Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vyborna FC Slovan Bratislava 19
Normal Tactiek spirit
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 61
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Beck rent richting de bal. Torn verovert de bal door een tackle van achteren. Torn passt de bal met de wreef. Pereda is nu in balbezit. Pereda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Nam Phương kopt de bal weg. Torn probeert naar een medespeler te passen. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:1

6e minuut.
Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Torn met een sublieme pass. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương geeft een hoge lob. Ištván springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bordemir speelt de bal door. Torn kan de bal niet met de borst controleren. Wartalski geeft een hoge lob. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitra rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Magaletta geeft een lange en hoge pass. Pereda kopt de bal weg. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:2

12e minuut.
Vlček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Beck de bal. Torn probeert naar een medespeler te passen. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Torn met een sublieme pass. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki geeft een lange en hoge pass. Pereda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostival met een sublieme pass. Torn kopt de bal weg. Ištván is nu in balbezit. Ištván schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ištván probeert de bal aan de voet te houden. Torn kopt de bal weg. Kostival werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:3

20e minuut.
Valach passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Beck de bal. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bordemir kopt de bal weg. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương passt de bal in één keer door. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:4

23e minuut.
Torn probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương passt de bal in één keer door. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda passt de bal in één keer door. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Kostival maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:5

28e minuut.
Nam Phương geeft de bal voor. Kostival probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương kopt de bal weg. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Benej controleert de bal met de borst. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương speelt de bal door. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. Kostival verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nam Phương geeft een lange en hoge pass. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitra krijgt een gele kaart. Ištván is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ištván neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Kostival kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:6

33e minuut.
Warszycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valach heeft problemen om de bal te vangen. Wartalski rent richting de bal. Wartalski geeft een hoge lob. Ištván krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wartalski onderschept slim de pass. Pereda rent richting de bal. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel. Kostival werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:7

35e minuut.
Daar is Nam Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương passt de bal zonder na te denken. Mitra rent richting de bal. Ištván onderschept slim de pass. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:8

37e minuut.
Klungelig pakt Beck de bal. Torn is nu in balbezit. Torn passt de bal zonder na te denken. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nam Phương met de inworp. Torn is nu in balbezit. Torn geeft de bal voor. Pereda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mitra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda is nu in balbezit. Pereda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:9

38e minuut.
Blatnička speelt de bal door. Valach heeft problemen om de bal te vangen. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:10

40e minuut.
Warszycki passt de bal in één keer door. Ištván kan de bal niet met de borst controleren. Warszycki rent richting de bal. Pereda is nu in balbezit. Pereda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Torn met een sublieme pass. Funčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván onderschept slim de pass. Ištván draait met de bal, schiet en ... Kostival probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:11

42e minuut.
Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương passt de bal met de wreef. Gojdič is nu in balbezit. Ištván onderschept slim de pass. Ištván schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:12

45e minuut.
Cmorej kopt de bal weg. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Mitra heeft problemen om de bal te vangen. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kostival trapt de bal weg van het doel. Warszycki geeft de bal voor. Ištván rent richting de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vyborna 89%, FC Slovan Bratislava 19 11%.
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:13

46e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Warszycki is nu in balbezit. Warszycki passt de bal zonder na te denken. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Wartalski geeft een hoge lob. Pereda met een sublieme pass. Daar is Ištván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:14

49e minuut.
Warszycki rent richting de bal. Warszycki probeert naar een medespeler te passen. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel. Kostival maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Başarır kopt de bal weg. Torn geeft een hoge lob. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:15

50e minuut.
Magaletta probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương probeert naar een medespeler te passen. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:16

52e minuut.
Torn met een sublieme pass. Wartalski met een sublieme pass. Warszycki met een sublieme pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nam Phương is nu in balbezit. Klungelig pakt Nam Phương de bal. Nam Phương geeft een hoge lob. Ištván krijgt zijn hoofd ertegen. Mitra probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:17

55e minuut.
Wartalski is nu in balbezit. Wartalski passt de bal in één keer door. Nam Phương geeft een lange en hoge pass. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:18

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pereda stond buitenspel. Mitra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wartalski speelt de bal door. Warszycki geeft de bal voor. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:19

62e minuut.
Valach met een sublieme pass. Klungelig pakt Blatnička de bal. Ištván is nu in balbezit. Pereda is nu in balbezit. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bordemir kopt de bal weg. Ištván speelt de bal door. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương geeft de bal voor. Ištván krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:20

68e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ištván de bal. Ištván schiet op doel. Kostival werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:21

69e minuut.
Beck passt de bal in één keer door. Nam Phương heeft problemen om de bal te vangen. Nam Phương geeft een lange en hoge pass. Ištván rent richting de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ... Kostival bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warszycki met de inworp. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel. Kostival maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:22

74e minuut.
Nam Phương met een sublieme pass. Torn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wartalski met een sublieme pass. Ištván rent richting de bal. Ištván haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda draait met de bal, schiet en ... Kostival probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:23

77e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski geeft de bal voor. Mitra kopt de bal weg. Ištván is nu in balbezit. Ištván haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warszycki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Wartalski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Funčík de bal. Ištván is nu in balbezit. Ištván draait met de bal, schiet en ... Kostival probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:24

83e minuut.
Ištván passt de bal met de wreef. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda passt de bal in één keer door. Warszycki rent richting de bal. Warszycki schiet op doel. Kostival verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warszycki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ištván maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Torn met een sublieme pass. Daar is Nam Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Phương speelt de bal door. Ištván rent richting de bal. Ištván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:25

88e minuut.
Ištván is nu in balbezit. Ištván met een sublieme pass. Nam Phương met een sublieme pass. Klungelig pakt Pereda de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ištván bereikt de bal nog maar net als eerste. Ištván schiet op doel. Kostival maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vyborna 92%, FC Slovan Bratislava 19 8%.
FK Vyborna - FC Slovan Bratislava 19 0:26