbezit. Kalinay is nu in balbezit. Tobiáž verovert de bal door een tackle van achteren. Tobiáž draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gogor met een snelle inworp. Gura rent richting de bal. Gura geeft de bal voor. Daar is Märten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märten schiet op doel. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:14

72e minuut.
Dančišin rent richting de bal. Ritzinger is nu in balbezit. Gura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:15

75e minuut.
Bravo Suárez is nu in balbezit. Bravo Suárez geeft een hoge lob. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Duch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:16

77e minuut.
Dančišin bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten rent richting de bal. Märten passt de bal met de wreef. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dančišin rent richting de bal. Dančišin geeft de bal voor. Bravo Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo Suárez geeft een lange en hoge pass. Ritzinger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dančišin is nu in balbezit. Krajč begaat een overtreding. Dančišin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Märten met een snel genomen vrije trap. Ritzinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:17

84e minuut.
Tobiáž probeert naar een medespeler te passen. Ivacsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:18

87e minuut.
Ritzinger geeft een lange en hoge pass. Märten rent richting de bal. Märten passt de bal in één keer door. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:19

90e minuut.
Bravo Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo Suárez geeft de bal voor. Ritzinger is nu in balbezit. Ritzinger draait met de bal, schiet en ... Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Mnichov - Tryskač 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Mnichov 82%, Tryskač 18%.
Bayern Mnichov - Tryskač 0:20