Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Team MANOR TEAM
Lewandovski Tactiek 442
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
39.4 gemiddelde waardering 60.8
good Schieten excellent
adequate Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Schwarzenegger geeft een hoge lob. Grisák is nu in balbezit. Grisák geeft de bal voor. Iţic is nu in balbezit. Iţic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Počkaj speelt de bal door. Kostiha speelt de bal door. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic schiet op doel. Silvério probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:1

5e minuut.
Bacigal geeft een hoge lob. Iţic kopt de bal weg. Pogba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk onderschept slim de pass. Vlk draait met de bal, schiet en ... Silvério probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iţic is nu in balbezit. Iţic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:2

6e minuut.
Rambo passt de bal zonder na te denken. Baločan rent richting de bal. Baločan geeft een lange en hoge pass. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kostiha neemt de hoekschop. Vlk springt en kopt de bal. Silvério maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bojarski neemt vlug de vrije trap. Bednarčík kopt de bal weg. Cíger rent richting de bal. Cíger geeft de bal voor. Vlk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baločan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:3

16e minuut.
Cibuľa is nu in balbezit. Cibuľa geeft de bal voor. Maradona controleert de bal met de borst. Vlk is nu in balbezit. Vlk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:4

26e minuut.
Cibuľa geeft een lange en hoge pass. Iţic is nu in balbezit. Daar is Iţic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iţic haalt uit met een fantastische trap. Silvério probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:5

28e minuut.
Cíger rent richting de bal. Cíger passt de bal zonder na te denken. Bojarski heeft problemen om de bal te vangen. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk draait met de bal, schiet en ... Silvério kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bednarčík is nu in balbezit. Bednarčík geeft een hoge lob. Iţic is nu in balbezit. Klungelig pakt Iţic de bal. Iţic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bacigal probeert naar een medespeler te passen. Cíger rent richting de bal. Cíger geeft een hoge lob. Iţic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:6

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Silvério niet meer kan verder spelen.

39e minuut.
Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pogba de bal. Iţic rent richting de bal. Iţic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kostiha heeft problemen om de bal te vangen. Kostiha geeft een lange en hoge pass. Iţic geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vlk de bal. Vlk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:7

43e minuut.
Pelé rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostiha. Pelé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bednarčík probeert de bal met de borst te controleren. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Schlotterbeck onderschept slim de pass. Schlotterbeck probeert naar een medespeler te passen. Kostiha rent richting de bal. Kostiha geeft een lange en hoge pass. Cíger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 71%, MANOR TEAM 29%.
Super Team - MANOR TEAM 0:8

52e minuut.
Cibuľa passt de bal met de wreef. Cíger is nu in balbezit. Cíger speelt de bal door. Vlk rent richting de bal. Vlk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:9

56e minuut.
Kostiha is nu in balbezit. Kostiha geeft de bal voor. Daar is Bojarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:10

58e minuut.
Zidane rent richting de bal. Grisák onderschept slim de pass. Grisák geeft een lange en hoge pass. Kostiha is nu in balbezit. Kostiha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:11

63e minuut.
Kostiha geeft de bal voor. Cíger kopt de bal weg. Klungelig pakt Maradona de bal. Iţic is nu in balbezit. Iţic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:12

64e minuut.
Cibuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibuľa passt de bal in één keer door. Cíger is nu in balbezit. Cíger geeft een lange en hoge pass. Iţic springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bednarčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarčík geeft de bal voor. Klungelig pakt Baločan de bal. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:13

67e minuut.
Skupeň komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Bojarski trapt de bal weg. Cíger is nu in balbezit. Cíger geeft de bal voor. Daar is Baločan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:14

72e minuut.
Cibuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibuľa geeft een hoge lob. Daar is Schlotterbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlk is nu in balbezit. Vlk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cíger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíger geeft een lange en hoge pass. Vlk krijgt zijn hoofd ertegen. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:15

78e minuut.
Pogba onderschept slim de pass. Pogba speelt de bal door. Figo geeft de bal voor. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:16

82e minuut.
Lewandowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bednarčík neemt vlug de vrije trap. Baločan geeft een hoge lob. Schlotterbeck rent richting de bal. Schlotterbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Team - MANOR TEAM 0:17

86e minuut.
Figo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cíger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cíger passt de bal in één keer door. Vlk is nu in balbezit. Vlk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Team 74%, MANOR TEAM 26%.
Super Team - MANOR TEAM 0:17