Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eugcs FA GENESIS
442 Tactiek mr. Yneza Kunan
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 60.1
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Zabava passt de bal in één keer door. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand speelt de bal door. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel. Terzija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Zabava passt de bal in één keer door. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hildebrand geeft de bal voor. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Partel is nu in balbezit. Partel probeert naar een medespeler te passen. Jonas geeft een lange en hoge pass. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Britos rent richting de bal. Britos geeft de bal voor. Perzak is nu in balbezit. Perzak schiet op doel. Törhönen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Partel probeert naar een medespeler te passen. Britos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santana Ponce de bal. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Suwara geeft een lange en hoge pass. Santana Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen onderschept slim de pass. Törhönen schiet op doel. Terzija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FA GENESIS 0:1

33e minuut.
Zabava passt de bal zonder na te denken. Malčovič is nu in balbezit. Malčovič passt de bal met de wreef. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Couto Filho de bal. Turčík verovert de bal door een tackle van achteren. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand geeft een lange en hoge pass. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Britos met de inworp. Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft een lange en hoge pass. Perzak krijgt zijn hoofd ertegen. Terzija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Bonifazi de bal. Malčovič is nu in balbezit. Malčovič geeft een hoge lob. Daar is Perzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzak schiet op doel. Terzija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak haalt uit met een fantastische trap. Terzija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FA GENESIS 0:2

45e minuut.
Fafik kopt de bal weg. Marx controleert de bal met de borst. Suwara geeft de bal voor. Törhönen rent richting de bal. Törhönen draait met de bal, schiet en ... Terzija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 77%, FA GENESIS 23%.
eugcs - FA GENESIS 0:2

47e minuut.
Suwara kopt de bal weg. Klungelig pakt Hildebrand de bal. Hildebrand passt de bal zonder na te denken. Suwara geeft de bal voor. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Britos is nu in balbezit. Crema is nu in balbezit. Britos verovert de bal door een tackle van achteren. Britos geeft een lange en hoge pass. Törhönen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FA GENESIS 0:3

55e minuut.
Malčovič rent richting de bal. Malčovič geeft de bal voor. Daar is Santana Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törhönen is nu in balbezit. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Malčovič speelt de bal door. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand passt de bal zonder na te denken. Perzak rent richting de bal. Perzak schiet op doel. Terzija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FA GENESIS 0:4

63e minuut.
Căpusa heeft problemen om de bal te vangen. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen passt de bal zonder na te denken. Perzak rent richting de bal. Perzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Terzija trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Căpusa de bal. Suwara speelt de bal door. Perzak rent richting de bal. Perzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara onderschept slim de pass. Suwara probeert naar een medespeler te passen. Perzak is nu in balbezit. Perzak haalt uit met een fantastische trap. Terzija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Suwara passt de bal met de wreef. Törhönen speelt de bal door. Perzak is nu in balbezit. Perzak haalt uit met een fantastische trap. Terzija probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Suwara met een sublieme pass. Daar is Perzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perzak met een sublieme pass. Törhönen rent richting de bal. Törhönen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FA GENESIS 0:5

82e minuut.
Malčovič met een sublieme pass. Crema rent richting de bal. Britos onderschept slim de pass. Britos geeft de bal voor. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eugcs - FA GENESIS 0:6

87e minuut.
Doeltrap. Terzija trapt de bal weg van het doel. Malčovič is nu in balbezit. Malčovič geeft de bal voor. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eugcs 73%, FA GENESIS 27%.
eugcs - FA GENESIS 0:6