Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orešanskí diabli 1.FC POVAZSKY CHLMEC
MOJA I Tactiek pokus na Tinkos
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 58.9
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Cassarini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ondrejka de bal. Özsürgün rent richting de bal. Durbailo rent richting de bal. Durbailo haalt uit met een fantastische trap. Német verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Valko heeft problemen om de bal te vangen. Giorgio is nu in balbezit. Giorgio passt de bal in één keer door. Valko bereikt de bal nog maar net als eerste. Valko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mâţea passt de bal zonder na te denken. Smart rent richting de bal. Smart speelt de bal door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bagi geeft een lange en hoge pass. Počkaj probeert de bal aan de voet te houden. Smart probeert naar een medespeler te passen. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cassarini kopt de bal weg. Paillard rent richting de bal. Paillard passt de bal met de wreef. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Iannuccio speelt de bal door. Smart speelt de bal door. Durbailo rent richting de bal. Durbailo haalt uit met een fantastische trap. Német werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:1

17e minuut.
Giorgio geeft een hoge lob. Paillard heeft problemen om de bal te vangen. Paillard passt de bal in één keer door. Durbailo rent richting de bal. Durbailo schiet op doel. Német kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mâţea verovert de bal door een tackle van achteren. Mâţea passt de bal zonder na te denken. Durbailo rent richting de bal. Durbailo schiet op doel. Német probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:2

30e minuut.
Smart is nu in balbezit. Smart passt de bal in één keer door. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo schiet op doel. Német probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:3

34e minuut.
Smart is nu in balbezit. Smart passt de bal zonder na te denken. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo draait met de bal, schiet en ... Német maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:4

38e minuut.
Smart is nu in balbezit. Smart probeert naar een medespeler te passen. Durbailo rent richting de bal. Durbailo schiet op doel. Német werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Smart geeft een lange en hoge pass. Klobúčnik kopt de bal weg. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard geeft een lange en hoge pass. Durbailo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Smart speelt de bal door. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün probeert naar een medespeler te passen. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:5

45e minuut.
Cassarini rent richting de bal. Cassarini geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ondrejka de bal onder controle te krijgen. Durbailo bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbailo draait met de bal, schiet en ... Német bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 68%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 32%.
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:5

48e minuut.
Plesník is nu in balbezit. Özsürgün verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Durbailo de bal. Durbailo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:6

52e minuut.
Durbailo passt de bal met de wreef. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart passt de bal zonder na te denken. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap. Német bokst de bal weg.

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Német niet meer kan verder spelen. Pohančeník komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Smart onderschept slim de pass. Smart geeft een lange en hoge pass. Daar is Plesník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbailo is nu in balbezit. Durbailo schiet op doel. Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Paillard geeft een hoge lob. Daar is Klobúčnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ondrejka rent richting de bal. Durbailo verovert de bal door een tackle van achteren. Durbailo schiet op doel. Paal! Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen. Durbailo rent richting de bal. Durbailo draait met de bal, schiet en ... Pohančeník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:7

65e minuut.
Počkaj geeft de bal voor. Rapák rent richting de bal. Met opzet legt Giorgio zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Giorgio naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rapák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moravčík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Łojek trapt de bal weg. Paillard geeft een lange en hoge pass. Daar is Özsürgün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... Pohančeník kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pohančeník trapt de bal weg. Smart kopt de bal weg. Klungelig pakt Özsürgün de bal. Özsürgün schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Cassarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassarini speelt de bal door. Mâţea rent richting de bal. Valko verovert de bal door een tackle van achteren. Valko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Valko met een sublieme pass. Rapák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapák passt de bal in één keer door. Račko rent richting de bal. Račko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart met een sublieme pass. Durbailo is nu in balbezit. Durbailo draait met de bal, schiet en ... Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 63%, 1.FC POVAZSKY CHLMEC 37%.
orešanskí diabli - 1.FC POVAZSKY CHLMEC 0:8