Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raków Turany Los ganadores FC
Normal Tactiek Havran
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 55.2
weak Schieten incredible
poor Passen formidable
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Solner met een sublieme pass. Balciar heeft problemen om de bal te vangen. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Balciar is nu in balbezit. Balciar speelt de bal door. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... Krčméry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:1

6e minuut.
Balciar kopt de bal weg. Daar is Cresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti haalt uit met een fantastische trap. Krčméry probeert wanhopig de bal te grijpen. Gross onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Balciar is nu in balbezit. Balciar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:2

7e minuut.
Jedlička is nu in balbezit. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă met een sublieme pass. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mondolin met de inworp. Balciar geeft de bal voor. Cresti springt en kopt de bal. Krčméry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:3

9e minuut.
Bučák rent richting de bal. Cresti verovert de bal door een tackle van achteren. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Krčméry met een harde bal richting middenveld. Solner kopt de bal weg. Daar is Balciar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balciar geeft een hoge lob. Cresti springt en kopt de bal. Krčméry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Solner speelt de bal door. Klungelig pakt Balciar de bal. Balciar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cresti de bal. Cresti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kwapisz speelt de bal door. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft de bal voor. Daar is Cresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti draait met de bal, schiet en ... Krčméry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner verovert de bal door een tackle van achteren. Solner passt de bal zonder na te denken. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap. Krčméry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Solner probeert de bal met de borst te controleren. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar met een sublieme pass. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Năftănăilă speelt de bal door. Mondolin heeft problemen om de bal te vangen. Mondolin geeft de bal voor. Cresti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:4

21e minuut.
Jedlička is nu in balbezit. Jedlička geeft de bal voor. Năftănăilă kan de bal niet met de borst controleren. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Krčméry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:5

22e minuut.
Balciar passt de bal zonder na te denken. Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondolin geeft de bal voor. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cresti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti passt de bal met de wreef. Balciar rent richting de bal. Balciar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:6

30e minuut.
Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar haalt uit met een fantastische trap. Trnavský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel. Krčméry bokst de bal weg.

31e minuut.
Urdžík met een sublieme pass. Daar is Jedlička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urdžík is nu in balbezit. Balciar verovert de bal door een tackle van achteren. Balciar geeft een hoge lob. Krčméry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:7

32e minuut.
Balciar speelt de bal door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mondolin geeft een hoge lob. Gross kan de bal niet met de borst controleren. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:8

34e minuut.
Năftănăilă speelt de bal door. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ... Krčméry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Trnavský kopt de bal weg. Urdžík bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti onderschept slim de pass. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Balciar probeert naar een medespeler te passen. Stako speelt de bal door. Mondolin rent richting de bal. Mondolin geeft een lange en hoge pass. Cresti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Balciar met een sublieme pass. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal in één keer door. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:9

44e minuut.
Drăgan met een sublieme pass. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă met een sublieme pass. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:10

45e minuut.
Bučák bereikt de bal nog maar net als eerste. Stako onderschept slim de pass. Stako geeft een lange en hoge pass. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raków Turany 89%, Los ganadores FC 11%.
Raków Turany - Los ganadores FC 0:11

46e minuut.
Balciar speelt de bal door. Solner is nu in balbezit. Solner passt de bal zonder na te denken. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:12

47e minuut.
Balciar probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti heeft problemen om de bal te vangen. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:13

49e minuut.
Balciar probeert naar een medespeler te passen. Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondolin geeft een hoge lob. Cresti springt en kopt de bal. Krčméry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:14

50e minuut.
Gross met een sublieme pass. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mondolin geeft een hoge lob. Cresti springt en kopt de bal. Krčméry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:15

51e minuut.
Hamran kan de bal niet met de borst controleren. Mondolin rent richting de bal. Mondolin speelt de bal door. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Solner probeert naar een medespeler te passen. Mondolin is nu in balbezit. Mondolin geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal. Krčméry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Štofej kopt de bal weg. Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar passt de bal zonder na te denken. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cresti rent richting de bal. Cresti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Korec kan de bal niet met de borst controleren. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korec krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar geeft een lange en hoge pass. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:16

60e minuut.
Klungelig pakt Mondolin de bal. Mondolin speelt de bal door. Jedlička rent richting de bal. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Korec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balciar geeft een hoge lob. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... Krčméry bokst de bal weg.

63e minuut.
Drăgan met de inworp. Balciar rent richting de bal. Balciar probeert naar een medespeler te passen. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:17

65e minuut.
Kwapisz is nu in balbezit. Kwapisz geeft een lange en hoge pass. Balciar met een sublieme pass. Cresti rent richting de bal. Cresti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Balciar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strapko bereikt de bal nog maar net als eerste. Balciar onderschept slim de pass. Balciar geeft de bal voor. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:18

74e minuut.
Cresti rent richting de bal. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mondolin is nu in balbezit. Mondolin geeft de bal voor. Daar is Gross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cresti is nu in balbezit. Cresti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cresti is nu in balbezit. Cresti passt de bal met de wreef. Krčméry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Solner verovert de bal door een tackle van achteren. Solner probeert naar een medespeler te passen. Mondolin rent richting de bal. Mondolin geeft de bal voor. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mondolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balciar rent richting de bal. Balciar passt de bal in één keer door. Cresti is nu in balbezit. Cresti schiet op doel. Krčméry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgan met een snelle inworp. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti springt en kopt de bal. Krčméry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:19

83e minuut.
Kwapisz is nu in balbezit. Drăgan rent richting de bal. Drăgan speelt de bal door. Cresti is nu in balbezit. Cresti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kwapisz kopt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft de bal voor. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:20

86e minuut.
Urdžík rent richting de bal. Balciar onderschept slim de pass. Balciar passt de bal zonder na te denken. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:21

89e minuut.
Solner geeft de bal voor. Cresti kopt de bal weg. Cresti kan de bal niet met de borst controleren. Cresti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:22

90e minuut.
Solner met een sublieme pass. Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondolin passt de bal met de wreef. Cresti heeft problemen om de bal te vangen. Cresti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raków Turany - Los ganadores FC 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raków Turany 88%, Los ganadores FC 12%.
Raków Turany - Los ganadores FC 0:23