Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1FC Real Unicef Vskutku solídne M&T
532 Tactiek Vskutku3
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 51.4
redelijk Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuľa rent richting de bal. Ryban rent richting de bal. Ryban draait met de bal, schiet en ... Jacubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:1

3e minuut.
Negruţ is nu in balbezit. Macuľa onderschept slim de pass. Talian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macuľa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Macuľa kan niet meer verder spelen. Kadare komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia passt de bal zonder na te denken. Ryban rent richting de bal. Kadare rent richting de bal. Kadare draait met de bal, schiet en ... Jacubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadare rent richting de bal. Kadare draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bartolomeu Dias heeft problemen om de bal te vangen. Babics bereikt de bal nog maar net als eerste. Babics speelt de bal door. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban draait met de bal, schiet en ... Jacubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talian rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Holenda zal de hoekschop nemen. Ryban springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gülyüzer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gracia de bal. Ziobro is nu in balbezit. Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia draait met de bal, schiet en ... Jacubec bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Pingiewko is nu in balbezit. Pingiewko passt de bal zonder na te denken. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban schiet op doel. Jacubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:2

14e minuut.
Talian onderschept slim de pass. Talian probeert naar een medespeler te passen. Holenda probeert naar een medespeler te passen. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pingiewko passt de bal met de wreef. Holenda probeert naar een medespeler te passen. Ryban rent richting de bal. Klungelig pakt Ryban de bal. Ryban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kadare rent richting de bal. Kadare schiet op doel. Na een snelle pass probeert Miranda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:3

24e minuut.
Bartolomeu Dias is nu in balbezit. Gülyüzer verovert de bal door een tackle van achteren. Gülyüzer met een sublieme pass. Daar is Gracia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracia schiet op doel. Jacubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryban is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:4

30e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Tobin passt de bal met de wreef. Ryban rent richting de bal. Ryban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:5

32e minuut.
Suikki is nu in balbezit. Gracia verovert de bal door een tackle van achteren. Gracia met een sublieme pass. Klungelig pakt Ryban de bal. Ryban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gracia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia passt de bal zonder na te denken. Miranda rent richting de bal. Ryban onderschept slim de pass. Ryban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kadare probeert naar een medespeler te passen. Miranda onderschept slim de pass. Gracia is nu in balbezit. Gracia haalt uit met een fantastische trap. Jacubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:6

45e minuut.
Cordes komt het veld opgelopen. Jevina komt het veld opgelopen. Trung Nhân komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Real Unicef 79%, Vskutku solídne M&T 21%.
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:6

48e minuut.
Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare verovert de bal door een tackle van achteren. Kadare passt de bal in één keer door. Gracia rent richting de bal. Gracia schiet op doel. Jacubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Trung Nhân, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:7

50e minuut.
Holenda is nu in balbezit. Holenda passt de bal in één keer door. Ryban is nu in balbezit. Ryban schiet op doel. Jacubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:8

53e minuut.
Pingiewko met een snelle inworp. Gracia is nu in balbezit. Gracia geeft de bal voor. Ryban rent richting de bal. Ryban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Babics speelt de bal door. Holenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda speelt de bal door. Ryban rent richting de bal. Ryban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Ternavský komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cordes kopt de bal weg. Kadare met een sublieme pass. Klungelig pakt Choszowski de bal. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:9

69e minuut.
Holenda met een sublieme pass. Pingiewko heeft problemen om de bal te vangen. Pingiewko passt de bal met de wreef. Ternavský is nu in balbezit. Ternavský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ryban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryban haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cordes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:10

72e minuut.
Ryban is nu in balbezit. Choszowski rent richting de bal. Tobin met een sublieme pass. Klungelig pakt Kadare de bal. Kadare draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Babics rent richting de bal. Holenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda passt de bal in één keer door. Ryban rent richting de bal. Ryban schiet op doel. Jacubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kadare is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tobin neemt de hoekschop. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadare rent richting de bal. Kadare schiet op doel. Jacubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Holenda verovert de bal door een tackle van achteren. Holenda speelt de bal door. Kadare rent richting de bal. Ternavský rent richting de bal. Ternavský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Holenda passt de bal zonder na te denken. Tobin rent richting de bal. Tobin speelt de bal door. Kadare bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Babics bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingiewko bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda probeert naar een medespeler te passen. Ternavský is nu in balbezit. Ternavský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1FC Real Unicef 90%, Vskutku solídne M&T 10%.
1FC Real Unicef - Vskutku solídne M&T 0:10