Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Poleno FC LIVERPOOL 1984
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.1 gemiddelde waardering 56.6
matig Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh probeert naar een medespeler te passen. Nánási met een sublieme pass. de França rent richting de bal. de França draait met de bal, schiet en ... Fenčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Travolta passt de bal zonder na te denken. Hladký rent richting de bal. Duy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Khánh geeft de bal voor. de França rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
de França schiet op doel. Klungelig pakt Mazal de bal. Mazal geeft een lange en hoge pass. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Madola probeert de bal aan de voet te houden. Mazal rent richting de bal. Mazal met een sublieme pass. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:1

9e minuut.
Schabo passt de bal met de wreef. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta geeft de bal voor. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
de França heeft problemen om de bal te vangen. de França passt de bal met de wreef. Travolta met een sublieme pass. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh schiet op doel. Fenčák bokst de bal weg.

12e minuut.
Travolta kan de bal niet met de borst controleren. Travolta geeft een hoge lob. de França rent richting de bal. de França schiet op doel. Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:2

14e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási geeft een lange en hoge pass. Mazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazal haalt uit met een fantastische trap. Hladký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Travolta zal de hoekschop nemen. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:3

16e minuut.
Berner geeft de bal voor. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madola de bal. Mazal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fenčák met een harde bal richting middenveld. Fadarko heeft problemen om de bal te vangen. Mazal probeert naar een medespeler te passen. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:4

20e minuut.
Duy Khánh is nu in balbezit. de França rent richting de bal. Daar is Duy Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Khánh schiet op doel. Fenčák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:5

22e minuut.
Mazal met een snelle inworp. Grisa is nu in balbezit. Berner verovert de bal door een tackle van achteren. Berner geeft de bal voor. Duy Khánh springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Madola met een snelle inworp. Fála bereikt de bal nog maar net als eerste. Berner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de França de bal. de França draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Travolta geeft een lange en hoge pass. de França is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hladký ... Strafschop! Hladký is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. de França is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Hladký de bal. de França neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:6

26e minuut.
Duy Khánh onderschept slim de pass. Nánási is nu in balbezit. Nánási passt de bal met de wreef. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:7

27e minuut.
Schabo speelt de bal door. Perina rent richting de bal. Perina passt de bal zonder na te denken. de França rent richting de bal. de França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:8

29e minuut.
Balošík geeft de bal voor. Mazal kopt de bal weg. de França is nu in balbezit. de França draait met de bal, schiet en ... Fenčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:9

31e minuut.
Duy Khánh kopt de bal weg. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási passt de bal zonder na te denken. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... Fenčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de França met een sublieme pass. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Schabo heeft problemen om de bal te vangen. Schabo met een sublieme pass. Eichert probeert naar een medespeler te passen. de França heeft problemen om de bal te vangen. de França draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Rebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirlet onderschept slim de pass. Spirlet geeft een hoge lob. de França is nu in balbezit. de França schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. de França rent richting de bal. de França haalt uit met een fantastische trap. Fenčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:10

37e minuut.
Portillo geeft een hoge lob. de França probeert de bal met de borst te controleren. Balošík rent richting de bal. Duy Khánh onderschept slim de pass. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... Fenčák bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazal zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Perina de bal. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Berner geeft een hoge lob. de França heeft problemen om de bal te vangen. Fála bereikt de bal nog maar net als eerste. de França onderschept slim de pass. de França schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:11

42e minuut.
Balošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Khánh met een sublieme pass. de França rent richting de bal. de França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:12

42e minuut.
de França is nu in balbezit. de França met een sublieme pass. Mazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazal geeft de bal voor. Duy Khánh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:13

44e minuut.
de França passt de bal in één keer door. Mazal is nu in balbezit. Mazal speelt de bal door. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:14

45e minuut.
Duy Khánh passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazal de bal. Mazal passt de bal in één keer door. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poleno 88%, FC LIVERPOOL 1984 12%.
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:14

47e minuut.
Nánási is nu in balbezit. Nánási geeft een hoge lob. Duy Khánh heeft problemen om de bal te vangen. de França rent richting de bal. de França haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Travolta probeert naar een medespeler te passen. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Eichert probeert de bal aan de voet te houden. Eichert passt de bal in één keer door. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:15

50e minuut.
Perina passt de bal zonder na te denken. de França is nu in balbezit. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:16

51e minuut.
Travolta met een snelle inworp. Berner probeert naar een medespeler te passen. de França rent richting de bal. de França draait met de bal, schiet en ... Fenčák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:17

52e minuut.
Daar is Grisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grisa passt de bal in één keer door. Schabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Khánh schiet op doel. Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balošík kan de bal niet met de borst controleren. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:18

54e minuut.
Schabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabo passt de bal met de wreef. Fenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. de França onderschept slim de pass. de França draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:19

56e minuut.
Berner geeft de bal voor. Mazal kan de bal niet met de borst controleren. Mazal probeert naar een medespeler te passen. de França is nu in balbezit. de França haalt uit met een fantastische trap. Fenčák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

57e minuut.
Nánási probeert naar een medespeler te passen. Daar is de França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de França passt de bal zonder na te denken. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:20

60e minuut.
Eichert met een sublieme pass. Nánási geeft een lange en hoge pass. Duy Khánh heeft problemen om de bal te vangen. de França rent richting de bal. de França draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:21

61e minuut.
Mazal rent richting de bal. Mazal met een sublieme pass. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. Fenčák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:22

63e minuut.
de França passt de bal zonder na te denken. Mazal rent richting de bal. Mazal met een sublieme pass. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Fenčák bokst de bal weg. Balošík heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mazal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Travolta kopt de bal weg. Klungelig pakt Balošík de bal. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:23

66e minuut.
Schabo is nu in balbezit. Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási speelt de bal door. Klungelig pakt de França de bal. de França haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Nánási probeert naar een medespeler te passen. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. Fenčák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:24

70e minuut.
Grisa is nu in balbezit. Grisa passt de bal zonder na te denken. Fála heeft problemen om de bal te vangen. de França verovert de bal door een tackle van achteren. de França schiet op doel. Fenčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh passt de bal zonder na te denken. de França is nu in balbezit. de França draait met de bal, schiet en ... Fenčák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:25

73e minuut.
Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Khánh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Travolta de bal. Travolta geeft de bal voor. de França maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dlhoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichert onderschept slim de pass. Travolta speelt de bal door. de França is nu in balbezit. de França schiet op doel. De bal raakt de paal. Travolta is nu in balbezit. Travolta geeft de bal voor. Mazal rent richting de bal. Mazal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:26

78e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal in één keer door. Nánási met een sublieme pass. Daar is de França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de França draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:27

82e minuut.
Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nánási met een sublieme pass. de França rent richting de bal. Daar is de França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de França draait met de bal, schiet en ... Fenčák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:28

85e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási probeert naar een medespeler te passen. Balošík rent richting de bal. Duy Khánh onderschept slim de pass. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:29

86e minuut.
Eichert met een snelle inworp. Berner heeft problemen om de bal te vangen. Berner geeft een lange en hoge pass. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Eichert rent richting de bal. Eichert probeert naar een medespeler te passen. Travolta met een sublieme pass. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França haalt uit met een fantastische trap. Fenčák bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Travolta neemt de hoekschop. de França kan de bal niet met de borst controleren. Mazal rent richting de bal. Mazal schiet op doel. Fenčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Balošík de bal. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási passt de bal met de wreef. Duy Khánh is nu in balbezit. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Poleno 88%, FC LIVERPOOL 1984 12%.
FC Poleno - FC LIVERPOOL 1984 0:30