Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKB Slovacko Podbranč 1984
dirty Tactiek 2022 new ATT
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 57.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vojak Ryan met de inworp. Sponga bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sponga met de inworp. Erostarbe is nu in balbezit. Erostarbe speelt de bal door. Dziják rent richting de bal. Dziják draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Caneghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneghem passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krupa de bal. Jenesík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenesík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Podbranč 1984 0:1

29e minuut.
Lindomar is nu in balbezit. Schneider onderschept slim de pass. Schneider speelt de bal door. Jenesík is nu in balbezit. Jenesík haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Caneghem passt de bal in één keer door. Krupa rent richting de bal. Jenesík rent richting de bal. Krupa is nu in balbezit. Krupa draait met de bal, schiet en ... Labant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 66%, Podbranč 1984 34%.
FKB Slovacko - Podbranč 1984 0:1

46e minuut.
Kobiliský komt het veld opgelopen. Frak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Schneider onderschept slim de pass. Schneider geeft de bal voor. Dobrijević kopt de bal weg. Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft de bal voor. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Húfek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobrijević de bal. Húfek is nu in balbezit. Húfek schiet op doel. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krupa heeft problemen om de bal te vangen. Lindomar is nu in balbezit. Krupa onderschept slim de pass. Krupa haalt uit met een fantastische trap. Labant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jurcišin passt de bal met de wreef. Schneider met een sublieme pass. Húfek is nu in balbezit. Húfek draait met de bal, schiet en ... Labant probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Podbranč 1984 0:2

62e minuut.
Olive komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacobic komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin geeft een hoge lob. Krupa kan de bal niet met de borst controleren. Krupa schiet op doel. Labant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Podbranč 1984 0:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klenovič komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Martin met een sublieme pass. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Húfek rent richting de bal. Húfek haalt uit met een fantastische trap. Labant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKB Slovacko - Podbranč 1984 0:4

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Labant trapt de bal weg. Caneghem kopt de bal weg. Húfek rent richting de bal. Húfek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKB Slovacko 71%, Podbranč 1984 29%.
FKB Slovacko - Podbranč 1984 0:4