Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchestro United FC Magľajs Trstená
451 Tactiek TRX
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Kuqi kopt de bal weg. Klungelig pakt Việt Khoa de bal. Paldan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paldan krijgt een gele kaart. Việt Khoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berendoncks met een snel genomen vrije trap. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa schiet op doel. Vanáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:1

2e minuut.
Stanko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fix de bal. Fix passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hetényi geeft een lange en hoge pass. Hovanec is nu in balbezit. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:2

6e minuut.
Daar is Žalák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendoncks kopt de bal weg. Daar is Hovanec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vojak Ryan kan de bal niet met de borst controleren. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa passt de bal in één keer door. López Duque is nu in balbezit. López Duque schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hetényi kopt de bal weg. Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks passt de bal zonder na te denken. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo geeft de bal voor. López Duque rent richting de bal. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
do Espírito Santo geeft een lange en hoge pass. Hetényi rent richting de bal. Hetényi passt de bal zonder na te denken. López Duque heeft problemen om de bal te vangen. López Duque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:3

15e minuut.
do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balogh de bal. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks passt de bal met de wreef. López Duque is nu in balbezit. López Duque haalt uit met een fantastische trap. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kuqi kopt de bal weg. Klungelig pakt Žalák de bal. do Espírito Santo speelt de bal door. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ... Vanáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Hovanec de bal. Vanáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:4

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berendoncks met een snelle inworp. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque geeft een lange en hoge pass. Việt Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:5

24e minuut.
López Duque is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balogh. López Duque raakt geblesseerd tijdens het duel. Hetényi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hovanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovanec geeft de bal voor. Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Šviha geeft een lange en hoge pass. Việt Khoa springt en kopt de bal. Vanáč bokst de bal weg.

29e minuut.
Paldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa speelt de bal door. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. do Espírito Santo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berendoncks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:6

30e minuut.
Žalák kan de bal niet met de borst controleren. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque passt de bal zonder na te denken. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
López Duque rent richting de bal. López Duque draait met de bal, schiet en ... Paldan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berendoncks geeft een lange en hoge pass. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
López Duque met een sublieme pass. Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks passt de bal zonder na te denken. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hetényi kopt de bal weg. López Duque rent richting de bal. López Duque probeert naar een medespeler te passen. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:7

37e minuut.
Klungelig pakt López Duque de bal. López Duque passt de bal in één keer door. Balogh is nu in balbezit. López Duque onderschept slim de pass. López Duque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
López Duque speelt de bal door. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa met een sublieme pass. do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks geeft een hoge lob. Paldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Berendoncks onderschept slim de pass. Berendoncks met een sublieme pass. López Duque is nu in balbezit. López Duque schiet op doel. Vanáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:8

45e minuut.
López Duque probeert naar een medespeler te passen. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa passt de bal met de wreef. do Espírito Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchestro United 89%, FC Magľajs Trstená 11%.
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:9

46e minuut.
do Espírito Santo passt de bal zonder na te denken. Vojak Ryan heeft problemen om de bal te vangen. Kuqi met een sublieme pass. López Duque rent richting de bal. López Duque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Žalák de bal. Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi passt de bal met de wreef. López Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. López Duque draait met de bal, schiet en ... Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hovanec rent richting de bal. Hovanec geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šviha de bal onder controle te krijgen. Ulyanin rent richting de bal. Ulyanin geeft een lange en hoge pass. Vanáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Duque rent richting de bal. López Duque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:10

61e minuut.
Vojak Ryan is nu in balbezit. Vojak Ryan probeert naar een medespeler te passen. Hrabavák is nu in balbezit. do Espírito Santo onderschept slim de pass. do Espírito Santo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paldan heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:11

63e minuut.
Stanko met een sublieme pass. Klungelig pakt Việt Khoa de bal. Vojak Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa onderschept slim de pass. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:12

64e minuut.
Žalák rent richting de bal. Žalák passt de bal met de wreef. Fix probeert de bal met de borst te controleren. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:13

67e minuut.
Fix probeert de bal aan de voet te houden. Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. do Espírito Santo verovert de bal door een tackle van achteren. do Espírito Santo haalt uit met een fantastische trap. Vanáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:14

68e minuut.
Việt Khoa is nu in balbezit. do Espírito Santo rent richting de bal. Klungelig pakt do Espírito Santo de bal. do Espírito Santo schiet op doel. Vanáč werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:15

69e minuut.
Žalák passt de bal in één keer door. Vojak Ryan is nu in balbezit. Vojak Ryan passt de bal zonder na te denken. López Duque is nu in balbezit. López Duque probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:16

70e minuut.
Fix passt de bal met de wreef. Paldan is nu in balbezit. Paldan speelt de bal door. Klungelig pakt Việt Khoa de bal. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Berendoncks is nu in balbezit. Berendoncks met een sublieme pass. do Espírito Santo is nu in balbezit. do Espírito Santo draait met de bal, schiet en ... Vanáč probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:17

77e minuut.
López Duque geeft een lange en hoge pass. do Espírito Santo kopt de bal weg. Daar is Berendoncks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. López Duque is nu in balbezit. López Duque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vanáč trapt de bal weg van het doel. Kuqi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hovanec de bal. Việt Khoa rent richting de bal. Việt Khoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
do Espírito Santo rent richting de bal. do Espírito Santo speelt de bal door. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa haalt uit met een fantastische trap. Paldan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vanáč trapt de bal weg. Hetényi kopt de bal weg. Klungelig pakt López Duque de bal. López Duque geeft de bal voor. Việt Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanáč speelt de bal door. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal met de wreef. López Duque is nu in balbezit. López Duque haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchestro United 89%, FC Magľajs Trstená 11%.
Manchestro United - FC Magľajs Trstená 0:17