Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CASSOVIA kridla sovietov KGB
Normal Tactiek T-34
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 54.2
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Truňko met een sublieme pass. Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov speelt de bal door. Klungelig pakt Tziolis de bal. Tziolis schiet op doel. Braviak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:1

7e minuut.
Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Doknić verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truňko. Truňko krijgt een gele kaart. Doknić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmec met een snel genomen vrije trap. Tziolis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Muzika de bal. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Latocha met een sublieme pass. Doknić is nu in balbezit. Doknić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolodin onderschept slim de pass. Kolodin probeert naar een medespeler te passen. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:2

13e minuut.
Inworp. Kurzentsov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Hríb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Braviak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Semak neemt de hoekschop. Tziolis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:3

14e minuut.
Kurzentsov passt de bal met de wreef. Latocha rent richting de bal. Latocha probeert naar een medespeler te passen. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Latocha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurzentsov de bal. Kurzentsov probeert naar een medespeler te passen. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:4

19e minuut.
Hríb probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurzentsov neemt de hoekschop. Daar is Tziolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Braviak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hríb heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurzentsov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tziolis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Semak rent richting de bal. Semak geeft een hoge lob. Latocha kopt de bal weg. Tziolis heeft problemen om de bal te vangen. Tziolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:5

24e minuut.
Truňko is nu in balbezit. Doknić onderschept slim de pass. Doknić passt de bal in één keer door. Latocha is nu in balbezit. Latocha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Muzika kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Radvaň de bal onder controle te krijgen. Doknić is nu in balbezit. Doknić haalt uit met een fantastische trap. Braviak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:6

27e minuut.
Radvaň controleert de bal met de borst. Semak is nu in balbezit. Semak geeft een lange en hoge pass. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:7

29e minuut.
Muzika onderschept slim de pass. Muzika geeft een hoge lob. Semak kopt de bal weg. Doknić rent richting de bal. Doknić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Latocha met een sublieme pass. Kurzentsov geeft een hoge lob. Doknić is nu in balbezit. Doknić schiet op doel. Braviak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:8

35e minuut.
Kurzentsov rent richting de bal. Kurzentsov speelt de bal door. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis draait met de bal, schiet en ... Braviak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:9

38e minuut.
Truňko bereikt de bal nog maar net als eerste. Latocha onderschept slim de pass. Latocha met een sublieme pass. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Semak rent richting de bal. Semak geeft een lange en hoge pass. Tziolis krijgt zijn hoofd ertegen. Doknić springt en kopt de bal. Hríb probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 87%, kridla sovietov KGB 13%.
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:9

48e minuut.
Semak kopt de bal weg. Daar is Latocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latocha passt de bal in één keer door. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis schiet op doel. Braviak bokst de bal weg. Muzika heeft problemen om de bal te vangen. Doknić rent richting de bal. Doknić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:10

52e minuut.
Semak geeft een lange en hoge pass. Muzika kan de bal niet met de borst controleren. Doknić is nu in balbezit. Doknić draait met de bal, schiet en ... Muzika probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Muzika de bal. Doknić is nu in balbezit. Muzika verovert de bal door een tackle van achteren. Doknić onderschept slim de pass. Doknić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doknić rent richting de bal. Doknić schiet op doel. Braviak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:11

59e minuut.
Braviak probeert naar een medespeler te passen. Kurzentsov kopt de bal weg. Muzika is nu in balbezit. Doknić rent richting de bal. Doknić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kazár bereikt de bal nog maar net als eerste. Latocha onderschept slim de pass. Latocha speelt de bal door. Tziolis rent richting de bal. Tziolis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Braviak trapt de bal weg. Kurzentsov kopt de bal weg. Tziolis is nu in balbezit. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kmec is nu in balbezit. Klungelig pakt Latocha de bal. Latocha geeft een hoge lob. Doknić is nu in balbezit. Doknić haalt uit met een fantastische trap. Braviak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:12

66e minuut.
Doknić is nu in balbezit. Latocha rent richting de bal. Latocha passt de bal met de wreef. Tziolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziolis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:13

67e minuut.
Doknić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zheltonos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kmec speelt de bal door. Semak bereikt de bal nog maar net als eerste. Semak speelt de bal door. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:14

71e minuut.
Tziolis rent richting de bal. Tziolis passt de bal zonder na te denken. Latocha speelt de bal door. Tziolis rent richting de bal. Tziolis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Semak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semak speelt de bal door. Zheltonos is nu in balbezit. Daar is Latocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Semak probeert naar een medespeler te passen. Zheltonos rent richting de bal. Muzika legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zheltonos raakt geblesseerd tijdens het duel. Latocha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:15

76e minuut.
Latocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Latocha speelt de bal door. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis schiet op doel. Braviak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zheltonos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos haalt uit met een fantastische trap. Braviak bokst de bal weg. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:16

84e minuut.
Koszucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszucki passt de bal zonder na te denken. Hríb bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:17

85e minuut.
Truňko rent richting de bal. Zheltonos rent richting de bal. Zheltonos passt de bal met de wreef. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:18

87e minuut.
Semak heeft problemen om de bal te vangen. Semak passt de bal zonder na te denken. Latocha met een sublieme pass. Tziolis is nu in balbezit. Tziolis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CASSOVIA 74%, kridla sovietov KGB 26%.
FC CASSOVIA - kridla sovietov KGB 0:18