Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The BigP NUFC Sliač
451 Tactiek Novy system
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 53.3
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek probeert naar een medespeler te passen. Dobiáš rent richting de bal. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sena rent richting de bal. Skupeň verovert de bal door een tackle van achteren. Skupeň met een sublieme pass. Kidala rent richting de bal. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Furiga geeft de bal voor. Kidala heeft problemen om de bal te vangen. Kidala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dobiáš de bal onder controle te krijgen. Briška maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:1

8e minuut.
Turek rent richting de bal. Furiga onderschept slim de pass. Furiga geeft een hoge lob. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:2

14e minuut.
Skupeň geeft de bal voor. Klungelig pakt Rynich de bal. Furiga is nu in balbezit. Furiga draait met de bal, schiet en ... Briška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:3

15e minuut.
Furiga rent richting de bal. Budíšek rent richting de bal. Budíšek geeft een lange en hoge pass. Furiga rent richting de bal. Furiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:4

20e minuut.
Jurat met een sublieme pass. Kaniš rent richting de bal. Kaniš geeft een lange en hoge pass. Furiga is nu in balbezit. Furiga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kaniš geeft een lange en hoge pass. Turek rent richting de bal. Barbuš onderschept slim de pass. Furiga is nu in balbezit. Furiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kaniš geeft een lange en hoge pass. Rynich heeft problemen om de bal te vangen. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Briška maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kidala is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:5

24e minuut.
Tesák probeert naar een medespeler te passen. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sena rent richting de bal. Sena passt de bal met de wreef. Rynich rent richting de bal. Furiga onderschept slim de pass. Furiga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobiáš de bal onder controle te krijgen. Skupeň geeft een hoge lob. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Budíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Budíšek geeft de bal voor. Furiga is nu in balbezit. Furiga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kidala is nu in balbezit. Kidala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:6

35e minuut.
Kaniš geeft een hoge lob. Briška probeert naar een medespeler te passen. Valčák geeft de bal voor. Furiga is nu in balbezit. Furiga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dobiáš de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rynich geeft een lange en hoge pass. Kaniš rent richting de bal. Kaniš probeert naar een medespeler te passen. Kidala is nu in balbezit. Kidala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Dobiáš geeft de bal voor. Kalafut is nu in balbezit. Budíšek is nu in balbezit. Budíšek geeft een hoge lob. Kidala springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Budíšek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaniš is nu in balbezit. Kaniš passt de bal in één keer door. Kidala rent richting de bal. Kidala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 86%, NUFC Sliač 14%.
The BigP - NUFC Sliač 0:6

49e minuut.
Jurat geeft de bal voor. Furiga kopt de bal weg. Klungelig pakt Turek de bal. Kidala is nu in balbezit. Kidala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Skupeň geeft de bal voor. Daar is Furiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rynich rent richting de bal. Furiga verovert de bal door een tackle van achteren. Furiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Budíšek is nu in balbezit. Budíšek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kidala de bal. Kidala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Turek onderschept slim de pass. Skupeň speelt de bal door. Barbuš met een sublieme pass. Kidala rent richting de bal. Kidala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala passt de bal met de wreef. Furiga is nu in balbezit. Furiga draait met de bal, schiet en ... Briška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kaniš rent richting de bal. Kaniš geeft de bal voor. Klungelig pakt Kidala de bal. Furiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Budíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Furiga is nu in balbezit. Furiga met een sublieme pass. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Skupeň rent richting de bal. Skupeň probeert naar een medespeler te passen. Kidala is nu in balbezit. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:7

73e minuut.
Budíšek onderschept slim de pass. Budíšek geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobiáš de bal. Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kidala rent richting de bal. Kidala speelt de bal door. Furiga rent richting de bal. Furiga draait met de bal, schiet en ... Briška probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:8

78e minuut.
Barbuš heeft problemen om de bal te vangen. Surovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Budíšek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budíšek krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Heretík is nu in balbezit. Barbuš verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuš geeft een hoge lob. Kidala rent richting de bal. Kidala schiet op doel. Paal! Furiga rent richting de bal. Furiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The BigP - NUFC Sliač 0:9

82e minuut.
Surovec passt de bal met de wreef. Daar is Korenič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalafut probeert naar een medespeler te passen. Kidala rent richting de bal. Kidala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Furiga rent richting de bal. Budíšek rent richting de bal. Budíšek passt de bal in één keer door. Skupeň rent richting de bal. Skupeň haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaniš geeft een hoge lob. Daar is Dobiáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kidala rent richting de bal. Kidala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The BigP 80%, NUFC Sliač 20%.
The BigP - NUFC Sliač 0:9