Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
0001 MFK Rajec
Normal Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 59.8
adequate Schieten outstanding
poor Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Pichlmann kopt de bal weg. Həsənli rent richting de bal. Həsənli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carlsson de bal. Carlsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:1

4e minuut.
Buitenspel voor Həsənli. Goede buitenspelval van de verdediging. Găină neemt vlug de vrije trap. Pichlmann kopt de bal weg. Həsənli rent richting de bal. Həsənli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hrebíček geeft de bal voor. Carlsson kopt de bal weg. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann schiet op doel. Portík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Găină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:2

9e minuut.
Portík probeert naar een medespeler te passen. Pichlmann kopt de bal weg. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Portík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:3

16e minuut.
Cionna speelt de bal door. Pichlmann is nu in balbezit. Čavoj speelt de bal door. Pichlmann heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann schiet op doel. Portík bokst de bal weg. Klungelig pakt Găină de bal. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Carlsson passt de bal in één keer door. Antipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipani probeert naar een medespeler te passen. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cionna passt de bal in één keer door. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Găină probeert de bal aan de voet te houden. Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:4

24e minuut.
Stohler rent richting de bal. Carlsson onderschept slim de pass. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Həsənli rent richting de bal. Həsənli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:5

26e minuut.
Øhlenschlæger passt de bal zonder na te denken. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşina verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:6

27e minuut.
Daar is Pichlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øhlenschlæger is nu in balbezit. Øhlenschlæger passt de bal zonder na te denken. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Portík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

31e minuut.
Øhlenschlæger bereikt de bal nog maar net als eerste. Øhlenschlæger geeft de bal voor. Həsənli kopt de bal weg. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:7

34e minuut.
Hrebíček geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cionna met de inworp. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:8

35e minuut.
Antipani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pichlmann de bal. Čavoj is nu in balbezit. Pichlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Həsənli onderschept slim de pass. Həsənli met een sublieme pass. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:9

41e minuut.
Pichlmann is nu in balbezit. Carlsson probeert naar een medespeler te passen. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:10

43e minuut.
Trubačík rent richting de bal. Cionna verovert de bal door een tackle van achteren. Cionna probeert naar een medespeler te passen. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 86%, MFK Rajec 14%.
0001 - MFK Rajec 0:10

48e minuut.
Variaş passt de bal met de wreef. Antipani probeert naar een medespeler te passen. Həsənli rent richting de bal. Həsənli schiet op doel. Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:11

50e minuut.
Găină rent richting de bal. Pichlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann met een sublieme pass. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:12

51e minuut.
Həsənli met een sublieme pass. Antipani heeft problemen om de bal te vangen. Antipani passt de bal in één keer door. Həsənli rent richting de bal. Həsənli haalt uit met een fantastische trap. Portík bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antipani zal de hoekschop nemen. Pichlmann springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Găină heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:13

53e minuut.
Antipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipani met een sublieme pass. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:14

55e minuut.
Carlsson speelt de bal door. Pichlmann kan de bal niet met de borst controleren. Pichlmann passt de bal met de wreef. Antipani rent richting de bal. Antipani speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:15

55e minuut.
Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:16

58e minuut.
Pichlmann passt de bal in één keer door. Carlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carlsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Həsənli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Pichlmann passt de bal zonder na te denken. Aşina is nu in balbezit. Həsənli onderschept slim de pass. Həsənli draait met de bal, schiet en ... Portík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:17

61e minuut.
Portík probeert naar een medespeler te passen. Øhlenschlæger kopt de bal weg. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:18

63e minuut.
Čavoj speelt de bal door. Antipani speelt de bal door. Carlsson met een sublieme pass. Həsənli rent richting de bal. Həsənli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pichlmann onderschept slim de pass. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli passt de bal met de wreef. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:19

71e minuut.
Həsənli heeft problemen om de bal te vangen. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:20

73e minuut.
Max komt het veld opgelopen. Arghezi met een sublieme pass. Klungelig pakt Sorbian de bal. Həsənli rent richting de bal. Həsənli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:21

77e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max geeft de bal voor. Klungelig pakt Hrebíček de bal. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hannák komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hannák onderschept slim de pass. Hannák geeft de bal voor. Hrebíček heeft problemen om de bal te vangen. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carlsson rent richting de bal. Carlsson geeft een lange en hoge pass. Hannák springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Cionna de bal. Cionna probeert naar een medespeler te passen. Hannák is nu in balbezit. Hannák draait met de bal, schiet en ... Portík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Sorbian is nu in balbezit. Øhlenschlæger verovert de bal door een tackle van achteren. Øhlenschlæger passt de bal met de wreef. Pichlmann is nu in balbezit. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Portík bokst de bal weg.

90e minuut.
Portík met een sublieme pass. Cionna kopt de bal weg. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann haalt uit met een fantastische trap. Portík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
0001 - MFK Rajec 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 0001 76%, MFK Rajec 24%.
0001 - MFK Rajec 0:22