Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nabudúce CF Barcelona
442 Tactiek messi3
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 48.6
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Meriač bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriač geeft een hoge lob. Witucki met een sublieme pass. Juránek is nu in balbezit. Juránek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamčák geeft een lange en hoge pass. Meriač kopt de bal weg. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki schiet op doel. Javirský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maďar heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:1

11e minuut.
Witucki heeft problemen om de bal te vangen. Seplák met een sublieme pass. Meriač rent richting de bal. Meriač geeft een hoge lob. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Javirský met een harde bal richting middenveld. Avetissyan kopt de bal weg. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki draait met de bal, schiet en ... Javirský bokst de bal weg.

21e minuut.
Adamčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetissyan verovert de bal door een tackle van achteren. Avetissyan speelt de bal door. Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Meriač met de inworp. Avetissyan speelt de bal door. Juránek rent richting de bal. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:2

30e minuut.
Witucki speelt de bal door. Juránek is nu in balbezit. Maďar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Juránek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Witucki neemt de penalty, wat een uithaal! Paal! Javirský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:3

32e minuut.
Majer rent richting de bal. Zborovský onderschept slim de pass. Zborovský passt de bal in één keer door. Juránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juránek haalt uit met een fantastische trap. Javirský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avetissyan neemt de hoekschop. Juránek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:4

35e minuut.
Juránek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meriač is nu in balbezit. Meriač geeft een hoge lob. Witucki krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Javirský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Witucki heeft problemen om de bal te vangen. Witucki draait met de bal, schiet en ... Seplák probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:5

40e minuut.
Meriač rent richting de bal. Meriač geeft een hoge lob. Daar is Maďar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juránek rent richting de bal. Juránek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Juránek verovert de bal door een tackle van achteren. Juránek met een sublieme pass. Pašek heeft problemen om de bal te vangen. Pašek geeft een lange en hoge pass. Witucki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 85%, CF Barcelona 15%.
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:5

47e minuut.
Juránek onderschept slim de pass. Juránek met een sublieme pass. Pašek is nu in balbezit. Pašek geeft de bal voor. Witucki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:6

48e minuut.
Juránek is nu in balbezit. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft een lange en hoge pass. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Zborovský rent richting de bal. Baraník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zborovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pašek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Witucki rent richting de bal. Witucki probeert naar een medespeler te passen. Juránek is nu in balbezit. Juránek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Meriač passt de bal met de wreef. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Seplák rent richting de bal. Witucki verovert de bal door een tackle van achteren. Witucki schiet op doel. Javirský bokst de bal weg.

61e minuut.
Mixa geeft de bal voor. Morong probeert naar een medespeler te passen. Witucki rent richting de bal. Witucki draait met de bal, schiet en ... Javirský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:7

63e minuut.
Daar is Meriač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avetissyan met een sublieme pass. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:8

65e minuut.
Majer kopt de bal weg. Avetissyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Seplák de bal. Witucki verovert de bal door een tackle van achteren. Witucki schiet op doel. Javirský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:9

66e minuut.
Klungelig pakt Majer de bal. Majer speelt de bal door. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki schiet op doel. Javirský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:10

72e minuut.
Javirský met een harde bal richting middenveld. Meriač bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriač speelt de bal door. Juránek rent richting de bal. Juránek schiet op doel. Javirský bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Meriač geeft de bal voor. Juránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juránek passt de bal met de wreef. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:11

76e minuut.
Štefka is nu in balbezit. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan passt de bal zonder na te denken. Juránek rent richting de bal. Juránek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Maďar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maďar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pašek met een snelle inworp. Avetissyan geeft een hoge lob. Javirský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:12

85e minuut.
Meriač verovert de bal door een tackle van achteren. Meriač speelt de bal door. Witucki rent richting de bal. Witucki draait met de bal, schiet en ... Seplák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Javirský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Meriač bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriač geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morong de bal. Juránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juránek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pašek met een snelle inworp. Avetissyan speelt de bal door. Juránek rent richting de bal. Juránek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pašek kopt de bal weg. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... Seplák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Javirský maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nabudúce 84%, CF Barcelona 16%.
FC Nabudúce - CF Barcelona 0:13