Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAC 1904 Great talents Trnava
433-t Tactiek skuška
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten excellent
average Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Kazancı verovert de bal door een tackle van achteren. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Ciccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:1

6e minuut.
Gura met een sublieme pass. Vrňák is nu in balbezit. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti schiet op doel. Ciccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rajter is nu in balbezit. Rajter geeft de bal voor. Lampignano met een sublieme pass. Adrian is nu in balbezit. Adrian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rajter is nu in balbezit. Hubler begaat een overtreding. Rajter raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajter met een snel genomen vrije trap. Sfeclă kopt de bal weg. Van Handenhoven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gura probeert naar een medespeler te passen. Vrňák heeft problemen om de bal te vangen. Vrňák passt de bal in één keer door. Agirretxe Arruti heeft problemen om de bal te vangen. Agirretxe Arruti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kupczyński rent richting de bal. Klimsak verovert de bal door een tackle van achteren. Klimsak passt de bal in één keer door. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sfeclă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfeclă geeft de bal voor. Daar is Zuffada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosheuvel verovert de bal door een tackle van achteren. Gura geeft een hoge lob. Ciccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pacholík is nu in balbezit. Pacholík passt de bal in één keer door. Agirretxe Arruti rent richting de bal. Vrňák rent richting de bal. Vrňák haalt uit met een fantastische trap. Ciccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Hubler verovert de bal door een tackle van achteren. Hubler geeft de bal voor. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Agirretxe Arruti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:2

42e minuut.
Pacholík probeert naar een medespeler te passen. Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Kazancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti onderschept slim de pass. Agirretxe Arruti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAC 1904 59%, Great talents Trnava 41%.
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:2

46e minuut.
Agirretxe Arruti is nu in balbezit. Vrňák rent richting de bal. Vrňák passt de bal in één keer door. Daar is Agirretxe Arruti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agirretxe Arruti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rajter rent richting de bal. Hanc onderschept slim de pass. Pacholík met een sublieme pass. Agirretxe Arruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agirretxe Arruti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gura met een sublieme pass. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák probeert naar een medespeler te passen. Agirretxe Arruti heeft problemen om de bal te vangen. Agirretxe Arruti schiet op doel. Ciccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agirretxe Arruti geeft een lange en hoge pass. Vrňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrňák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:3

58e minuut.
Klimsak rent richting de bal. Hubler is nu in balbezit. Hubler speelt de bal door. Agirretxe Arruti heeft problemen om de bal te vangen. Agirretxe Arruti geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:4

64e minuut.
Gura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gura passt de bal zonder na te denken. Lampignano speelt de bal door. Rajter is nu in balbezit. Rajter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hubler probeert naar een medespeler te passen. Pacholík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholík passt de bal zonder na te denken. Vrňák is nu in balbezit. Vrňák schiet op doel. Ciccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:5

79e minuut.
Zuffada met een snelle inworp. Klimsak rent richting de bal. Klimsak speelt de bal door. Klungelig pakt Vrňák de bal. Vrňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:6

88e minuut.
Pacholík geeft de bal voor. Vrňák is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Floricioiu ... Strafschop! Floricioiu krijgt een gele kaart. Vrňák raakt geblesseerd tijdens het duel. Vrňák legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAC 1904 62%, Great talents Trnava 38%.
DAC 1904 - Great talents Trnava 0:7