Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula Balompie CF Zombici
523 Tactiek SKp 4132d High
46% Balbezit 54%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 44
redelijk Schieten matig
slecht Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro met een sublieme pass. Kašeľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašeľák schiet op doel. Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kašeľák onderschept slim de pass. Kašeľák geeft een hoge lob. Kahanič heeft problemen om de bal te vangen. Kahanič schiet op doel. Cãrbunaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:1

9e minuut.
Bílko geeft de bal voor. Ortoncelli kopt de bal weg. Pizarro speelt de bal door. Ortoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gadecki controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Calvosa de bal. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pizarro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cãrbunaru bokst de bal weg. Kahanič rent richting de bal. Kahanič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:2

14e minuut.
Gadecki kopt de bal weg. Boleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleček passt de bal zonder na te denken. Kahanič is nu in balbezit. Kahanič haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cãrbunaru met een sublieme pass. Pizarro kopt de bal weg. Kašeľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašeľák haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Tsakalakis kopt de bal weg. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Kahanič is nu in balbezit. Kahanič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tsakalakis is nu in balbezit. Gadecki is nu in balbezit. Kašeľák onderschept slim de pass. Kašeľák haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ortoncelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pizarro met een snelle inworp. Klungelig pakt Sovár de bal. Sovár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Złotopolski probeert de bal aan de voet te houden. Boleček met een sublieme pass. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašeľák onderschept slim de pass. Kašeľák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:3

37e minuut.
Złotopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Tuzinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuzinský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sovár zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tuzinský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sovár rent richting de bal. Sovár geeft de bal voor. Kašeľák probeert de bal aan de voet te houden. Kašeľák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gadecki kopt de bal weg. Ortoncelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kašeľák is nu in balbezit. Kašeľák schiet op doel. Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie CF 87%, Zombici 13%.
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:4

46e minuut.
Kašeľák passt de bal met de wreef. Kahanič is nu in balbezit. Kahanič passt de bal zonder na te denken. Tuzinský is nu in balbezit. Tuzinský schiet op doel. Cãrbunaru bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bílko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft de bal voor. Tsakalakis probeert de bal met de borst te controleren. Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsakalakis heeft problemen om de bal te vangen. Kašeľák is nu in balbezit. Kahanič rent richting de bal. Kahanič draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tsakalakis de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Kašeľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kašeľák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:5

54e minuut.
Kadović is nu in balbezit. Kadović passt de bal zonder na te denken. Daar is Gadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuzinský is nu in balbezit. Tuzinský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pertens komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doeltrap. Koczot komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brunovský geeft de bal voor. Kašeľák kopt de bal weg. Sovár rent richting de bal. Kahanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahanič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:6

65e minuut.
Pizarro met de inworp. Klungelig pakt Boleček de bal. Boleček probeert naar een medespeler te passen. Kašeľák is nu in balbezit. Kašeľák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro passt de bal met de wreef. Tsakalakis is nu in balbezit. Kašeľák is nu in balbezit. Kašeľák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bojko komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sovár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko rent richting de bal. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Sovár geeft een hoge lob. Kašeľák geeft een hoge lob. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kašeľák heeft problemen om de bal te vangen. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli geeft een lange en hoge pass. Kašeľák rent richting de bal. Kašeľák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ortoncelli de bal. Pizarro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ortoncelli geeft een lange en hoge pass. Fisichella geeft de bal voor. Kašeľák kan de bal niet met de borst controleren. Kašeľák haalt uit met een fantastische trap. Kahanič springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Pizarro speelt de bal door. Boleček bereikt de bal nog maar net als eerste. Boleček passt de bal in één keer door. Kahanič bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahanič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie CF 88%, Zombici 12%.
Atletico Lula Balompie CF - Zombici 0:6