Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppers PlastovFC
bazal-bra Tactiek def1+
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 54.6
average Schieten outstanding
average Passen good
average Verdedigen good


7e minuut.
Żurawek springt en kopt de bal. Klungelig pakt Vojenský de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lokman zal de hoekschop nemen. Kotecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Richtárik bokst de bal weg. Klungelig pakt Flámek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - PlastovFC 0:1

14e minuut.
Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek met een sublieme pass. Kotecki rent richting de bal. Kotecki haalt uit met een fantastische trap. Richtárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Richtárik trapt de bal weg van het doel. Hlavný kopt de bal weg. Klungelig pakt Flámek de bal. Bessenyei is nu in balbezit. Bessenyei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hlavný verovert de bal door een tackle van achteren. Hlavný geeft de bal voor. Lokman kopt de bal weg. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek schiet op doel. Richtárik bokst de bal weg.

28e minuut.
Bessenyei probeert de bal aan de voet te houden. Gadzhev geeft de bal voor. Vojenský verovert de bal door een tackle van achteren. Żurawek rent richting de bal. Żurawek schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Kotecki de bal. Geert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kotecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cork met een sublieme pass. Schulay rent richting de bal. Schulay speelt de bal door. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lokman kopt de bal weg. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek passt de bal in één keer door. Kotecki rent richting de bal. Kotecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pietryka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lokman met een snelle inworp. Żurawek is nu in balbezit. Żurawek schiet op doel. Richtárik bokst de bal weg.

40e minuut.
Gadzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Gadzhev passt de bal met de wreef. Bessenyei probeert naar een medespeler te passen. Kotecki is nu in balbezit. Kotecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lokman rent richting de bal. Lokman passt de bal met de wreef. Żurawek rent richting de bal. Żurawek geeft een lange en hoge pass. Kotecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kotecki rent richting de bal. Bessenyei is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bessenyei zal de hoekschop nemen. Żurawek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - PlastovFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 73%, PlastovFC 27%.
Peppers - PlastovFC 0:2

46e minuut.
Kudlica komt het veld opgelopen. Mravec komt het veld opgelopen. Skura komt het veld opgelopen. Gülselam komt het veld opgelopen. Ježil komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gülselam rent richting de bal. Gülselam speelt de bal door. Żurawek rent richting de bal. Żurawek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - PlastovFC 0:3

58e minuut.
Kotecki is nu in balbezit. Gülselam rent richting de bal. Gülselam passt de bal in één keer door. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - PlastovFC 0:4

64e minuut.
Cork rent richting de bal. Cork speelt de bal door. Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlica haalt uit met een fantastische trap. Fidermák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oprea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Fidermák geeft een hoge lob. Bessenyei rent richting de bal. Bessenyei geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bessenyei met een sublieme pass. Geert onderschept slim de pass. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. Richtárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppers - PlastovFC 0:5

82e minuut.
Fidermák passt de bal met de wreef. Bessenyei rent richting de bal. Bessenyei passt de bal met de wreef. Żurawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurawek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Żurawek is nu in balbezit. Geert begaat een overtreding. Żurawek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lokman met een snel genomen vrije trap. Żurawek maakt een snoekduik en kopt de bal. Richtárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppers 61%, PlastovFC 39%.
Peppers - PlastovFC 0:5