Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula CF Eintracht Trnava
352 Tactiek hrrr na mně
32% Balbezit 68%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Hortêncio met een sublieme pass. Reintang rent richting de bal. Reintang passt de bal zonder na te denken. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ozerovas rent richting de bal. Ozerovas geeft een hoge lob. Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Reintang rent richting de bal. Reintang haalt uit met een fantastische trap. Babej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:1

8e minuut.
Burgutin met een sublieme pass. Ozerovas is nu in balbezit. Ozerovas geeft een hoge lob. Reintang rent richting de bal. Reintang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek geeft de bal voor. Daar is Hanuščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reintang is nu in balbezit. Reintang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:2

11e minuut.
Tutumlu heeft problemen om de bal te vangen. Kelíšek onderschept slim de pass. Kelíšek passt de bal in één keer door. Reintang is nu in balbezit. Reintang schiet op doel. Babej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanuščák onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kelíšek neemt de hoekschop. Reintang krijgt zijn hoofd ertegen. Babej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Voženílek is nu in balbezit. Hortêncio onderschept slim de pass. Hortêncio met een sublieme pass. Reintang is nu in balbezit. Reintang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:3

20e minuut.
Janko is nu in balbezit. Reintang verovert de bal door een tackle van achteren. Reintang haalt uit met een fantastische trap. Babej probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Hanuščák de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hortêncio probeert naar een medespeler te passen. Burgutin is nu in balbezit. Burgutin passt de bal met de wreef. Reintang rent richting de bal. Reintang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reintang zal de hoekschop nemen. Babej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hanuščák de bal. Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Janko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hortêncio met een snelle inworp. Reintang is nu in balbezit. Reintang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek geeft een hoge lob. Reintang maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:4

28e minuut.
Burgutin geeft de bal voor. Lindholm probeert de bal aan de voet te houden. Reintang rent richting de bal. Daar is Reintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reintang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:5

29e minuut.
Daar is Ozerovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozerovas geeft een hoge lob. Daar is Tutumlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelíšek is nu in balbezit. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... Babej bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:6

36e minuut.
Giba is nu in balbezit. Reintang is nu in balbezit. Reintang met een sublieme pass. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Reintang geeft een hoge lob. Kelíšek kopt de bal weg. Daar is Reintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgutin rent richting de bal. Burgutin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Prévost speelt de bal door. Reintang bereikt de bal nog maar net als eerste. Šulej is nu in balbezit. Kelíšek onderschept slim de pass. Kelíšek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:7

43e minuut.
Peszniau passt de bal zonder na te denken. Šulej rent richting de bal. Kelíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 74%, Eintracht Trnava 26%.
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:8

48e minuut.
Varakonda passt de bal in één keer door. Peszniau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tutumlu rent richting de bal. Kelíšek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelíšek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hortêncio geeft de bal voor. Kelíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelíšek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reintang de bal. Reintang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Burgutin passt de bal met de wreef. Hortêncio is nu in balbezit. Hortêncio speelt de bal door. Daar is Reintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reintang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Reintang kopt de bal weg. Reintang is nu in balbezit. Reintang passt de bal zonder na te denken. Kelíšek rent richting de bal. Kelíšek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:9

69e minuut.
Giba bereikt de bal nog maar net als eerste. Giba geeft een lange en hoge pass. Varakonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Varakonda geeft een lange en hoge pass. Babej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

71e minuut.
Klungelig pakt Reintang de bal. Tarasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reintang. Reintang krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lindholm heeft problemen om de bal te vangen. Truhan rent richting de bal. Truhan passt de bal met de wreef. Reintang is nu in balbezit. Reintang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:10

81e minuut.
Burgutin is nu in balbezit. Burgutin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kelíšek de bal. Kelíšek draait met de bal, schiet en ... Babej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Reintang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janko rent richting de bal. Reintang onderschept slim de pass. Reintang controleert de bal met de borst. Reintang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula CF 63%, Eintracht Trnava 37%.
Atletico Lula CF - Eintracht Trnava 0:10