Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
exDynaMo Košice CF Čukaričky Dechtice
gospel 3u Tactiek baraz
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 59.3
solid Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. Alić geeft een lange en hoge pass. Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mącik rent richting de bal. Mącik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat passt de bal in één keer door. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska geeft de bal voor. Mącik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Horvat onderschept slim de pass. Horvat passt de bal in één keer door. Mącik rent richting de bal. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Dieci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:1

18e minuut.
Horvat geeft de bal voor. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar passt de bal zonder na te denken. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik draait met de bal, schiet en ... Dieci bokst de bal weg.

19e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal in één keer door. Alić probeert naar een medespeler te passen. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:2

22e minuut.
Daar is Daurenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alić is nu in balbezit. Alić met een sublieme pass. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Tobiáš heeft problemen om de bal te vangen. Tobiáš geeft de bal voor. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:3

27e minuut.
Poničan met een sublieme pass. Alić is nu in balbezit. Alić probeert naar een medespeler te passen. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Dieci bokst de bal weg.

28e minuut.
Pesta met een sublieme pass. Alić probeert naar een medespeler te passen. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Maska geeft een hoge lob. Mącik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alić met de inworp. Horvat geeft een hoge lob. Mącik springt en kopt de bal. Dieci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:4

40e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Tobiáš is nu in balbezit. Cieślar maakt een afschuwelijke overtreding. Cieślar krijgt een gele kaart. Tobiáš wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tobiáš kan niet meer verder spelen. Smitka komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Horvat is nu in balbezit. Horvat passt de bal met de wreef. Alić speelt de bal door. Klungelig pakt Mącik de bal. Mącik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:5

42e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Alić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alić speelt de bal door. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 82%, CF Čukaričky Dechtice 18%.
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:5

55e minuut.
Inworp. Alić met een snelle inworp. Horvat geeft de bal voor. Mącik springt en kopt de bal. Dieci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:6

61e minuut.
Pfander geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poničan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecze rent richting de bal. Pecze draait met de bal, schiet en ... Pikkor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Maska passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Arntsen de bal onder controle te krijgen. Ionescu probeert naar een medespeler te passen. Poničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poničan geeft de bal voor. Pikkor bokst de bal weg.

72e minuut.
Devos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alić verovert de bal door een tackle van achteren. Alić passt de bal met de wreef. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. Dieci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Arntsen rent richting de bal. Karwan onderschept slim de pass. Karwan geeft een lange en hoge pass. Mącik maakt een snoekduik en kopt de bal. Dieci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:7

80e minuut.
Smitka geeft een lange en hoge pass. Daar is Ionescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mącik is nu in balbezit. Mącik schiet op doel. Dieci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Alić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alić speelt de bal door. Horvat met een sublieme pass. Mącik rent richting de bal. Mącik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dieci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mącik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:8

85e minuut.
Horvat geeft een lange en hoge pass. Devos rent richting de bal. Mącik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik haalt uit met een fantastische trap. Dieci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:9

89e minuut.
Cieślar geeft de bal voor. Testa is nu in balbezit. Cârlescu maakt een afschuwelijke overtreding. Cârlescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: exDynaMo Košice 65%, CF Čukaričky Dechtice 35%.
exDynaMo Košice - CF Čukaričky Dechtice 0:9