Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
East River LISTERINE WATER
power Tactiek WATER
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.3 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
Râlea onderschept slim de pass. Râlea geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández kopt de bal weg. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. Jogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:1

4e minuut.
Bača rent richting de bal. Rijo onderschept slim de pass. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:2

6e minuut.
Râlea rent richting de bal. Râlea passt de bal met de wreef. Toledo Fernández rent richting de bal. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea met een sublieme pass. Teroitich rent richting de bal. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Râlea is nu in balbezit. Râlea passt de bal in één keer door. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Teroitich kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:3

10e minuut.
Rijo passt de bal met de wreef. Halkovič rent richting de bal. Halkovič geeft een hoge lob. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Janáček geeft een hoge lob. Hřebíček geeft een hoge lob. Daar is Gaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Jogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Râlea kopt de bal weg. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Toledo Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández schiet op doel. Jogan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:4

19e minuut.
Jogan met een sublieme pass. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea geeft een hoge lob. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teroitich rent richting de bal. Teroitich haalt uit met een fantastische trap. Jogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:5

21e minuut.
Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández passt de bal in één keer door. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Jogan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:6

26e minuut.
Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández geeft de bal voor. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. Jogan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:7

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Toledo Fernández de bal onder controle te krijgen. Rijo is nu in balbezit. Toledo Fernández is nu in balbezit. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Râlea onderschept slim de pass. Râlea geeft een hoge lob. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. Jogan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:8

33e minuut.
Toledo Fernández passt de bal zonder na te denken. Daar is Rijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel. Jogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gaj de bal. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Parot verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła geeft een hoge lob. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bača probeert de bal aan de voet te houden. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ passt de bal zonder na te denken. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kostka geeft een hoge lob. Sadík kopt de bal weg. Daar is Bača, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Toledo Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández geeft de bal voor. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:9

43e minuut.
Râlea passt de bal in één keer door. Kostka is nu in balbezit. Kostka geeft de bal voor. Rijo controleert de bal met de borst. Rijo geeft een lange en hoge pass. Jogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Karolčík rent richting de bal. Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Râlea geeft de bal voor. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:10

45e minuut.
Leba is nu in balbezit. Leba passt de bal in één keer door. Hrúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández onderschept slim de pass. Toledo Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 76%, LISTERINE WATER 24%.
East River - LISTERINE WATER 0:10

46e minuut.
Janáček rent richting de bal. Janáček passt de bal zonder na te denken. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:11

48e minuut.
Toledo Fernández is nu in balbezit. Râlea is nu in balbezit. Râlea passt de bal in één keer door. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Červenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:12

50e minuut.
Rijo geeft een lange en hoge pass. Quang Vũ kopt de bal weg. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:13

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Vũ met een snelle inworp. Râlea geeft de bal voor. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:14

52e minuut.
Karolčík speelt de bal door. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ geeft een hoge lob. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sadík heeft problemen om de bal te vangen. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Quang Vũ kan de bal niet met de borst controleren. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Halkovič onderschept slim de pass. Inworp. Rijo met een snelle inworp. Râlea geeft de bal voor. Toledo Fernández krijgt zijn hoofd ertegen. Jogan bokst de bal weg. Paal!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Karolčík de bal onder controle te krijgen. Râlea speelt de bal door. Bača geeft de bal voor. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Jogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Quang Vũ is nu in balbezit. Râlea is nu in balbezit. Râlea passt de bal zonder na te denken. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Jogan bokst de bal weg. Toledo Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Toledo Fernández schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Jogan met een sublieme pass. Klungelig pakt Gerčák de bal. Râlea probeert naar een medespeler te passen. Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández schiet op doel. Jogan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Quang Vũ geeft een lange en hoge pass. Janáček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rijo kopt de bal weg. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Červenka trapt de bal weg van het doel. Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft de bal voor. Teroitich rent richting de bal. Teroitich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:15

72e minuut.
Hřebíček geeft de bal voor. Teroitich kopt de bal weg. Bača heeft problemen om de bal te vangen. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández schiet op doel. Jogan bokst de bal weg. Teroitich krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hřebíček met een sublieme pass. Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft een hoge lob. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:16

77e minuut.
Milanov is nu in balbezit. Milanov geeft de bal voor. Toledo Fernández kopt de bal weg. Teroitich is nu in balbezit. Teroitich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo geeft de bal voor. Jogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:17

80e minuut.
Klungelig pakt Gaj de bal. Gaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quang Vũ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Râlea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jogan trapt de bal weg van het doel. Râlea rent richting de bal. Râlea geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Jogan bokst de bal weg.

84e minuut.
Kostka geeft een lange en hoge pass. Toledo Fernández kopt de bal weg. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich schiet op doel. Jogan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:18

87e minuut.
Hrúz kopt de bal weg. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo geeft de bal voor. Teroitich rent richting de bal. Teroitich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:19

88e minuut.
Gerčák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leba de bal. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
East River - LISTERINE WATER 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: East River 76%, LISTERINE WATER 24%.
East River - LISTERINE WATER 0:20